Ir kam reikia tų įžeidinėjimų? Save menkini ir tiek. Tikrai nežadu koliotis. Nepritari nuomonei - prašom oponuok mandagiai, o jei su įžeidinėjimais - viso gero. Neturiu noro ataskinėti į "ad hominem" argumentus.
...
Užjaučiu, kad tu tai patiri. Mano AA dėdėi buvo hemiplegija, taigi žinau kas tai yra, bet nemanau, kad čia į temą šnekam.
Kartais ir mirtimi baigiasi, bet ar tai turi atgrasyti ir paversti mane ar tave seilėtu, apgailėtinu ir abejingu padaru, kai, galbūt, panosėje irgi kažką žudo, prievartauja ar pan? O jei užpulto žmogaus vietoje, neduok Dieve, būtų brolis, geriausias draugas, motina? Yra toks posakis: "kaip šauksi, taip ir atsilieps" - kitaip tariant, kai pats nieko nedarai, tai nesitikek, kad ir kiti darys. Todėl man gėda dėl tų kurie lieka abejingi, nes jie, mano akyse, iš dalies yra kalti dėl to kas įvyksta.
Na, man kažkaip keistai šitas skamba po viso to, ką parašei.
Voodoo> Sekmės tau gyvenime su tokiu požiūriu.
Kokie garsus zodziai!!! Kiek tokiu (garsiu zodziu) per savo gyvenimeli teko girdeti ir kazkodeltai nedaug teko matyti tuos zodzius patvirtinanciu darbu... Kazkodeltai mano gyvenime daugiausiai kazko tokio garsaus dare tie kurie nesimete garsiomis frazemis!!! Bet gal cia kaltas mano netipinis gyvenimas, ir ash dar
ishgirsiu apie tave... Keista, tokie herojai Kaune gyvena, bet tas miestas kaip neatsikrato debilu miesto ir kaimo ivaizdzio taip neatsikrato... Atvaziuok i Vilniu! Yra N.Vilnia, Naujininkai, Krasnucha apvalisi tuos mikrorajonus nuo visokio meshlo, nes mes apsiseileje ir drebantis ish baimes vilnieciai to padaryti nesugebam... Tikiuosi per Shilainius ir panashius Kovnos mikrorajonus jau galima vaikshcioti nieko nebijant, nes gi tokie neabejingi blogiui pilieciai ten gyvena...
Tai sakai turejai dede, kuris sirgo hemiplegija... Na cia galima butu padiskutuoti shia tema, bet ,zinai, turiu ash ir svarbesniu (shiek tiek) reikalu, kad tau irodineciau "gyvenimo tiesas". Tik turiu klausimeli shiu atveju... Kai tavo dede sirgo (kiek tai tesesi), tai jis gyveno su tavimi po vienu stogu???
Ispejimas uz per didelius asmeniskumus temoje apie uzpuolimus viesajame transporte. Siulau nuimt gaza ir rodyti viens kitam daugiau pagarbos