Pagrindines diskusijos > Savigyna
uzpuolimai visuomeniam transporte..
Lonsas:
tikrai geras! Restekpa :D
:alus:
pelkė:
pamenu viena karta autobusu važiavau su broliu ir jo draugeliu,tai kažkokie gaidžiai :fanaras: prisikabino ar tai prie brolio ar tai prie draugelio nepamenu :-/ ,aš tai burnos niekados neaušinu :punch: iškart prie veiksmo ,žmonės kažkaip tai keistai išsisklaidė autobuse nors busas buvo pilnas , na man besisklaidant privažiavom stotele ,žmonės puolė lauk su jais ir drasuoliai :fanaras: :fanaras: :fanaras: ,aš blie iš paskos ir ką jus manot per sumaišti pamečiau ką čia gydžiau , žiūriu lygu tai čiuvakas plaunasi ,aš prie jo ir aišku pasaka :punch: iš naujo ,tuom galima sakyti istorija ir baigėsi :senis: bet po kokiu pusės metu sėdim bare su tokiu pusiau pažystamu :geria: ir jis kažkaiptai prisiminė ta atveji ir pasirodo (iš šalies geriau matosi) autobuse audžiau vienus ,o kai durys atsidarė tie :fanaras: :fanaras: staigiai pasiplovė per sumaišti , o aš pasigavau visai pašalini ... :angel:
Rasheed:
--- Citata ---pasirodo (iš šalies geriau matosi) autobuse audžiau vienus ,o kai durys atsidarė tie staigiai pasiplovė per sumaišti , o aš pasigavau visai pašalini ...
--- Baigti citatą ---
Tai, pasirodo, ne tik burnos neaušini bet ir dėmėsio smulkmenoms nešvaistai. :D
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiaš tai burnos niekados neaušinu :punch: iškart prie veiksmo ,žmonės kažkaip tai keistai išsisklaidė autobuse nors busas buvo pilnas
--- Baigti citatą ---
Nu kur tę neišsisklaidys, kai toks mėsos kalnas sklaidosi :ruko:
Paladinas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiStočiau ginti tikrai, net jei ir būtų tikimybė likti stipriai sužalotam. Jau esu taip padaręs. Tiesa ne autobuse, bet vis tiek.
--- Baigti citatą ---
Mano tevas irgi turbut nesitikejo, kad teks galiausiai invalidu buti... Tad jeigu ieshkai bedos tai ji anksciau ar veliau tave turbut suras... Tu cia dabar toks didvyris kol tau gyvenimas taip nepamoke, va tik klausimas ar visada tavo gyvenimelis bus toks gailestingas?????? Pats maciau kaip vienam tokiam nebailiui marozas per vien rengini rotushes aikshteje ish Drabaviko (shratinio pistoleto) i veida be jokiu skrupulu ishsove...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją