AutoriusTema: Ar prasminga užsiiminėti kovos menais ar koviniu sportu?  (Skaityti 34273 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Dangus

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2010
  • Žinutės: 97
  • Amžius: 44
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ar prasminga užsiiminėti kovos menais ar koviniu sportu?
« Atsakyti #75 įjungtas: 2011 Vas 16, 13:37:28 pm »
Diržai ir diplomai gali būti perkami, bet labai tikiuosi, kad LT to dar nėra. Visuose kovos menuose. Per akis ir tokių "sensėjiškų" nusivylimų, kad kuo toliau, tuo daugiau mižnių ir mamyčiukų ateina į kovos menus būtent siekti tų diržų, bijodami net koją įkelti į varžybinį tatamį...  :A
Man kovos menais užsiiminėti prasminga. Dėl begalės priežasčių, kurios jau daugiau mažiau čia ir įvardintos.
O dėl sportininkų, kurie dingsta prasidėjus studijoms (taip dažniausiai nutinka..) - Smaugly - ne kiekvienas gali tiek atsiduoti kovos menui, kad aukotų kitas gyvenimo sritis. Reikia ir pragyvenimo šaltinio ir tos daugiau ar mažiau "erdvesnės olos" kurią minėjai. O nebaigęs mokslų ir negavęs normalaus darbo nūdienis LT kovos menų sportininkas anei sensėjus tikrai negalėtų sau to leisti. Bet juk negyvensi iki pensijos pas mamą... Taip ir nutolstama nuo sporto - atsiranda asmeninis gyvenimas, kurį tu pats statai ir kuri. O tai atima ir laiko ir pastangų. Nes mokykloj (na, gal dar studijų laiku) poreikiai buvo mažesni ir buvo tėvų viskuo pasirūpinta.
Neimti to, kas padovanota dangaus, vadinasi save nubausti.

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #76 įjungtas: 2011 Vas 16, 15:13:16 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Diržai ir diplomai gali būti perkami, bet labai tikiuosi, kad LT to dar nėra. Visuose kovos menuose. Per akis ir tokių "sensėjiškų" nusivylimų, kad kuo toliau, tuo daugiau mižnių ir mamyčiukų ateina į kovos menus būtent siekti tų diržų, bijodami net koją įkelti į varžybinį tatamį...  :A
Man kovos menais užsiiminėti prasminga. Dėl begalės priežasčių, kurios jau daugiau mažiau čia ir įvardintos.
O dėl sportininkų, kurie dingsta prasidėjus studijoms (taip dažniausiai nutinka..) - Smaugly - ne kiekvienas gali tiek atsiduoti kovos menui, kad aukotų kitas gyvenimo sritis. Reikia ir pragyvenimo šaltinio ir tos daugiau ar mažiau "erdvesnės olos" kurią minėjai. O nebaigęs mokslų ir negavęs normalaus darbo nūdienis LT kovos menų sportininkas anei sensėjus tikrai negalėtų sau to leisti. Bet juk negyvensi iki pensijos pas mamą... Taip ir nutolstama nuo sporto - atsiranda asmeninis gyvenimas, kurį tu pats statai ir kuri. O tai atima ir laiko ir pastangų. Nes mokykloj (na, gal dar studijų laiku) poreikiai buvo mažesni ir buvo tėvų viskuo pasirūpinta.
Viskas teisingai, ko gero pagrindinė problema ir yra finansai. Šiaip tai vistik manau kad žmonėms, kurie atiduoda visą laisvalaikį ir pinigus pasirinktam gyvenimo būdui trūksta vieno šulo, ką beje patvirtino ir mano žmona. Kovos menais žaviuosi nuo 80-tujų, bet tik į senatvę(kaip nekeista) praėjo visokių durnų traumų padariniai, taigi dabar kai tik pradedu įsivažiuot vaikai į tai žiūri švelniai sakant atsargiai o žmona pareiškė kad aš idiotas. Vat tokie reikalai, jokios romantikos. 
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2010
  • Žinutės: 255
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #77 įjungtas: 2011 Vas 16, 15:17:13 pm »
Yra, manau, ir Lietuvoj.
Gal nereikia, antra vertus, taip aukštinti to varžybinio tatamio ? Sakykime, Goju Ryu, jo net nėra, bet nereiškia, kad ten renkasi vien ,,myžniai ir mamyčiukai".O dėl diržų, tai ir Saxum, berods minėjo, kad jie suteikiami šiais laikais už ,,baletą", o ne kaip tarybiniais laikais už sportinius pasiekimus.
Skelbimas
Dingo LABAI PROTINGAS šuo. Šarikai, jeigu tu perskaitei šį skelbimą,
paskambink namo.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #78 įjungtas: 2011 Vas 16, 16:05:47 pm »
Diržai ir diplomai gali būti perkami, bet labai tikiuosi, kad LT to dar nėra. Visuose kovos menuose.
Nežinau, kaip dėl pačių diržų, bet žinau žmogų, kuris nusipirko danus  :angel: Tiesa, pirko ne LT, o Amerikėj, bet koks skirtumas.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #79 įjungtas: 2011 Vas 16, 16:14:04 pm »
Nežinau, kaip dėl pačių diržų, bet žinau žmogų, kuris nusipirko danus  :angel: Tiesa, pirko ne LT, o Amerikėj, bet koks skirtumas.
Gal žinai adresą, pasitaupysim ir urmu visas forumas apsiprekinam. Vo reklama būtų- vienintelis kovos menų forumas pasaulyje, kuriam priklauso porą tūkstančių tik danus turinčių meistrų.
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #79 įjungtas: 2011 Vas 16, 16:14:04 pm »

Atsijungęs Jedd

• 8 kyu
  • *
  • Žinutės: 41
  • Vieta: Milano

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #80 įjungtas: 2011 Vas 16, 16:16:56 pm »
Šiaip tai labiausiai nemėgstu klausimo, į kuriuos niekas nežino atsakymo variantų. Iš kur žinosi, prasminga ar ne? Kas tai nurodys? :) Mano sujbektyvia nuomone, prasmė yra laimė. Turim mes 80 metų, kuriuos reik nugyvent. Tai jei jau čia esam, tai bent jau pasiimam viską, ką galim:). Vienas laimingas šokdamas, kitas laimingas sėdėdamas prie kompiuterio, dar kitas laimingas kaldamas milijonus, o paskutiniui laimę atneša kovos menai. Tai kol tu darai tą, ką tu iš tiesų nori, tai nematau nei vienos priežasties, kodėl tai neturėtų būti prasminga..
Aš kartais pagalvoju, kad ką aš darau absoliučiai jokios naudos neneša - ateinu, pasportuoju, išleidžiu dvi valandas gyvenimo ir tiek. Sportinių pasiekimų neturiu ir nesiekiu, diržų irgi nesiekiu. Bet jeigu man paprasčiausiai patinka sportas ir jaučiuosi laimingas - kodėl ne? :)

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2010
  • Žinutės: 255
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #81 įjungtas: 2011 Vas 16, 16:24:02 pm »
Citata
Sportinių pasiekimų neturiu ir nesiekiu, diržų irgi nesiekiu. Bet jeigu man paprasčiausiai patinka sportas ir jaučiuosi laimingas - kodėl ne?
Na, man įdomu būtų išgirsti, ką galvoja apie tokius mokinius treneriai? Suprantu, kad jie nesitiki, jog kiekvienas atėjęs bus čempionas, bet vis tiek turėtų būti svarbu, kad ateitų motyvuotų žmonių sportuoti, kurie garsintų klubą, galų gale turbūt kiekvienam meistrui yra garbė užauginti kitą meistrą.Juk mokinys turi pralenkti mokytoją.Mano Sifu irgi sako, kad ateina žmonių, kurie nori susirasti draugų, kurie nori praleisti gerai laiką, kiti, norintys išmokti apsiginti, o vienetai galvojantys apie realias kovas ar meistriškumą.
Skelbimas
Dingo LABAI PROTINGAS šuo. Šarikai, jeigu tu perskaitei šį skelbimą,
paskambink namo.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #82 įjungtas: 2011 Vas 16, 16:40:12 pm »
Apie diržų pirkimo adresą - adresas numirė. Amžiną atilsį.
Teks ieškoti ko nors kito...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #83 įjungtas: 2011 Vas 16, 19:55:34 pm »
Apie diržų pirkimo adresą - adresas numirė. Amžiną atilsį.
Teks ieškoti ko nors kito...

Važiuokit i Panevėži , ten yra klubas, parduos ir "treneri" ( runkeliams ravėt)   :kikena:
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Dangus

• 6 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #84 įjungtas: 2011 Vas 16, 20:49:30 pm »
Šiaip tai vistik manau kad žmonėms, kurie atiduoda visą laisvalaikį ir pinigus pasirinktam gyvenimo būdui trūksta vieno šulo, ką beje patvirtino ir mano žmona. ... Vat tokie reikalai, jokios romantikos.
Ne apie tave vieną Siamai žmonės taip pasako ar bent jau pagalvoja... Na, bet pasinešęs ant to kaip buvai taip ir lieki :)
Apie tuos kurie ateina pasportuoti, gerai praleisti laiko ir susirasti draugų. Ką mano treneriai? Tokių visada buvo ir bus. Todėl visada stengiuosi paklausti pas atėjusį naują žmogų ko jis tikisi. Jis atitinkamai įvardija. Ir pagal norus atitinkamai dėmesio gauna. Tokiu atveju ir piktumas neima - nes žmogus aiškiai įvardija, kad jis nesiekia jokio rezultato, o tik siekia šį tą išmokti ir palaikyti šiokią tokią formą gerai leisdamas laiką.

« Atsakyti #84 įjungtas: 2011 Vas 16, 20:49:30 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #85 įjungtas: 2011 Vas 16, 21:12:31 pm »
Gal žinai adresą, pasitaupysim ir urmu visas forumas apsiprekinam. Vo reklama būtų- vienintelis kovos menų forumas pasaulyje, kuriam priklauso porą tūkstančių tik danus turinčių meistrų.
Ne forumai, bet organizacijų tai...:

:kikena:
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #86 įjungtas: 2011 Vas 16, 22:20:09 pm »
O dėl diržų, tai ir Saxum, berods minėjo, kad jie suteikiami šiais laikais už ,,baletą", o ne kaip tarybiniais laikais už sportinius pasiekimus.
Diržų mintis - pasiektas techninis lygis, o ne pergalių skaičius. Už sportinius pasiekimus suteikia diržus "po defoltu", nu tipo, jei jau čempionas, tai mūsėt yra aukšto lygio. Bet tai nėra visiška teisybė, laimėti galima ir su labai siauru arsenalu.

Atsijungęs Z

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2008
  • Žinutės: 117
  • Amžius: 39

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #87 įjungtas: 2011 Vas 17, 10:24:55 am »
Aš apskritai galvoju, ar labai jau yra daug prasmės kovos mene/sporte. Vis tiek tuo užsiima žmonės, kurie turi sadistinių/mazochistinių polinkių, nes realiai mokaisi padaryti kitam žmogui "skauda", be to, pačiam gavus irgi skauda - ir nuo viso šio proceso dar gauni malonumą. Realiai, gauni malonumą iš to, kad išmoksti įvairius būdus padaryti kitam žmogui bloga. Man tai neskamba labai prasmingai. Patikslinu - skamba smagiai, bet nelabai prasmingai  :rolleyes:
« Paskutinis taisymas: 2011 Vas 17, 10:26:51 am nuo Z »

Atsijungęs Starka

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 455

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #88 įjungtas: 2011 Vas 17, 10:43:47 am »
Man pvz. sportas yra vienas iš prasiblaškymo ir laisvalaikio praleidimo būdų. Be to sakyčiau šiais laikais gana pigus :) Ir veiklos yra 3 kartus per savaitę vakarais, ir išmoksti kažką, ir su žmonėm pabendrauji  ir po  :punch: nuo kasdieninių problemų ir darbų prasiblaškai  ;-)
Dėl sadistinių polinkų tai manau eilinis stereotipas  ;-)  nesijaučiu aš nei sadistu, nei mazochistu   :kikena:

Atsijungęs Dangus

• 6 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #89 įjungtas: 2011 Vas 17, 10:44:34 am »
Aš apskritai galvoju, ar labai jau yra daug prasmės kovos mene/sporte. Vis tiek tuo užsiima žmonės, kurie turi sadistinių/mazochistinių polinkių, nes realiai mokaisi padaryti kitam žmogui "skauda", be to, pačiam gavus irgi skauda - ir nuo viso šio proceso dar gauni malonumą. Realiai, gauni malonumą iš to, kad išmoksti įvairius būdus padaryti kitam žmogui bloga. Man tai neskamba labai prasmingai. Patikslinu - skamba smagiai, bet nelabai prasmingai  :rolleyes:
Miriau iš juoko  :luztu:  :luztu:  :luztu: Aš tokių polinkių neturiu  :angel:

« Atsakyti #89 įjungtas: 2011 Vas 17, 10:44:34 am »