Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Tibeto (pieninis) grybas

<< < (2/3) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---

aciu uz nuoroda, tikrai tas pats.
siaip turiu ir knyga rusiska - taciau norejau pasiteirauti gal kas bandet, ragavot, gydetes ;)


--- Baigti citatą ---

Kol kas neprireikė :angel:

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiaciu uz nuoroda, tikrai tas pats.
siaip turiu ir knyga rusiska - taciau norejau pasiteirauti gal kas bandet, ragavot, gydetes ;)


--- Baigti citatą ---
ragavau pas tėvą, jis augino kelis kartus. Skonis visai neblogas  :P

ner_ko:
Daiktas gal ir neblogas, toks rūgpienis išeina ir tiek, bet labai nuobodu tą grybą prižiūrėt. Kasdien jį reikia plauti ir užpylinėt pašildytu pienu (iš šaldytuvo netinka :ne:. Neplausi, numirs, gyvas gi :D :-(. Ilgesniam laikui kaip ir iš namų neišvažiuosi, nebent kažkam palikt tą priežiūros malonumą... ;-)
Gydymo efektas – nežinau, aš nepajutau, mano mama irgi (per maždaug 6 mėn.).

Gx4:
mano mama turejo metus ir jokio efekto....  :-]
kefyra gali gamint ir pardavinet nebent ir sakyt kad magiskas  :angel:

barsa:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKasdien jį reikia plauti ir užpylinėt pašildytu pienu (iš šaldytuvo netinka :ne:.

--- Baigti citatą ---

asmeniskai skaiciau knyga rusu k. skirta vien tik tam grybui, - apie joki pieno sildyma kalbos NET NEBUVO  :senis:
as ne medikas, taciau kiek zinau, sildant piena (ar tiesiog virimo procese) daug medziagu dingsta... va ;)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją