AutoriusTema: Salto  (Skaityti 19357 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Salto
« Atsakyti #15 įjungtas: 2006 Grd 25, 17:24:27 pm »
Dėkui už video tutorial'us, tikrai labai naudingi. O dėl galvojimo "kas bus jeigu nusileisiu ant galvos" tai nežinauuu, man šita mintis ypač įkyriai galvoje sukasi, nesinori per savo jaunatvišką maksimalizmą galvos nusisukt  :angel:
Šiaip reikia gerai atidirbt tuos du judesiukus, o vėliau praktikuotis ant šieno ar dar kur nors. Gal netgi ant tatamio būtų galima praktikuotis, du draugai prilaikytų už nugaros. Jeigu turėsiu drąsos pakankamai, tai gal ir išmoksiu.

Cahata

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2007 Sau 27, 11:20:05 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norėčiau paklausti, kokių fizinių savybių labiausiai reikia, norint išmokti padaryti salto? Ir kiek laiko maždaug reikėtų treniruotis? Kaip treniruotis? Ir ar yra kokia nors amžiaus riba, pvz. man 17, ar dar galima išmokt kaip nors būtų? Ne per vėlu? Gal galit papasakot tie, kurie jį padaro, kaip ten treniravotės, nuo kada ir t.t. Ir prašau nerašyti komentarų, kad "kam to reikia", "kam ta akrobatika", čia ne savigynos tikslais, o šiaip įdomumo dėlei klausiu, jeigu nevėlu, tai visai gerai būtų išmokt ir pajaust tą jausmą..

Kokia tau is to nauda tik laika prarasi pamenu 12 metų budamas šokinėdavau nuo elektriniu visaip ... Ačiu Dievui nenusisukau sprando dabar kai pagalvoju ar pasižiuriu iš ten atrodo kaulai sutrupetu "nusileidus" nors tesveriu 75  :bijo: baseine kogero irgi galima gražiai nuskest netaip pliukštelėjus i vandenėli  :oho: jei naudos mažai o vargo dauk ar verta  :maisas: gal geriau usimt kitais reikalais 17 metu pats laikas  :love1: :oops:rimtai imt dometis mergaitem ir nesvaistyt laiko salto ir pan ...

wault

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2007 Sau 27, 15:31:57 pm »
Nu seip moket salto atgal(back flip) but neblogai pats daba mokinuosi jau po truputi gaunas na netaip kaip side flip bet normaliai seip norint padaryt  back flip reik iveikt baime,kitaip nieko nebus :)
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 27, 20:57:46 pm nuo wault »

FLEXUSAS

• Svečias
« Atsakyti #18 įjungtas: 2008 Sau 05, 15:31:57 pm »
na ash tai manau kad salto ismokt niekada nevelu :senis: tik reik didelio uzsyspirimo! siaip tai salto lengviau padaryti tiem, kurie trumpesni.. as pats esu nedidelio ugio ir man patinka visi tie akrobatiniai triukai.. moku padaryt ir salto, ir fliaga ir daug kitu.. :angel: svarbiausia - daug treniruotis. is pradziu ant shieniaus, po to ant zholytes ir t.t. dauguma zmoniu daro esmine klaida - mano kad salto lengva padaryt gerai isibegejus.. as manau visai atvirksciai. man salto gaunasi tik gerai pasokus.. svarbu gerai atsispirti ir greit apsiversti.. :bandit: dabar mokinuosi padaryt atbulinius fliaga ir salto tik kad nera kur  :nezino: tai vat! norit rezultatu - daug dirbkit! :teisejas: :luztu: tik atasargiai :ramentai: :luztu: :luztu:

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2008 Sau 05, 20:41:13 pm »
na ash tai manau kad salto ismokt niekada nevelu :senis: tik reik didelio uzsyspirimo! siaip tai salto lengviau padaryti tiem, kurie trumpesni.. as pats esu nedidelio ugio ir man patinka visi tie akrobatiniai triukai.. moku padaryt ir salto, ir fliaga ir daug kitu.. :angel: svarbiausia - daug treniruotis. is pradziu ant shieniaus, po to ant zholytes ir t.t. dauguma zmoniu daro esmine klaida - mano kad salto lengva padaryt gerai isibegejus.. as manau visai atvirksciai. man salto gaunasi tik gerai pasokus.. svarbu gerai atsispirti ir greit apsiversti.. :bandit: dabar mokinuosi padaryt atbulinius fliaga ir salto tik kad nera kur  :nezino: tai vat! norit rezultatu - daug dirbkit! :teisejas: :luztu: tik atasargiai :ramentai: :luztu: :luztu:
Na cia kaip sakoma, kai nori randi, kas link fleku (flegu)... Kai buvau jaunas ir kvailas, tai treniravausi daryti atbulini fleka namuose ant lovos... Ir net gi buvau trumpam ishmokes ta fleka daryti, tiesa pasakius, treniravausi po to ne vien ant lovos... :book1:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2008 Sau 05, 20:41:13 pm »

FLEXUSAS

• Svečias
« Atsakyti #20 įjungtas: 2008 Sau 06, 12:08:54 pm »
Na cia kaip sakoma, kai nori randi, kas link fleku (flegu)... Kai buvau jaunas ir kvailas, tai treniravausi daryti atbulini fleka namuose ant lovos... Ir net gi buvau trumpam ishmokes ta fleka daryti, tiesa pasakius, treniravausi po to ne vien ant lovos... :book1:
tik ziurek neprisiplok ant tos lovos ar i lubas :luztu: :-] siaip geriau lauke daryk! :senis: :-D

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2008 Sau 08, 22:49:53 pm »
tik ziurek neprisiplok ant tos lovos ar i lubas :luztu: :-] siaip geriau lauke daryk! :senis: :-D
Zmogau mielasis, ash tai dariau priesh kokius 10-ti metu... Neatydziai skaitai... :evil:.
Sakai lauke daryti!?. Nu jo lauke ir ant asfalto, a ne!?. :banging:
 Flekus, jei neturi pagalbininko reikia pradeti treniruotis ant labai minksto pavirshiaus ir cia vieno gimnastinio ciuzinio tikrai nepakaks... O po to, kai jau prasikalsi truputeli, tada galima pavirshiu palaipsniui kietinti... :senis:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Linas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 227
  • Amžius: 43
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2008 Sau 09, 10:09:22 am »

sviezia patirtis (vakarykste).. nei ciuziniai, nei sienas nepades.. reikia nuoseklaus ejimo link to ir technikos pajautimo.. pavyzdys su fleku.. flekus padarydavo tik vienas is visos kompanijos, kol asia nusprende padaryti tam gala  :-].. ir per gera pusvalandi pamazu beveik visus ismokino.. padarai pirmaji savarankiska beveik pilna fleka  :yeahhh: ir nustembi, kiek duoda technikos pajautimas..

dabar tik kankina jausmas, ar nugara neuzstrigs po tokio pasismaginimo  :ramentai: :-]

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #23 įjungtas: 2008 Sau 10, 00:35:51 am »
sviezia patirtis (vakarykste).. nei ciuziniai, nei sienas nepades.. reikia nuoseklaus ejimo link to ir technikos pajautimo.. pavyzdys su fleku.. flekus padarydavo tik vienas is visos kompanijos, kol asia nusprende padaryti tam gala  :-].. ir per gera pusvalandi pamazu beveik visus ismokino.. padarai pirmaji savarankiska beveik pilna fleka  :yeahhh: ir nustembi, kiek duoda technikos pajautimas..

dabar tik kankina jausmas, ar nugara neuzstrigs po tokio pasismaginimo  :ramentai: :-]
Gerai, kai turi toki partneri, kuris ir ishmano ir gali prilaikyti, kai ta fleka darai!..  :ruko: O ka daryti, kai tokio nera???  :-(
Tiesa pasakius, jei stuburas "ant tiltelio" neishmankshtintas, tai atgalinio fleko darymas, ne pats geriausias uzsiemimas! :senis:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #24 įjungtas: 2008 Sau 11, 16:47:25 pm »
viena karta pagalvojau reik eit slto pasimokint... :book1: nu buvo ziema nuejau i miskeli susiradau pusni ir pasokau ir tiesiai galva i pusni smigau :-] mano drauge kuri viska mate veliau valanda raites is zvengo :luztu: tai nusprendem tada nuo lengvesniu dalyku pradet :book1:
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

« Atsakyti #24 įjungtas: 2008 Sau 11, 16:47:25 pm »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2008 Sau 12, 01:33:43 am »
viena karta pagalvojau reik eit slto pasimokint... :book1: nu buvo ziema nuejau i miskeli susiradau pusni ir pasokau ir tiesiai galva i pusni smigau :-] mano drauge kuri viska mate veliau valanda raites is zvengo :luztu: tai nusprendem tada nuo lengvesniu dalyku pradet :book1:
Kas link saltonu, tai juos mokinausi atvirame Zalgirio baseine. Tais laikais, kai lankiau Dziudo mums priklause viena diena (o gal valanda) tame baseine, tai sekmadieniais po trieshos ten ir varydavome... Tai gi vienas ish variantu yra treniruotis baseine, bet velgi, kaip sakoma, durniu ir baznycioje musha, todel, jeigu neturi jokio akrobatikos ir grupiravimosi igudziu, tai baseine geriau nepradeti, nes nudribsi dar ne i vandeni, o kaip sakoma......  :banging::senis:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Pramuk

• Svečias
« Atsakyti #26 įjungtas: 2008 Kov 11, 20:31:19 pm »
Visada norejau salto ismokti daryti tiek i prieki, tiek atgal tik va niekaip neperlipu per save, kazkaip baisu :-( :ramentai: :D

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2008 Kov 11, 20:39:55 pm »
Visada norejau salto ismokti daryti tiek i prieki, tiek atgal tik va niekaip neperlipu per save, kazkaip baisu :-( :ramentai: :D
Jau gi minejau... Pradeti treniruotis reikia kuo shvelnesnemis salygomis, pvz darzyneje ant shieno... Tik reikia, kad vietos minkshtam nusileidimui butu pakankamai... Va kai jau kazko pramoksi, tada galima potruputi salto atlikimo salygas sudetinginti...
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Domcius

• Svečias
« Atsakyti #28 įjungtas: 2008 Kov 11, 23:12:16 pm »
supranti - kiekwieno zmogaus smegenys veikia kitaip t.y. jog pas kaikuriuos dominuoja desnysis smegenu pusrutulis - kairiarankius, o pas ktius - kairysis - desiarankius. Tokie akrobatiniai dalykai kaip salto yra veikiami abieju pusrutuliu t.y. jog tam reikia visapusinio smegenu suvokimo . Taip pat biologai ismaste, jog desnysi pusrutulis taip pat  labiau veikia priekines kunio dalies impulsus (tavo pavyzdys su salto i prieki) o kairysis pusrutulis - galinius impulsus (galinis salto) todel tokie dalykai kaip salto arba saulytes, kulversciai ir panasiai yra veikiami dominuojancio smegenu pusrutulio. O jei del kokiu akrobatu kurie puikiai  susitvarko su salto i abi puses - tokie zmones dazniausiai turi abidvi puses dominuojanciu pusrutuliu. Todel pasitaiko zmoniu galinciu ir rasyti su abiem rankom ir su abiem rankom bet ka nuveikti. Tikiuosi issamiai aprasiau kas dedasi ;)
« Paskutinis taisymas: 2008 Kov 14, 21:19:11 pm nuo Domcius »

Pramuk

• Svečias
« Atsakyti #29 įjungtas: 2008 Kov 12, 16:50:17 pm »
supranti - kiekwieno zmogaus smegenys veikia kitaip t.y. jog pas kaikuriuos dominuoja desnysis smegenu pusrutulis - desniarakius , o pas ktius - kairysis - kairiarankius. Tokie akrobatiniai dalykai kaip salto yra veikiami abieju pusrutuliu t.y. jog tam reikia visapusinio smegenu suvokimo . Taip pat biologai ismaste, jog desnysi pusrutulis taip pat  labiau veikia priekines kunio dalies impulsus (tavo pavyzdys su salto i prieki) o kairysis pusrutulis - galinius impulsus (galinis salto) todel tokie dalykai kaip salto arba saulytes, kulversciai ir panasiai yra veikiami dominuojancio smegenu pusrutulio. O jei del kokiu akrobatu kurie puikiai  susitvarko su salto i abi puses - tokie zmones dazniausiai turi abidvi puses dominuojanciu pusrutuliu. Todel pasitaiko zmoniu galinciuir rasyti su abiem rankom ir su abiem rankom bet ka nuveikti. Tikiuosi issamiai aprasiau kas dedasi ;)

Nu as kairiarankis, bet ne tame esme. Man esme tame, kad yra baime tai atlikinet, o gal techniskai man visai ir gerai sektusi :-/

« Atsakyti #29 įjungtas: 2008 Kov 12, 16:50:17 pm »