AutoriusTema: Psichologinis treningas  (Skaityti 17779 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
Re: Psichologinis treningas
« Atsakyti #45 įjungtas: 2012 Lie 09, 17:26:38 pm »
kam tos knygos daba yra televizorius (nors seiptai kompas 10000 kartu geriau)  :-)

kas liecia psichologini treninga tai yra toks zaidimas "isdrysi-neisdrysi". kai tau kasnors sugalvoja uzduoti arba tu kazkam sugalvoji ir tada turi isdrysti tai padaryt. atsimenu jaunystei daznai zaisdavom ir uzduociu geru prigalvodavom, pvz paskambinti 01 ir pasakyt kokianors nesamone (pvz "atvaziuokit ce ezeras dega!"), uzlipti kur parasyta "nelipt" arba uzeit kur parasyta 'ieiti draudziama' ir t.t. viena karta buvo uzduotis uzsikabint uz vaziuojancio traukinio ir nuvaziavus kokius 200m nusokt, bet vienas ciuvakas bijojo nusokt tai isvaziavo su prekiniu traukiniu kazkur i rusija, daugiau jo nebematem nuo to laiko. o man viena karta buvo pavojinga uzduotis uzlipt senom isklerusiom prarudijusiom armaturinem kopeciom ant seno soviecko nenaudojamo 4 aukstu pastato ir tada pasikabinus ant tokios plonos atbrailos rankomis pereiti per visa siena ir nulipti tokiu strypu. tai as buvau vienintelis kuris kadanors isdryso ir padare, nors buvo sunkiau negu maniau, jau galvojau kad nuleksiu. bet visi siti zaidimai baigesi kuomet vienas is musu darydamas uzduoti nuleke is trecio auksto and malku (lentgaliu su vinimis ir srypais) ir isvaziavo i balnyca  :ramentai: tada visi gavom p[censored] nuo mentu ir tevu ir t.t.
« Paskutinis taisymas: 2012 Lie 09, 17:42:36 pm nuo coffeedrinker »
:kava:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #46 įjungtas: 2012 Lie 10, 10:34:53 am »
kam tos knygos daba yra televizorius (nors seiptai kompas 10000 kartu geriau)  :-)

kas liecia psichologini treninga tai yra toks zaidimas "isdrysi-neisdrysi". kai tau kasnors sugalvoja uzduoti arba tu kazkam sugalvoji ir tada turi isdrysti tai padaryt. atsimenu jaunystei daznai zaisdavom ir uzduociu geru prigalvodavom, pvz paskambinti 01 ir pasakyt kokianors nesamone (pvz "atvaziuokit ce ezeras dega!"), uzlipti kur parasyta "nelipt" arba uzeit kur parasyta 'ieiti draudziama' ir t.t. viena karta buvo uzduotis uzsikabint uz vaziuojancio traukinio ir nuvaziavus kokius 200m nusokt, bet vienas ciuvakas bijojo nusokt tai isvaziavo su prekiniu traukiniu kazkur i rusija, daugiau jo nebematem nuo to laiko. o man viena karta buvo pavojinga uzduotis uzlipt senom isklerusiom prarudijusiom armaturinem kopeciom ant seno soviecko nenaudojamo 4 aukstu pastato ir tada pasikabinus ant tokios plonos atbrailos rankomis pereiti per visa siena ir nulipti tokiu strypu. tai as buvau vienintelis kuris kadanors isdryso ir padare, nors buvo sunkiau negu maniau, jau galvojau kad nuleksiu. bet visi siti zaidimai baigesi kuomet vienas is musu darydamas uzduoti nuleke is trecio auksto and malku (lentgaliu su vinimis ir srypais) ir isvaziavo i balnyca  :ramentai: tada visi gavom p[censored] nuo mentu ir tevu ir t.t.

"O kas toliau per langą persisvers" nežaidėt?  :banging:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Vieta: Kaunas
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #47 įjungtas: 2012 Lie 11, 23:47:28 pm »
"O kas toliau per langą persisvers" nežaidėt?  :banging:
Mes žaidėm. Turiu pirmos vietos trofėjų - randą ant kulkčnies  :1vieta:
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #47 įjungtas: 2012 Lie 11, 23:47:28 pm »