AutoriusTema: Kokia pocizija geriausia uzimt kai esate spardomas ant zemes?  (Skaityti 62634 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Mokinys

• Svečias
Re: Kokia pocizija geriausia uzimt kai esate spardomas ant zemes?
« Atsakyti #60 įjungtas: 2007 Sau 19, 20:40:33 pm »
Va sitas apsimetimas be samones man kartuka padejo :D Buvau dar 13 -14 metu vaikinukas, einu is sokiu namo su draugais. is masinos isoka du pacukai po 18 metu. mus pradeda vaikytis. Mane pasigauna nukerta ant zemes ir reikalauja telefono, pasakau kad neturiu, gaunu gola y nosy, vel pakartoja savo klausima, o as savo atsakyma, na zinoma jis nepatenkintas, vel golas. Ai tiesa pries pirma pareikalavima televono buvo klausimas, kodel begai? :D man jis juokingas atrodo :D Na tai vat po poros tokiu golu apsimeciau netekes samones. tai jiems teko pasitenkinti mano striuke. o telefona paliko dzinsu kisenej :D na po poros dienu atgavau savo striuke :D tie patys pacukai su tevais atveze man y namus. Gaila kad nebuvau, buciau per ausy daves :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2007 Sau 19, 20:56:37 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O turbūt geriausia jau po pirmo geresnio smūgio sukriokt ir apsimest mirusiam... O gal ims netyčia ir pulso nebetikrins? Ir išvis lavoną spardyt kažkaip ne taip smagu kaip kenčiantį... Ir susinervint gali, kad lavonas gavosi, ir pasprukt...

zinau istorija kai chebra gal 10min sparde viena (gal padidino biski ta laika nzn). zmogu uzmuse, spardytojai sedo. va tau ir neidomu spardyt lavona :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #62 įjungtas: 2007 Sau 19, 21:02:19 pm »
O, ypac gera istorija, kada ant galvos suzvereje gezai sokineja. Tada ir apsimesti mirusiu nebutina  :amen:
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #63 įjungtas: 2007 Sau 20, 12:30:13 pm »
Nu siap nepatarciau guleti zemeje ir bandyti apsiginti save su rankoms ir kojoms. Nuo vieno uzpuoliko gal ir suveiks bet nuo 2,3 jau  :amen: sulauzys rankos ir kojos. Kai nukritai bandai atsistuoti jeigu negali tai ISKART pradedi judeti, daznaiusiai ratu. 
kojos ir rankos reikai laikyti prie saves.

Kodel judejimas labai svarbus  :senis:
1) is judesio zymiai lengviau atsistuoti, negu kai tu tik guli ir bandai visus spardinti visus su kojoms ir rankoms.
2) jeigu gauni smugi yra sansas kad smugis praeis link kuno
3) i judanti zmogu sunkiau pataikyti
4) Kojos ir rankos reikia butina laikyti prie saves. Yra veikejai kuri megsta pradziui atsistuoti ant alkune, riesa ir t.t visu savo svoriu ir kai zmogus negali judeti pradeda spardinti ji su kojoms.

Mazdaug tiek...

Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

susinervines

• Svečias
« Atsakyti #64 įjungtas: 2007 Sau 23, 19:25:42 pm »
nepasakosiu visko nuo pradziu kaip buvo, zodziu buvau isgeres siek tiek ir aiskinausi su mane puolanciu bachureliu, kazkas mus bande skirti nes buvo pazystamas is ju kompanijos ir staiga parejo smugis is uz nugaros bet tiesiai i desine aki, aptemo akyse ir parkritau, bet samones nepraradau viskas norm tik mane dviese spardyt pradejo, as kazka saukdamas tiesiog visaip varciausi ir bandziau atsistoti, o kai galiausiai pavyko dejau i kojas dar svirduliuodamas, beabejo dengiausi veida kai gulejau, tiesiog viskas ivyko labai greitai. Spardydami gulinti tiek zalos nepridare kiek tas vienas smugis is uz nugaros tiesiai i aki, praskele antaki ir net kraujas is nosies pradejo begti, didelis kumstis buvo turbut

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2007 Sau 23, 19:25:42 pm »

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #65 įjungtas: 2007 Sau 23, 21:33:45 pm »
Nekenciu tokiu dalyku kaip puola is nugaros.. Taip tik visiski bailiai elgiasi  :A :E

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #66 įjungtas: 2007 Sau 23, 21:57:14 pm »
Nekenciu tokiu dalyku kaip puola is nugaros.. Taip tik visiski bailiai elgiasi  :A :E

:-] Chebra, nepykit. bet visi tie pareiskimai apie sazininguma... na, skamba bent jau naiviai. Kas yra sazininga? Kas yra svarbu?

Varstotas - paprasta situacija - iseini sokiuose is tuliko ir matai, kad prie tavo draugo kabinejasi ir tuoj bus mustynes. Pulsi ramint? Jei dar draugai to zmogaus aplinkui? Ar apsuksi veidu i save, o tada jau trenksi?  :-] O pirmas gauti nebijai? :D

Is pradziu musk, paskiau aiskinkis. Tik tokiu atveju tikrai grisi namo is panasiu situaciju. O jei pradesies aiskinti ks konflikta uzvire, arba "garbinga kova" organizuot, gali dar ir ne kumsciu per aki, o peiliu i pasone gaut. Ar dar kuo nors  :icon_bat:

Norint visu pirma nepargriuti ant zemes reikia: a) NELEISTI prieti is uz nugaros ( o ne tiketis kad patys nepuls)
b) neuzsilaikyti vienoje vietoje.
c) parpuolus stengtis parversti kuo daugiau puolanciu ir kuo greiciau atsistoti paciam.
Cia teorija. O kaip baigsis praktikoje... parodys tik praktika...
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 23, 21:59:02 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #67 įjungtas: 2007 Sau 23, 21:58:21 pm »
Skeptikai,  :alus:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #68 įjungtas: 2007 Sau 23, 22:01:38 pm »
Skeptikai, jej kaip sakei isejus bare is tuliko pamatai kad draugas konfliktuoja tai jo galima pult is nugaros, bet kaip pasneki su kokiu ciuvaku piktai ir jau nueini ir tada puola tj manau, kad tai zema.  :nezino:

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #69 įjungtas: 2007 Sau 23, 22:04:27 pm »
Varstotai, pilnai pritariu tavo poziuriui. Taciau ir su Skeptiku, negaliu nesutikti. Cia, mano manymu, viskas priklauso nuo situacijos, ir jos padariniu
Nusmuko kaula :)

« Atsakyti #69 įjungtas: 2007 Sau 23, 22:04:27 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #70 įjungtas: 2007 Sau 23, 22:06:51 pm »
:-] Chebra, nepykit. bet visi tie pareiskimai apie sazininguma... na, skamba bent jau naiviai. Kas yra sazininga? Kas yra svarbu?

Varstotas - paprasta situacija - iseini sokiuose is tuliko ir matai, kad prie tavo draugo kabinejasi ir tuoj bus mustynes. Pulsi ramint? Jei dar draugai to zmogaus aplinkui? Ar apsuksi veidu i save, o tada jau trenksi?  :-] O pirmas gauti nebijai? :D

Is pradziu musk, paskiau aiskinkis. Tik tokiu atveju tikrai grisi namo is panasiu situaciju. O jei pradesies aiskinti ks konflikta uzvire, arba "garbinga kova" organizuot, gali dar ir ne kumsciu per aki, o peiliu i pasone gaut. Ar dar kuo nors  :icon_bat:

Norint visu pirma nepargriuti ant zemes reikia: a) NELEISTI prieti is uz nugaros ( o ne tiketis kad patys nepuls)
b) neuzsilaikyti vienoje vietoje.
c) parpuolus stengtis parversti kuo daugiau puolanciu ir kuo greiciau atsistoti paciam.
Cia teorija. O kaip baigsis praktikoje... parodys tik praktika...

ir as kazka panasaus parasyt norejau, bet pagalvojau kad negarbingu palaikys :)
yra toks posakis, meileje ir kare viskas galima :) geriau jis ir ziauriai, negu as bent biski :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #71 įjungtas: 2007 Sau 23, 22:10:02 pm »
Skeptikai, jej kaip sakei isejus bare is tuliko pamatai kad draugas konfliktuoja tai jo galima pult is nugaros, bet kaip pasneki su kokiu ciuvaku piktai ir jau nueini ir tada puola tj manau, kad tai zema.  :nezino:

Taip, zema. Bet tik ne tada, jei skaitai save kariu, kovotoju, o ne garbinguoju knyginiu riteriu. Kovoje, kare ir gatves mustynese garbes supratimas ir pamastymai apie garbingas ir negarbingas technikas ne vietoje ir ne laiku. Nebent dantys nebereikalingi... Cia ne sportine dvikova ir ispejimai uz negarbingus smugius nedalinami. O ir medalio jei laimesi irgi nebus.
As ir sakau - svarbiausiai prioritetai. Pasirinkti turi jau DABAR kas yra tavo prioritetas: grizti gyvam ir sveikam namo? Ar vis del to buti garbingam invalidui ar lavonui?
Nekalbu cia as apie situacijas, kai draugai susimusa del mergos ir pan. As kalbu apie realia gresme ir realia kova.
Viena kart uz garbinguma mane jau lupo :) is galo :) bonkem :) tryse ant vieno... Sekanti karta tokio sanso nesuteiksiu.
O jei kad tai suprasti butent ir reikia, kad bent jau karta kas nors su tavimi ant zemes futbola vietoje kamuolio pazaistu - prasau.

TAI ir yra realybe. Ne daug ka turinti bendro su "Karate Kid" ir filmais apie Robin Hood'a...
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 23, 22:11:52 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #72 įjungtas: 2007 Sau 23, 22:47:36 pm »
 :chmm: Nu gal ir tiesa sakai.. O futbola su manim kazkada jau yra zaide, taigi zinau kas tai per jausmas.  :ramentai: Viskas tada busiu nebegarbingas  :maisas: :punch: :bandit:

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #73 įjungtas: 2007 Sau 23, 23:28:20 pm »
Apie sita garbinguma. Ant mano draugo uzsipuole, bet ejo 1 vs 1. Paskui drauga pargriove ir pradejo spardyt tas. As zengiau link ju neleist spardyt ir pajutau kai kiti mane sulaike, tipo nesikisk, sakau tai neleiskit nors spardyt, ir man atsake cia ne ringas. Tada dar buvau wvisai jaunas vaikis, db suprantu kad y tai niekas demesio nekreipia.

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #74 įjungtas: 2007 Sau 24, 10:55:10 am »
As ir sakau - svarbiausiai prioritetai. Pasirinkti turi jau DABAR kas yra tavo prioritetas: grizti gyvam ir sveikam namo? Ar vis del to buti garbingam invalidui ar lavonui?
Nekalbu cia as apie situacijas, kai draugai susimusa del mergos ir pan. As kalbu apie realia gresme ir realia kova.
Klausimas del garbingumo ir iskilo tik tada kai susimusi del mergos, zmonos ir pan :) Kai esu vienas, man tas garbingumas po x....      Tu gi niekur nepabegsi,jei zinai kad esi ne vienas, tarkim su zmona, ir relai gresme tokiu atveju bus nie tik tau, bet ir tavo zmonai :(   

« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 24, 11:17:46 am nuo denis »
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

« Atsakyti #74 įjungtas: 2007 Sau 24, 10:55:10 am »