Na daug cia prirasyta, bet puse tai jau siap bezdalai buvo, ir ties 4 puslapiu baigiau skaityti, nes daugiau tusciu kalbu nei patarimu

Is tiesu nesuprantu

, kaip kazkas gali teigti, kad reikia atsigulti ant pilvo ar sono??? Taigi tai visiska savizudybe!!!
Gulint ant pilvo su atidengta nugara, mano nuomone (bent as taip daryciau jai jau spardyciau gulinti) jam kliutu ne tik tie paprasti smugiai koja tipa spardom kamuoli, bet jis atidengia pacia svarbiausia vieta po galvos - stubura ir kakla ivairiems suoliukams, eilniam prabegimui pro nugara, ar trypimui (zinom ta smugi visi kas bent kiek patyre, pakeliam sulenkta per kelia koja ir istiesiam kulnu smugiodami gulinciam priesininkui, ypac veiksminga trypt taip galva). Nekalbu jau apie inkstus, plaucius, nes na nera nugaroje ten super sarvu ir uztenka gero smugio kad susivinioti. O jai dar uzsirauni ant geru kerziniu batu kuriu priekis pakaustytas metalu, tada gal dar spesi sukartoti trumpa maldele

Gulint ant sono panasiai kaip su nugara, o kartais dar blogiau, nes jai vienas spardo is nugaros kitas is priekio, tai nuo smugiu i nugara atsirakinam ir is priekio, nu instynktyviai, ypac silpnesnio sudejimo zmogus, o tada smagiai galim gauti is dvieju pusiu.
As manau, (bent mane taip pat moke, bei visur kur teko man skaityti, sake lygiai ta pati) kad reikia gulti ant nugaros(aisku atsigulus reiktu kuo greiciau atsistoti, bet kartais nesigauna:). Kodel? O gi paprasta. Rankom patogiau dengti galva, kojos sulenktos per kelio sanari ir pritrauktos link korpuso irgi puikiai ji saugo. Nugara naturaliai apsaugota nuo apacios

Zodziu didesne tikimybe, kad klius mums tik i galunes, nei i korpusa (kur randas daug jautriu ir lengvai pazeidziamu organu).
Be to atsizvelgus i situacija galima neblogai smugioti kojomis, aisku jai bent kiek ismanom gynyba parteryje ir smugiavima kojom gulint. Aisku visur reikia bent kiek praktikos. Gal fight clubas surengtu kada butent seminara skirta gynybai parteryje tokio tipo kuria cia zemiau aprasysiu.
(tai paprasti tiesiamieji judesiai viena ar abiem kojom, kurios patogu atlikti is tos panasios i embriona pozicijos, kurias priklausant nuo priesininko pozicijos galima spirti jam i kojas ypac blauzdikauli ar kelio sanari, auksciau i tarpukoji, ar jai jis pasilenkes i galva. Jai priesininkas bando "atsisesti" ant musu ir pribaigti kumsciais tai galim ji prigrebt tuo momentu kai lenkias ir patraukti zemyn pervesdamas kova i parteri, ar atstumti ji kojom ir bandyti atsistoti, bet tai tik tada jai kovojam su vienu priesininku)
Aisku jai mus spardo loxai tai tikimybe isgyvent koju baliu yra didele, bet jai vienas ar du rimtesni kovotojai kurie priedo tarpusavy bendradarbiauja, ir dar vilki kerzinius batus(kerzas tai ne kedas sveriantis max ten 400gramu, tai batai nuo 700 iki 1500 gramu, daznai pakaustyti metalu

) tai tikrai bus liudna.
Bet svarbiausia net ir toj beviltiskoje situacijoje tureti isgyvenimo valios. Sakyti sau viduje dauzykite kiek norit, nors i galva, bet neatjungsit, zodziu labai labai ziauriai reikia noreti toliau gyventi
O jai likimas bus palankus, tai gal i pagalba atskubes draugai, apsaugos ekipazas, mentai ar praeiviai(nors siap jau tikekites greiciau naikintuvu oro antskrydzio, nei praeiviu pagalbos
)
Nerasau cia tuscios teorijos. Deja ta teorija teko ir praktikoje isbandyti ir raudonojo kryziaus priimamajam sviestis, konsultuotis ir siuti galvele

Situacija paprasta, labai jau sustravojau pries pora bicu, tie patys nesiryzo pulti iskarto, tai ir grizo su draugais, ir ne tusciomis rankomis

Kerziniai batai, grandines, butelis, dirzo sagtis ejo i darba

Teko atsigulti, sugerti smugius, paciam spardyti (kas ir leido man pakeisti pozicija i labiau tinkama kovai

), atsistoti, vel atsigulti, klauptis ir vel gultis, bet taip ir neatjunge, nors iki siol nesuprantu kaip atsiradau kitoje gatves puseje ant saligatvio su vienu is tu mano nauju "biciuliu"

Bet tikiu, kad butent ta embriono poza, mano karts nuo karto atsispardymas kojom(deka kurios draugai atsitraukdavo ir dauze tik kojas, ir be abejo draugo pagalba leidzia man cia rasyti sita posta