AutoriusTema: kiai  (Skaityti 10111 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: kiai
« Atsakyti #15 įjungtas: 2006 Rgs 25, 17:55:13 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Gi rashiaui kad pats viska maciau savo akim  :director:  Tai buvo mazhdaug presh 10metu, lankiau kuri laika Dziu-dzitsu. Pas mus atvaziavo shvecias ish Prancuzijos, pasenes vyras su pagaliu (Jis slubavo pastovei), pravede mum trenerote, o poto na zakusku parode nekontaktiniu smugiu.... Atstumas buvo ~2-2.5-3 metrai.

Ir? Kas atsitiko? Prisiskaito vaikai pasakų, o paskiau vietoj to kad tiesiog treniruotųsi svaičioja, kaip čia per pusę metų slaptos literatūros prisiskaičius marozus kitoje autobusų stotelės pusėje nemačia "dubasins"  :-]

Sorry. Neįtikinai. Beje, kaip žmogui užsiiminėjančiam kovos menais toks tikslumas kaip 2-3-4 metrai.... Distancijos pojūtis kur? :)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Powka

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2005
  • Žinutės: 189
  • Amžius: 36
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Gym Instructor, Sports Nutritionist, Master PT

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #16 įjungtas: 2006 Rgs 25, 18:02:19 pm »
Tačiau mano giliu įsitikinimu, vienintelis distancinis nešaunamasis ir nesprogstantis kovos menas yra rusų "matas"... o jis sveikatai nepavojingas, nebent savimeilė "sulūž" ;)

Kas tiesa, tas tiesa. :)
Na, aš nesu matęs visos medžiagos. Jeigu iš tikrųjų ten yra parodoma, kad tai buvo montažas, tuomet atsiprašau už bandymą įtikinti. Įdomu iš tikrųjų pamatyti savo akimis tą medžiagą. Papraščiausiai kiek žinau, RenTV kanalo laida, kuri ir padarė šį video, turi neblogą reputaciją filmuojant faktus.

Rasheed

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2006 Rgs 25, 18:38:12 pm »
Sveiki,
radau idomu video

Ka manot?

Vienintelis realus paaiškinimas būtų psichologinė įtaiga. Visa kita - diletantiški išvedžiojimai. Gana susijusi tema jau buvo: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 42
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #18 įjungtas: 2006 Rgs 25, 18:55:01 pm »
Tikrai idomu paskaityti visu nuomones :)
Mano nuomone, pries gyva zmogu jis naudoja itaiga. Dazniausiai tokie triukai atliekami ant savu mokiniu, kurie "sventai" tiki mokytojo sugebejimais. Amazones ciabuviai irgi tiki savo samanu, ir jeigu supykes samanas pasako kuriam nors "mirk", tas ir mirsta (pazistamas gyvenes Pietu amerikoje pasakojo). Problema tik ta, kad europieciu ar siaip skeptiku sie metodai neveikia :) Tada i trasa eina zoleles, nuodai ir t.t :)

Dabar triukas su puodyne. Manau, jis nuosirdziai ismoko isgauti smugine garso banga, kurios stiprumas pakankamas, kad sukeltu toli esancios puodynes rezonansa. Balso tonas irgi atitinkamas - panasus i puodynes rezonansini dazni.

Geriausias pavyzdys: stiprus zemo daznio garsiniai virpesiai sukelia paprastu stiklu virpejima.
Arba vokalistu sugebejimas suskaldyti taure vien savo balsu :)
Elementari fizika.

Pataisykit, jeigu klystu :)
« Paskutinis taisymas: 2006 Rgs 25, 18:56:42 pm nuo Vilkatas »
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2006 Rgs 25, 20:53:55 pm »
Tikiu bekontaktiniais kovos būdais tik tuo atveju, jei rankoje automatas arba distancinio sporgdinimo pulto mygtukas ;) Elementarus siauraakio dedes lochatronas

Žvilgtelk ir tark savo nuomonę: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Rusijos karinių pajėgų elitos (specnaz'o) instruktorius rodo bekontaktinę kovą. Peržiūroje dalyvavo ir amerikiečių kariai.

Jau apie tai kalbėta. ir kad nurodyta tik dalis "filmuko", o vėliau amerikietis tiesiog atsiprašo už vaidybą ne vietoje - irgi. ;) Čia montažo, o ne bekontaktinės kovos menas. Žinoma, neverta pamiršti kažkada tokios madingos hipnozės. Tačiau mano giliu įsitikinimu, vienintelis distancinis nešaunamasis ir nesprogstantis kovos menas yra rusų "matas"... o jis sveikatai nepavojingas, nebent savimeilė "sulūž" ;)

turiu ash visa filma ne nukarpita, kad ameriketis atsiprashinetu tokio momento nera. Galit ish manes parsiusiust visa filma, per dc++, nikas saigon, hubas - dc.b4net.lt

p.s. jei atsiras nuomoniu, parashikit man private Hube kad slota duociau.
« Paskutinis taisymas: 2006 Rgs 25, 20:59:56 pm nuo Berserk »
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2006 Rgs 25, 20:53:55 pm »

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #20 įjungtas: 2006 Rgs 25, 20:58:37 pm »

Gi rashiaui kad pats viska maciau savo akim  :director:  Tai buvo mazhdaug presh 10metu, lankiau kuri laika Dziu-dzitsu. Pas mus atvaziavo shvecias ish Prancuzijos, pasenes vyras su pagaliu (Jis slubavo pastovei), pravede mum trenerote, o poto na zakusku parode nekontaktiniu smugiu.... Atstumas buvo ~2-2.5-3 metrai.

Ir? Kas atsitiko? Prisiskaito vaikai pasakų, o paskiau vietoj to kad tiesiog treniruotųsi svaičioja, kaip čia per pusę metų slaptos literatūros prisiskaičius marozus kitoje autobusų stotelės pusėje nemačia "dubasins"  :-]

Sorry. Neįtikinai. Beje, kaip žmogui užsiiminėjančiam kovos menais toks tikslumas kaip 2-3-4 metrai.... Distancijos pojūtis kur? :)

visu pirma tai buvo presh 10 metu, todel tikslei pasakiti negaliu.  Antra tai nebuvo mano treneris ta zmogu ash maciau pirma ir  paskutini karta savo gyvenime.  Nu ir dar nemanau kad patikesit, bet budamas 10 metu zaidimo metu ash pastumiau mergaite savo kaimyne per atstuma, nezinau kaip ir kodel taip isejo, bet tai faktas bent jau man... Mergaiciuke labai supyko ant manes nes pagalvojo kad ash jai treenkiau per nugara, atsisukus priejo ir voztelejo per mano jauna nekalta veiduka :) Likau taip sakant nesuprastas....
« Paskutinis taisymas: 2006 Rgs 25, 21:00:27 pm nuo Berserk »
aeterna
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2006 Rgs 25, 21:13:17 pm »

Geriausias pavyzdys: stiprus zemo daznio garsiniai virpesiai sukelia paprastu stiklu virpejima.
Arba vokalistu sugebejimas suskaldyti taure vien savo balsu :)
Elementari fizika.

Pataisykit, jeigu klystu :)

Kas be ko tai fizika, viskas yra "elementari" fizika. Vat pvz : kates savo murkejimu gydo, jeigu kas turit katina suprasit, argi nebuna taip kad jusu kate atsigula jum ant skaudancios vietos ? Ir murksedama guli ? kekvienas kuno organas turi savo vibracijos dazni, sergantis ar pazeistas organas vibruoja ne taip kaip turetu. O kaytes atstato taisinga dazni. Kuom ne elementari fizika ?  O gebejimas įtakoti kazka per atstuma jau neimanoma ?  :banging:

O kaip gi levitacija ? Kur mokslishkai buvo uzfiksota daug tokiu atveju :/
aeterna

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2006 Rgs 25, 21:36:04 pm »
Tikiu bekontaktiniais kovos būdais tik tuo atveju, jei rankoje automatas arba distancinio sporgdinimo pulto mygtukas ;) Elementarus siauraakio dedes lochatronas

Žvilgtelk ir tark savo nuomonę: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Rusijos karinių pajėgų elitos (specnaz'o) instruktorius rodo bekontaktinę kovą. Peržiūroje dalyvavo ir amerikiečių kariai.

Jau apie tai kalbėta. ir kad nurodyta tik dalis "filmuko", o vėliau amerikietis tiesiog atsiprašo už vaidybą ne vietoje - irgi. ;) Čia montažo, o ne bekontaktinės kovos menas. Žinoma, neverta pamiršti kažkada tokios madingos hipnozės. Tačiau mano giliu įsitikinimu, vienintelis distancinis nešaunamasis ir nesprogstantis kovos menas yra rusų "matas"... o jis sveikatai nepavojingas, nebent savimeilė "sulūž" ;)

turiu ash visa filma ne nukarpita, kad ameriketis atsiprashinetu tokio momento nera. Galit ish manes parsiusiust visa filma, per dc++, nikas saigon, hubas - dc.b4net.lt

p.s. jei atsiras nuomoniu, parashikit man private Hube kad slota duociau.

Deja, nezeniai pumpavau as ta filmuka is ineto, jis kitoks :( nors dauguma faktu atitinka. Originala apie kuri kalbejau turejau tik vaizdo juostoje :( durna tai, kadpries metus nustojus veikti videomagnetofonui kartu su visomis juostomis busiu ismetes ir ta. :( Be manes ja irgi mates yra pvz. Makevara's... Bet jis vargu ar atgamins...

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #23 įjungtas: 2006 Rgs 25, 21:37:31 pm »

O kaip gi levitacija ? Kur mokslishkai buvo uzfiksota daug tokiu atveju :/

Kur? Nors viena pavyzdi. Isskyrus Kastanedos kuryba ;)

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #24 įjungtas: 2006 Rgs 25, 21:41:47 pm »
Deja neturiu dabar to filmo apie jogus. Turejau ir knyga kazhkur kur aprashomas shis gebejimas.... Bet butent dabar, kazhka tvirtai irodit negaleciau... Tesiog tikejaus kad tu kazhka pats apie tai zinai  :-/
« Paskutinis taisymas: 2006 Rgs 25, 21:44:05 pm nuo Berserk »
aeterna

« Atsakyti #24 įjungtas: 2006 Rgs 25, 21:41:47 pm »

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2006 Rgs 25, 21:55:19 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  kolkas viskas....  :-/
aeterna

Atsijungęs Powka

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2005
  • Žinutės: 189
  • Amžius: 36
  • Gym Instructor, Sports Nutritionist, Master PT

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #26 įjungtas: 2006 Rgs 25, 22:09:36 pm »
Taip iki galo aš ir nesupratau - suvaidinta tame video ten, ar ne? Laikausi kolkas savo nuomonės, nes Rusijos specnazas visuomet garsėjo savo kovos technika, pavyzdžiui paimtant "Russakaja Sistema" arba Kadačnikovo Sistema. Skeptikas, šis parodytas video yra maksimum 2 metų senumo, na o aš taip supratau, jog pas tave daug senesnė video medžiaga buvo ant vaizdajuostės.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2006 Rgs 25, 22:11:27 pm »
Deja neturiu dabar to filmo apie jogus. Turejau ir knyga kazhkur kur aprashomas shis gebejimas.... Bet butent dabar, kazhka tvirtai irodit negaleciau... Tesiog tikejaus kad tu kazhka pats apie tai zinai  :-/

Girdejau. Skaiciau. Nemaciau.
O visa kita, ko nemaciau yra tik asmenine zmogaus nuomone ;) netgi eifelio bokstas ir kiti mano sizofrenines vaizduotes sukurti paveiksliukai ;)

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2006 Rgs 25, 22:12:29 pm »
vo vo :) Viskas tik iliuzija, mes Matricoje :)
aeterna

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2006 Rgs 25, 22:15:52 pm »
Taip iki galo aš ir nesupratau - suvaidinta tame video ten, ar ne? Laikausi kolkas savo nuomonės, nes Rusijos specnazas visuomet garsėjo savo kovos technika, pavyzdžiui paimtant "Russakaja Sistema" arba Kadačnikovo Sistema. Skeptikas, šis parodytas video yra maksimum 2 metų senumo, na o aš taip supratau, jog pas tave daug senesnė video medžiaga buvo ant vaizdajuostės.

Ta pati filmuka, su tais paciais amerikosais turejau kaip min pries 3-4 metus. Kadangi dauguma rodomu pratimu ir veidu atitinka, manyciau juosta ta pati, tik sumontuota kitaip.
Kadocnikovo sistemoje dar irgi reiktu issiaiskinti. Daug kas tinka (IMHO), betkazkaip labai jau jie "pakazuchas" megsta. O kad kur ringe dalyvautu, arba dar kas nors... kazkaip neblizga. As pvz. irgi su kamufliazine apranga daznai treniruojuosi, taciau kazkaip i kazkokius specnazo sistemos kurejus netaikau ;) Marketingas visa tai. Kastalomo paklauskit, kiek romantikos yra siuolaikineje (ir ne tik) kariuomeneje.... Keleta kartu jis jau nedrasiai bande uzsiminti, kad Chingachkukui ir Vinetu kiti karybos budai pergales atnese, bet... tas amzinas noras tiketi kazkokia super-puper sistema... Praeis ;)  Mechanika yra mechanika, energetika yra energetika... Ir vienas be kito neveikia. Nors tu plysk. O japonu multikuose dar netokiu dalyku rodo...

« Atsakyti #29 įjungtas: 2006 Rgs 25, 22:15:52 pm »