Pagrindines diskusijos > Kovos menai
kiai
Saxum:
Ateities boksas: du boksininkai išeina į ringą ir iš savo kampo kovoja vienas su kitu :luztu:
saimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTikiu bekontaktiniais kovos būdais tik tuo atveju, jei rankoje automatas arba distancinio sporgdinimo pulto mygtukas ;) Elementarus siauraakio dedes lochatronas
--- Baigti citatą ---
būtent ;-) o čia tai beleką prifilmavo ir tiek...
Berserk:
Nu, pasakikit o jei jus nematet eifelio bokshta ? :-/ Tada jo nera.... Niekas ne egzistoja kol jus to nepaleciat, ar nepamatot savom akim ? As uzh savo zodzius atsakau, meluoti prasmes nematau. Mane gerai pazysta Makiavara, jis patvirtins kad ash nemeluoju. Tas pats Lonsas yra bendraves su manimi ir manau kad jis pasakys ta pati.
Žalias:
Nu yra dalykai, kurie yra akivaizdūs, o kurie man dar kelia abejonių. Jeigu išgirsčiau normalų paaiškinimą kaip taip įmanoma padaryt (o dar geriau - patirčiau, geriau kartą pajaust negu šimtą išgirst) tai gal ir patikėčiau. Nes tokius dalykus sunku suvokt, kuomet to nepatyrei.
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNu, pasakikit o jei jus nematet eifelio bokshta ? :-/ Tada jo nera.... Niekas ne egzistoja kol jus to nepaleciat, ar nepamatot savom akim ? As uzh savo zodzius atsakau, meluoti prasmes nematau. Mane gerai pazysta Makiavara, jis patvirtins kad ash nemeluoju. Tas pats Lonsas yra bendraves su manimi ir manau kad jis pasakys ta pati.
--- Baigti citatą ---
KLausimas - ar kontakto visiskai nebuvo? Nes ka mate ir jaute Makevara's ( o ir as pats) galima pavadinti energetiniu smugiu. Taciau - ar kontakto tikrai nebuvo, ar tiesiog kontaktas buvo kitoks, neiprastas? Kas butu gavesi panasu "finta" darant siauraakio dedes atstumu? Metras? Du? Trys?
Pats, beje, ar matei kazka savo akimis? Ar tiesiog girdejai Makevaros komentara?
Nors apie ka as cia - apie papus ;)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją