Pagrindines diskusijos > Kovos menai
kiai
Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti kolkas viskas.... :-/
Powka:
Taip iki galo aš ir nesupratau - suvaidinta tame video ten, ar ne? Laikausi kolkas savo nuomonės, nes Rusijos specnazas visuomet garsėjo savo kovos technika, pavyzdžiui paimtant "Russakaja Sistema" arba Kadačnikovo Sistema. Skeptikas, šis parodytas video yra maksimum 2 metų senumo, na o aš taip supratau, jog pas tave daug senesnė video medžiaga buvo ant vaizdajuostės.
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiDeja neturiu dabar to filmo apie jogus. Turejau ir knyga kazhkur kur aprashomas shis gebejimas.... Bet butent dabar, kazhka tvirtai irodit negaleciau... Tesiog tikejaus kad tu kazhka pats apie tai zinai :-/
--- Baigti citatą ---
Girdejau. Skaiciau. Nemaciau.
O visa kita, ko nemaciau yra tik asmenine zmogaus nuomone ;) netgi eifelio bokstas ir kiti mano sizofrenines vaizduotes sukurti paveiksliukai ;)
Berserk:
vo vo :) Viskas tik iliuzija, mes Matricoje :)
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiTaip iki galo aš ir nesupratau - suvaidinta tame video ten, ar ne? Laikausi kolkas savo nuomonės, nes Rusijos specnazas visuomet garsėjo savo kovos technika, pavyzdžiui paimtant "Russakaja Sistema" arba Kadačnikovo Sistema. Skeptikas, šis parodytas video yra maksimum 2 metų senumo, na o aš taip supratau, jog pas tave daug senesnė video medžiaga buvo ant vaizdajuostės.
--- Baigti citatą ---
Ta pati filmuka, su tais paciais amerikosais turejau kaip min pries 3-4 metus. Kadangi dauguma rodomu pratimu ir veidu atitinka, manyciau juosta ta pati, tik sumontuota kitaip.
Kadocnikovo sistemoje dar irgi reiktu issiaiskinti. Daug kas tinka (IMHO), betkazkaip labai jau jie "pakazuchas" megsta. O kad kur ringe dalyvautu, arba dar kas nors... kazkaip neblizga. As pvz. irgi su kamufliazine apranga daznai treniruojuosi, taciau kazkaip i kazkokius specnazo sistemos kurejus netaikau ;) Marketingas visa tai. Kastalomo paklauskit, kiek romantikos yra siuolaikineje (ir ne tik) kariuomeneje.... Keleta kartu jis jau nedrasiai bande uzsiminti, kad Chingachkukui ir Vinetu kiti karybos budai pergales atnese, bet... tas amzinas noras tiketi kazkokia super-puper sistema... Praeis ;) Mechanika yra mechanika, energetika yra energetika... Ir vienas be kito neveikia. Nors tu plysk. O japonu multikuose dar netokiu dalyku rodo...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją