1.Esme - VISADOS stengti kovoti VISAS kovas TAU tinkamoje aplinkoje, nezaisti pagal priesininko salygas. Nukreipti priesininko pastangas TAU patogia ir reikalinga linkme.
2.Sekantis punktas - Stripuli, rasei, kad diversija - meistriskumo virsune. Ne velnio. Meistriskumo virsune - sugebeti padaryti taip, kad priesininkas darytu tai ko reikia tau, budamas giliai isitikines, kad daro tai, ko nori jis
Taip kad fizinis kontaktas bet kokiu atveju nera nei tikslas, nei auksciausia pakopa. Tiesiog vienas is "irankiu"
1. Šitos frazės man primena, kaip karius įkvėpdavo prieš mūšį - fraze "Dievas mums padės". Bėda ta, kad kitos pusės karius įkvėpdavo lygiai taip pat
Matai, toks reikalas, kad priešininkas irgi gali būti susipažinęs su tavo filosofija, ir abu tik ir kraipysit visas pastangas sau patogia linkme, o jei rimtai, tokiu atveju kovosit lyg tos filosofijos ir nebūtų (juk visada stengiesi padaryt taip ,kad būtų patogu tau, jei nekalbėt skambiom frazėm).
2. Kas sakė, kad diversija - būtinai fizinis veiksmas?
Ir - gal gali man į PM realų pavyzdį, be skambių frazių, savo meistriškumo viršūnės - kai priešininkas įsivaizduoja, kad daro tai, ką nori , o iš tikrųjų tu jį tam išprovokavai, ir jis daro tai, ką tu nori...
Ir kalbant į temą - kuo ninjutsu metodika geresnė už kitas, mano manymu, aš daugmaž atsakiau. Tai tada prašom, pasireikškit atsakymais, kuo ji prastesnė už kitas - įrodykit, kad neturiu teisės kalbėti, jog ninjutsu, mano galva, geresnė.
P. S. Raimi, aš ir nesakau, kad visiem turi būt taip, kaip aš galvoju. Būtent ir sakau, kad nesu patyrus toje srityje, ir man taip atrodo tik iš šono. Todėl - aišku, neišbandžiau to meno...