AutoriusTema: Ninjutsu  (Skaityti 84532 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ninjutsu
« Atsakyti #45 įjungtas: 2007 Bir 08, 10:35:26 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
kad Ninjutsu tikrai sudetingas kovos menas kuri reikia daug treniruotis, daug saves atiduoti.
Apskritai net nežinau, ar kas nors dėl to čia ginčijasi? Turiu pasakyt, kol man kas nors neįrodė atvirkščiai: aš ninjutsu laikau aukščiausia pakopa to, ką galima gauti iš kovos menų. Antroj vietoj man vis tik tradicinis karate toks, koks jis yra pastaruosius trejus metus. Gal ketverius. Bet ne daugiau. 
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 712
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #46 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:13:33 am »
 Ninjutsu yra auksciausia kovos menu pakopa  :oho: Tai visus Bondus ir panasus veikejus taip pat galima priliginti nindzems? Nindzes elementarus snipai ir diversantai o tokiu ir seniau GRU ir dabar (Aitvaras) pakanka. :angel:

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:17:03 am »
Bet tokius vaizdus pamates supranti, kad mum toli grazu iki tokio lygio ir, kad Ninjutsu tikrai sudetingas kovos menas kuri reikia daug treniruotis, daug saves atiduoti.
Na tai nurodyk kita kovos mena kuriame nereikia daug treniruotis ir pilnai atsiduoti, kad kazka pasiekti. Noreciau as tokiu uzsiimti :angel:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:19:30 am »
Regi, diversijos ir yra aukščiausia pakopa, jei jau labai gilinsimės  :angel: Kažkodėl visose armijose tokie "diversantai" yra aukščiausiai vertinami...
Tik viena smulkmena - ko tai nemanau, kad Lietuvos nindzės yra šnipai ir diversantai  :oops: Tiesa, kad jie galėtų įvykdyt kokią diversiją, daugmaž irgi neabejoju  :ruko:
Dar šis tas - niekad nepainioju filmų su realiu gyvenimu, tai apie Bondus nepasisakysiu. Apie GRU - na, tai irgi buvo viena aukščiausių pakopų, nors ir labai nemaloni aplinkiniams. Apie Aitvarą esu tik girdėjus, realiai nežinau nieko, - patylėsiu.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #49 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:23:31 am »
Na tai nurodyk kita kovos mena kuriame nereikia daug treniruotis ir pilnai atsiduoti, kad kazka pasiekti. Noreciau as tokiu uzsiimti :angel:
Aš gal kitaip pasakysiu - kad ir ką beveiktum, reikia daug treniruotis ir pilnai atsiduoti. Tik klausimas, ar kituose kovos menuose pasieksi tiek sau pačiam, kiek ninjutsu, vienodai treniruodamasis ir atsiduodamas? Nes kai kuriuose tai gali labai negerų dalykų pasiekti, labai smarkiai atsiduodamas - pvz., kas matė nesubaladotą 40-etį kyokushink'istą, dalyvavusį daugelyje varžybų? Kaip manot, kai tau varžybose skaldo galvą ir kepenis, tai likusią gyvenimo dalį bus labai daug naudos iš buvusių treniruočių ir varžybų?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:23:31 am »

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:26:21 am »
Regi, diversijos ir yra aukščiausia pakopa, jei jau labai gilinsimės  :angel:
O as masciau ,kad kovos menu auksciausias idealas ,nugaleti pati save ir buti hormoningam su aplinka :-( , o cia pasirodo reik buti diversantu  :chmm:

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #51 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:29:33 am »
Aš gal kitaip pasakysiu - kad ir ką beveiktum, reikia daug treniruotis ir pilnai atsiduoti. Tik klausimas, ar kituose kovos menuose pasieksi tiek sau pačiam, kiek ninjutsu, vienodai treniruodamasis ir atsiduodamas?
Zinau geresniu (sveikatos poziuriu ir kas link saves)) kovos menu , taizci ciuan, bagua dzcian, hsing -i ir t.t.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #52 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:32:28 am »
O as masciau ,kad kovos menu auksciausias idealas ,nugaleti pati save ir buti hormoningam su aplinka :-( , o cia pasirodo reik buti diversantu  :chmm:
Aš tai mąsčiau, kad kovos menų aukščiausias idealas yra toks pat, bet matai, kovos menai dar turi ir tikslą, o jų tikslas - nugalėti priešininką  :P Be to tikslo tai ne kovos menas, o paprasčiausia gimnastika... Matai, tuos minėtus idealus turi ne tik kovos menai...
Ir be abejonės, ninjutsu, neribodamas savęs taisyklėmis, geriausiai tinka nugalėti priešininką. Užtenka Zen straipsnį paskaityt, ten viskas pasakyta. Ypač man patiko vieta, kad jei susitartų su priešininku nesmūgiuoti į galvą, pirmas smūgis būtų į galvą, nes kokie gali būti susitarimai su priešu. Arba tas bajeris, kad nugalėti kokį čiūvą galima pasakius didesniam, kad anas jį durnium išvadino... Tai vat ninjutsu man regis be fizinės veiklos turi dar taktinių gudrybių priešininkui nugalėti, kurios ir iškelia jį į kovos menų viršūnę... Nes aš nežinau, kur dar tokių dalykų mokoma. Sakau, sužinosiu, kad mokoma, kad efektyviai, tai gal savo nuomonę ir pakeisiu.
« Paskutinis taisymas: 2007 Bir 08, 11:35:38 am nuo stripulis »

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #53 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:46:01 am »
Aš tai mąsčiau, kad kovos menų aukščiausias idealas yra toks pat, bet matai, kovos menai dar turi ir tikslą, o jų tikslas - nugalėti priešininką  :P Be to tikslo tai ne kovos menas, o paprasčiausia gimnastika... Matai, tuos minėtus idealus turi ne tik kovos menai...
Ir be abejonės, ninjutsu, neribodamas savęs taisyklėmis, geriausiai tinka nugalėti priešininką. Užtenka Zen straipsnį paskaityt, ten viskas pasakyta. Ypač man patiko vieta, kad jei susitartų su priešininku nesmūgiuoti į galvą, pirmas smūgis būtų į galvą, nes kokie gali būti susitarimai su priešu. Arba tas bajeris, kad nugalėti kokį čiūvą galima pasakius didesniam, kad anas jį durnium išvadino... Tai vat ninjutsu man regis be fizinės veiklos turi dar taktinių gudrybių priešininkui nugalėti, kurios ir iškelia jį į kovos menų viršūnę... Nes aš nežinau, kur dar tokių dalykų mokoma. Sakau, sužinosiu, kad mokoma, kad efektyviai, tai gal savo nuomonę ir pakeisiu.
Keistas tas dalykas kai kai kurie kovos meno (tiksliau budo - budziutsu) yra iskeliami i kazkokias aukstumas :clap: na kiekvienam savo :respect: Ne manau ,kad yra geriausi is geriausiu. Yra tik labiau atitinkantis zmogaus poreikius ir siekius :ruko: Ninjutsu yra vienas is daugeliu ir as nemanau ,kad jis yra geresnis uz karate ar kita kovos mena (buda) :angel:

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #54 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:51:10 am »
Nėra geriausio kovos stiliaus. Yra kovotojai.  :director: :director: Nuvalkiota tiesa, bet ją kiekvienas naktį pažadintas turėtu pasakyti. Stripuli, baik provokuoti   :ne:
Nusmuko kaula :)

« Atsakyti #54 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:51:10 am »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #55 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:55:59 am »
O aš visai neprovokuoju. To, kad yra kovotojai, irgi nereikia suabsoliutinti. Nes turbūt niekas nenuginčys, kad skirtingi kovos menai suteikia adeptams skirtingų įgūdžių. Taip, jei sustatysim vieną nindzę ir vieną boksininką, tai kas laimės, priklausys tik nuo asmens, nuo kovotojo. Nes neįmanoma surasti dviejų vienodų žmonių, kurie būtų vienodai treniravęsi ir vienodai atsidavę kiekvienas savo sportui ar menui vienodą valandų ar net minučių laiką, todėl ir spręsti, kas geresnis tokiu būdu neįmanoma. Bet jei imsim metodikas, vaizdas bus visai kitas...

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #56 įjungtas: 2007 Bir 08, 11:59:51 am »
Prie ko , čia metodikos? Yra stilių, kurie gyvuoja per amžius ir niekas nebando ginčyti jų neefktyvumo. Natūralioji atranka. Išlieka stipriausieji. Juo labiau, su kokiomis metodikomis praktikoje esi susipažinusi, kad imi šitaip tvirtinti. Gana ot. Nes tema darosi panaši į temą apie WT. Imsimės priemonių  :icon_bat:

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #57 įjungtas: 2007 Bir 08, 12:46:26 pm »
Taip, jei sustatysim vieną nindzę ir vieną boksininką, tai kas laimės, priklausys tik nuo asmens, nuo kovotojo.

Realiai, rezultatas priklausys nuo aplinkos.... Ninjitsu meistras neis su boksininku boksuotis i ringa, nes tai - boksininko teritorija. O vat su plyta tarpuvarteje gauti per pakausi boksininkas gali. Cia jei labai supaprastinus.

Esme - VISADOS stengti kovoti VISAS kovas TAU tinkamoje aplinkoje, nezaisti pagal priesininko salygas. Nukreipti priesininko pastangas TAU patogia ir reikalinga linkme. Ir tuo uzsiiminejo tikrai ne vien tik nindzes. Sekantis punktas - Stripuli, rasei, kad diversija - meistriskumo virsune. Ne velnio. Meistriskumo virsune - sugebeti padaryti taip, kad priesininkas darytu tai ko reikia tau, budamas giliai isitikines, kad daro tai, ko nori jis ;) Taip kad fizinis kontaktas bet kokiu atveju nera nei tikslas, nei auksciausia pakopa. Tiesiog vienas is "irankiu"
« Paskutinis taisymas: 2007 Bir 08, 12:48:30 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #58 įjungtas: 2007 Bir 08, 13:03:11 pm »
1.Esme - VISADOS stengti kovoti VISAS kovas TAU tinkamoje aplinkoje, nezaisti pagal priesininko salygas. Nukreipti priesininko pastangas TAU patogia ir reikalinga linkme.
2.Sekantis punktas - Stripuli, rasei, kad diversija - meistriskumo virsune. Ne velnio. Meistriskumo virsune - sugebeti padaryti taip, kad priesininkas darytu tai ko reikia tau, budamas giliai isitikines, kad daro tai, ko nori jis ;) Taip kad fizinis kontaktas bet kokiu atveju nera nei tikslas, nei auksciausia pakopa. Tiesiog vienas is "irankiu"
1. Šitos frazės man primena, kaip karius įkvėpdavo prieš mūšį - fraze "Dievas mums padės". Bėda ta, kad kitos pusės karius įkvėpdavo lygiai taip pat  :chmm:
Matai, toks reikalas, kad priešininkas irgi gali būti susipažinęs su tavo filosofija, ir abu tik ir kraipysit visas pastangas sau patogia linkme, o jei rimtai, tokiu atveju kovosit lyg tos filosofijos ir nebūtų (juk visada stengiesi padaryt taip ,kad būtų patogu tau, jei nekalbėt skambiom frazėm).
2. Kas sakė, kad diversija - būtinai fizinis veiksmas?  :oho:
Ir - gal gali man į PM realų pavyzdį, be skambių frazių, savo meistriškumo viršūnės - kai priešininkas įsivaizduoja, kad daro tai, ką nori , o iš tikrųjų tu jį tam išprovokavai, ir jis daro tai, ką tu nori...
Ir kalbant į temą - kuo ninjutsu metodika geresnė už kitas, mano manymu, aš daugmaž atsakiau. Tai tada prašom, pasireikškit atsakymais, kuo ji prastesnė už kitas - įrodykit, kad neturiu teisės kalbėti, jog ninjutsu, mano galva, geresnė.
P. S. Raimi, aš ir nesakau, kad visiem turi būt taip, kaip aš galvoju. Būtent ir sakau, kad nesu patyrus toje srityje, ir man taip atrodo tik iš šono. Todėl - aišku, neišbandžiau to meno... 

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #59 įjungtas: 2007 Bir 08, 17:17:32 pm »

Ir kalbant į temą - kuo ninjutsu metodika geresnė už kitas, mano manymu, aš daugmaž atsakiau. Tai tada prašom, pasireikškit atsakymais, kuo ji prastesnė už kitas - įrodykit, kad neturiu teisės kalbėti, jog ninjutsu, mano galva, geresnė.

Juk niekas, išskyrus tave, nesakė, kad ninjutsu geresnė, ar blogesnė kovos menų šaka, nei kitos. Ji, tiesiog yra tokia, kokia yra. Su savo pliusais ir minusais

« Atsakyti #59 įjungtas: 2007 Bir 08, 17:17:32 pm »