Pagrindines diskusijos > Treniruotės

noriu but raumeningas

<< < (6/9) > >>

zztop:
Na sendien padariau nemazai atsispaudimu, (atsispaudimu ant krumliu , nuo kedes , ir sejp paprastu  :D ) prisitraukimu  ir jaucesi ant raumeny kruvis , o man tas patinka :) .Dar bandysiu svorius pakilnot :) gal galetumet pasiulyt kiek kg kilnot , pakeliu nemazai  :D

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa sendien padariau nemazai atsispaudimu, (atsispaudimu ant krumliu , nuo kedes , ir sejp paprastu  :D ) prisitraukimu  ir jaucesi ant raumeny kruvis , o man tas patinka :) .Dar bandysiu svorius pakilnot :) gal galetumet pasiulyt kiek kg kilnot , pakeliu nemazai  :D

--- Baigti citatą ---
labai svarbu neperlenkti lazdos, nes kai raumuo pervarginamas, tai atbulinis efektas - visur reikia saiko.... ar tik nesikartoju? :book1: lyg Saxum tai jau sakęs yra  :respect:

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa sendien padariau nemazai atsispaudimu, (atsispaudimu ant krumliu , nuo kedes , ir sejp paprastu  :D ) prisitraukimu  ir jaucesi ant raumeny kruvis , o man tas patinka :) .Dar bandysiu svorius pakilnot :) gal galetumet pasiulyt kiek kg kilnot , pakeliu nemazai  :D

--- Baigti citatą ---

pasiskaitinek foruma! apie svoriu info iki kaklo :) svorius derink pagal save... isiklausyk i savo kuna :) Beto, pasiskaityk atitinkamos literaturos kas ir kaip turi but daroma. Klausimu iskils nuolatos, todel svieskis :) visus tavo klausimus jau kazkas atsake, todel nepatingek pasiieskot :)

Žalias:
Įdomi tema ir aš joje atrandu daug klaidų, kurias daro tokio paties amžiaus jaunuoliai. Visi nori tik prisikačialint ir būt dideliais ambalais. O dar įdomiau, kad aš irgi buvau (ačiū Dievui nesu  :-D) vienas iš tokių, kuris darė klaidas  :angel:
Kol dar toks ūgis ir amžis, tai neverta eit į kačialką. Užtenka atsispaudimų ant lygiagrečių ir prisitraukimų + kokių nors pratimų kojoms (pritūpimai, pasistiebimai t.t.). Aš šiemet per vasarą šių pratimų pagalba labai sustiprėjau ir sutvirtėjau, o galvojau, kad be štangų nieko negalima užsikačiot. (nuo 15 irgi lankiau kačialką..) Taip kad šturmuok skersinį ir lygiagretes!  :ruko: Apie mitybą puikiai jau parašė kiti  :senis:
Gaila, kad būdamas 14-15 dariau tiek kvailų klaidų, dabar taip abydna..  :banging:

Drakons:
Na aš nesenai mečiau kačialka ir dabar kačialinuos su hanteliais ir darau pratimus.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją