ATKELTA IŠ PASIKARTOJANČIOS TEMOS:Tai va noreciau pradet mokytis kovos menu , bet nezinau koki rinktis vertetu . Uz akies uzkliuvo Jeet Kune Do , Choy li Fut , bet nezinau ar Vilniuj moko kas nors. Domejaus taipogi Wing Tsun ir Aikido , bet nieko apie juos ir nesuradau
. Gal galit rekomenduot ka nors (kaip pradziaj) , ir papasakot apie sias sakas ? 
[Edit] pamirsau paminet Won Hwa do 8)
[Edit the Edit] akrobatika kartu su kovos menais buna ? Nes noretusi ismokt suoliuku , flip'u ivairiu .
Neislazdavokit jei jau ruosiates 8-)
Patarciau paciam issirinkti kas tau labiausia tiktu, paziurek video su pasirinktais styliais, nueik i treniruotes paziurek ka ten zmones daro ir issirink tai kas tau labiau prie sirdies.
del jeet kune do abejoju ar yra Lietuvoje.
o apie Wing Tsun Lietuvoje gali paskaityti cia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Apie aikido cia:
(beje pradziai aikido nerekomenduociau, nebent nerealiai patiks)
akrobatika kartu su kovos menais buna ? Nes noretusi ismokt suoliuku , flip'u ivairiu .
Situo atveju tau labiausia tiktu capoeira bet abejoju ar Lietuvoje rasi tokia egzotika ...
Reiktų mūsų tinklapį pastudijuoti, ten nemažai perliukų galima rasti - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Pradžiai rekomenduočiau pasiskaityti - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti ir Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Bet ir apskritai Skaitykloje verta pasėdėti, ten surasi ir apie aikido, apie muaythai ir dar keletą įdomių straipsnelių. Svarbu netingėti skaityti, protingesniu patapsi 
Kas tas “Noob“?
Jau neblogi patarimai pateikti, ypač ačiū Saxum už nuorodas...

, tad tik įkišiu savo trečioką...
Tai va noreciau pradet mokytis kovos menu , bet nezinau koki rinktis vertetu .
Bet kurį, kuris “vež“...
Uz akies uzkliuvo Jeet Kune Do , Choy li Fut , bet nezinau ar Vilniuj moko kas nors.
Pasidomėčiau labai kompetencija ir jų kvalifikacija. Nesu girdėjęs, kad kas nors būtų šių menų besiskelbiančius autorizavęs tam. :? Man tai panašu į NETEISĖTĄ “brendo“ naudojimą...
Domejaus taipogi Wing Tsun ir Aikido , bet nieko apie juos ir nesuradau
. Gal galit rekomenduot ka nors (kaip pradziaj) , ir papasakot apie sias sakas ? 
Lietuvoje vinčunistai - tai dar nesibaigęs “tarakonų karas po kilimu“. Kur benueisi - ten bus ta pati sistema, tik politika priešinga konkurentams...

Jei politika nesvarbu, tai eik ten, kur arčiau ir meistras labiau “vež“...
Aikido tai rinkčiausi “ivamistus“ (Vilniuje Ulf Eveno aikido klubas Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti), nors jie nuo seno ant manęs dantį griežia (vis tik naudą mano pastabų pastebėjau...

).
Bet tai tik mano asmeninė nuomonė! Tiesiog aikido yra fechtavimo bazė, o šie bent ginklams skiria nepaskutinį dėmesį (1/3 formaliai...

). Aš iš viso aikido nuo kenjutsu pradėčiau mokyti, kaip samurajų laikais ir buvo, tiesą sakant, ir kaip Daito-ryu mokymo procesas ligi šiol yra organizuotas.
Nors aš, jei būtų pilnas pasirinkimas, labiau Tomiki-ryu (Shodokan) aikido rinkčiausi - bent jau dėl sparingų ir varžybų, ko kitos aikido šakos purtosi ir kratosi kaip velnias kryžiaus, o paskui įsižeidžia, kai juos pašiepia už nerealius atakos ir gynybos būdus...
pamirsau paminet Won Hwa do 8)
Pamiršk.

Kadangi nerasi hapkido, tai apsistok prie taekwondo ir aikido lygiagretaus mokymosi, jei panašaus dalyko norisi...
akrobatika kartu su kovos menais buna ? Nes noretusi ismokt suoliuku , flip'u ivairiu .
Būna, bet geriau to mokytis eiti iškart į gimnastiką...

Net Jet Li filmuose su virvutėmis prisirišęs vartaliojasi...
Neislazdavokit jei jau ruosiates 8-)
Nesiruošiam.

Tiesiog klausimas yra tipinis ir pasikartojantis forume. Ateityje tiesiog tokias temas rakinsim, o klausimus perkeldinėsim į jau esančias temas...