Pagrindines diskusijos > Savigyna
Idomus saitas
Drakons:
Tuoj aš jums duosiu šūdas :D .Šeip paauglių grupėj jokio dim mak ar JKD tikrai netreniravo.Visokie bokso , kikbokso smūgiai , savigynos kombinacijos ir t.t. :] Gal ir neblogas dalykas tik , kad sparingų reikėtų bo ten "sparingai" paauglių grupėj tai švelnūs prisilietimai delnais...
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTuoj aš jums duosiu šūdas :D .Šeip paauglių grupėj jokio dim mak ar JKD tikrai netreniravo.Visokie bokso , kikbokso smūgiai , savigynos kombinacijos ir t.t. :] Gal ir neblogas dalykas tik , kad sparingų reikėtų bo ten "sparingai" paauglių grupėj tai švelnūs prisilietimai delnais...
--- Baigti citatą ---
Nu tai normaliai, su laiku ateis ir rimtesniems sparingams eilė. Blogai, kai nuo pirmų treniruočių duoda rimtus sparingus.
Drakons:
Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTuoj aš jums duosiu šūdas :D .Šeip paauglių grupėj jokio dim mak ar JKD tikrai netreniravo.Visokie bokso , kikbokso smūgiai , savigynos kombinacijos ir t.t. :] Gal ir neblogas dalykas tik , kad sparingų reikėtų bo ten "sparingai" paauglių grupėj tai švelnūs prisilietimai delnais...
--- Baigti citatą ---
Nu tai normaliai, su laiku ateis ir rimtesniems sparingams eilė. Blogai, kai nuo pirmų treniruočių duoda rimtus sparingus.
--- Baigti citatą ---
Na pvz kikbokse pirma diena man buvo na gal normalus sparingas :D Dave musti senius t.y. suaugusiu vyrus , o jie negalejo mums itrenkt tik turejo issisukinet.Ir beje nera shudas tas drakonas.Nes pacia pirma diena kikbokse (pries tai lankiau drakona) mane treneris pagyre uz technika!
Saxum:
--- Baigti citatą ---
--- Baigti citatą ---
Na pvz kikbokse pirma diena man buvo na gal normalus sparingas :D Dave musti senius t.y. suaugusiu vyrus , o jie negalejo mums itrenkt tik turejo issisukinet.Ir beje nera shudas tas drakonas.Nes pacia pirma diena kikbokse (pries tai lankiau drakona) mane treneris pagyre uz technika!
--- Baigti citatą ---
Tai nemanau, kad šūdas, kiek iš paskaitymo supratau, visai normaliai gali būt. O kas ką kalba, tai žinai, vienam miesto gale nusiperdė, kitam išgirdo... bet ne taip...
OSU:
Man kazkaip prisiskaicius kitu nuorodu, ypac apie eskrima, kazkaip netikiu ju savigyna nuo peilio.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją