Apibendrindamas galiu pasakyt, kad čia yra sprendžiama neegzistuojanti problema, arba tiesiog moteriškos intrigos. Sparingas yra sparingas, pastabas Nice Girl gavo iš dar labiau nepatyrusio ir gana arogantiško žmogaus. Blogai, jei partneris tyčia pažeidinėja nustatytas taisykles, atlieka draudžiamus traumuojančius veiksmus, keikiasi, grasina, įžeidinėja ir t.t. Tai yra vaikiškas, neetiškas elgesys. O jei partneris tavo požiūriu tiesiog yra perdaug įsitempęs ar perdaug atsipalaidavęs... Na, esu gerų smūgių praleidęs ir nuo tokių, ir nuo anų.
O su ta mergina nereikia veltis į intrigas. Bendrauji mandagiai, į asmeniškumus nelendi.
viena karta man taip buvo. labai labai seniai. sparingo partnioras eme gan stipriai must mane, taipppat ir i veida

su pirstinem, bet vistiek nebuvo malonu. naturaliai ir as prisitaikiau prie aplinkybiu t.y. jeigu treneruociu draugas musa stipriau tai ir as musu atitinkamai. taip netgi idomiau, kazkiek realiau gaunasi. bet kai anas praleido stipresni smugi i veida, kas jam aisku nebuvo malonu, tai ciuvakas tiesiog pasiuto

eme garsiai keiktis, puole kai zveris be technikos betkaip is visu jegu mane dauzyt ignoruodamas betkokia ginyba ir rekdamas, kad as py***as, dar man spyre i kiausinius (gerai, kad nepataike) ir jam putos ejo ish burnos. tai buvo labai seniai ir as tada buvau dar visai lochas tai gavau nuo jo geru bankiu ir tada treneris ji vos suvalde, pagulde ant zemes, prispaude, o tas keikesi kaip nesveikas, draskesi visaip, grasino susidoroti su manimi. liko man baisi trauma po to ivykio. o dar buvau visai snarglys, gal kokiu 12 metu. daugiau i treneruotes jis nebeatejo po to ivykio, kalbama kad ji pagulde i psichuske 3 savaitem. nu jis ir siaip mokykloj buvo toks adaptuotas, gyveno pas senelius, nes jo tevas sedejo, o motina pasikore.

kartais tie sparingai gali ishsirutulioti i protu nesuvokiamus ivykius. (taipkad buk atsargi NiceGirl)