AutoriusTema: Baime kovoje  (Skaityti 140340 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Baime kovoje
« Atsakyti #585 įjungtas: 2011 Geg 09, 18:34:00 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Gyvenimas toks surėdytas, jog kiekvienas žmogus kasdien tampa vis labiau išsilavinęs. Tai konstanta. Nėra net ką svarstyti. Patirtis savo padaro. Tad aš apakęs, kaip galima stebėtis, jog kažkas tobulėja? :oho: Juk mes visi kasdien tobulėjam ir lavinamės! Visi be išimties! Čia vienintelis dalykas pasaulyje, kur tikrai nėra išimčių! Pragyvenai dieną – tapai išmintingesnis!

O dėl to nusikalbėjimo, nusikalbam visi. Mano mama visą gyvenimą kartoja - visi esam durni, tik skirtingai, nes kiekvienas turi durnumo laipsnį... Tau nepatinka ką aš rašau – geriausia neskaityti. Man kai nepatinka – neskaitau. Kai žmogus yra labai protingas, jam sunku įtikti, jam dažniausiai kiti nusikalba. Nu ką padarysi, dar nepasiekiau tokio lygio, kad visiems įtikčiau.
Šiaip tai čia kaip ir bajeris buvo  :sokdyne:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #586 įjungtas: 2011 Geg 09, 18:39:12 pm »
man atrodo Siamai, kad čia daugumoj pavasaris įtakoja daugelį sociologinių procesų, vykstančių šio forumo lankose  :D
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #587 įjungtas: 2012 Vas 25, 00:06:00 am »
Gal turite patarimų , kaip kovojant atsikratyti įtampos , atsipalaiduoti , nebūti susikausčiusiam.Prieš kova nebijoti..?

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #588 įjungtas: 2012 Vas 25, 02:44:06 am »
Gal turite patarimų , kaip kovojant atsikratyti įtampos , atsipalaiduoti , nebūti susikausčiusiam.Prieš kova nebijoti..?

em... kad kovojant itampos neliktu, tai reikia pilnai isigilinti i kova, kad neliktu kada galvot apie itampas visokias ten. kad nebut susikauscius, tai reikia tiesiog atsipalaiduot fiziskai, tada ir smegenai atsipalaiduoja, o ir greitis padideja. o, kad pries kova nebijoti, tai man asmeniskai sita dalis pati sunkiausia... cia padeda tik nusiteikimas. reikia nusiteikti, kad "mirsiu, to mirsiu, bet ***** tau!!". reikia nusiteikti agresyviai, kaip sakant sužveret. nevisada gaunasi taip nusiteikti, ipac jeigu ju gana daug... bent jau man siti dalykai padeda, kitiems negarantuoju. anyway geriausias budas yra dasitreneruoti iki tokio lygio, kad butum pilnai uztikrintas savim ir jaustum, kad realiai gali visus istaskyt. bet aisku iki tiek dar reikia dasitreneruot...

seip reikia stiprinti psichologija, bet tam reikia buti geru psichalogu ir seip.. turi but motivacijos, nes kai pastovei nikto ninapadajit tai dingsta butinybe stengtis. va atsimenu, kai mokykloj mokinausi tai tam durnyne bunant tikrai reikejo but pasiruosusiam.. ir kompo dar tais laikais neturejau (nu turejau konsole, bet ne pc), o dabar kai nedurnyne, tai prie kompo sedi, kaip ir dera intelektualui ir kita karta net fizinei treneruotej buna neprisiruosi per visa diena, ipac kai koki nauja geim... ah... reiktu gal kokiu apsauginiu isidarbint, kad motivacijos pasidaryt, bet kad prastai moka ir tu apsauginiu daba ir taip daugiau negu reikia.

o seiptai, beto, ta baime mazeja su patirtim.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #589 įjungtas: 2012 Vas 25, 19:56:25 pm »
O aplamai tarkime kaip reikia keisti savo charakterį , suprantu , kad jo nepakeisi , bet pvz jei esi staigus , greit susinervinantis ir panašiai , kas tikrai yra nelabai gerai daugeli situacijų , nu tiesiog kaip čia pasakius ar jautresnis šiek tiek ar kaip..Tai kokiu budu reikia save "grūdinti" , kad pvz ekstremalėsnese situacijose ar aplamai daugeli situacijų , nepasimesti , išlikti šaltų , ramių nervų...?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #589 įjungtas: 2012 Vas 25, 19:56:25 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #590 įjungtas: 2012 Vas 25, 20:15:08 pm »
O aplamai tarkime kaip reikia keisti savo charakterį , suprantu , kad jo nepakeisi , bet pvz jei esi staigus , greit susinervinantis ir panašiai , kas tikrai yra nelabai gerai daugeli situacijų , nu tiesiog kaip čia pasakius ar jautresnis šiek tiek ar kaip..Tai kokiu budu reikia save "grūdinti" , kad pvz ekstremalėsnese situacijose ar aplamai daugeli situacijų , nepasimesti , išlikti šaltų , ramių nervų...?

Užsiimk Dzin Budizmu.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Mosc

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2009
  • Žinutės: 22

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #591 įjungtas: 2012 Vas 25, 21:47:56 pm »

Supranti, kad charakterio nepakeisi, bet klausi kaip jį pakeisti? Ar tu pats save supranti?  :barnis:
Utopiniai pas tave klausimai vis, bet jei sugebėsi mintimis generuoti situacijas ir jas įsivaizduoti taip, kaip norėtum save matyti, tikėtina, kad po kažkiek laiko kažkas ir pasikeis...

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #592 įjungtas: 2012 Vas 26, 03:08:33 am »
Reikia daug ir sunkiai dirbti. Nieks taip neužgrūdina žmogaus, kaip praeitas sunkus kelias.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

robinas

• Svečias
« Atsakyti #593 įjungtas: 2012 Kov 26, 19:27:52 pm »
Tai vat, sveiki fightclub.lt nariai, rašau čia, nes neliko normalaus tinklapio, kuris yra aktyvus, tai vat mačiau jau 1 panašią temą, bet taip ir neradau atsakymo.

Istorija prasideda kaip visad su pradžia, pradžios baimės tikrai nežinau, bet man jos kaip buvau pradinukas nebuvo, dabar įgavau patirties ir baimės, tad ji ir atsirado.

Kaip vienas žmogus sakė man tokia pati istorija - ereliai vienas metais vyresnis ir šeip kokie 5, bet atskirai kabinėjasi prie manęs, kartais užnervina, kad nežinau prasideda agresija - sulinksta kojos atrodo lyg aš medinis pradeda labai širdis plakti, nemoku net ir paaiškinti, bet aš to nesustabdau. Tai vat man 13 metų, aš rimtai beveik niekad nesu mušesis, nu gal bent 2 min rimčiau biškį, bet tai ne kova tai tik akistata, aš esu stambaus sudėjimo tai minusas ir išaukia visus kabinėjimusis, ūgis 1,80 cm, esu 7-tokas, tai manau susidarėt bendrą vaizdą apie mane. Vieną kartą kaip klasiokas labai labai vaidino erelį pradėjo stumdytis ir dar taip mandrai pašokęs, aš jį pradėjau - pakrito debilėlis (buvo bene stipriausias iš klasės) tai tada ir atsikėle jis ir viskas aš tiesiog nieko rimtai nemušęs, bet dar vieną kartą su tuo ereliu ėjom biškį rimčiau prie kabineto susikvirčijome ir pradėjome lyg ir muštis, jo plaukai ilgūs aš jam griebiau ir pradėjau stumdyti, atsileidau biškį ir neapskaičiavau savo jegos tada apleido mane ir pastūmė link klasės draugių vėliau aš jį, ir visas mušimasis. Na suprantat man ši problema itin svarbi, nes aš dažnai patyriu tokes priekabšas ir tiesiog ta gerąją žodžio prasme nenoriu tapti koks išprotėjas maniakas, kuris pasiimtų šautuvą ir eitų žudyti kažkokių vaikų. Esu lankęs sporto salę, sėkėsi neblogai, treneris sakė eiti 3 kartus į savaitę, ėjau kaip ir sakė, bet vat matot žiema - ligų metas, paėjau mėnesį ir nustojau, tai dabar žadu vėl eiti, šeip esu aukščiausias iš visų dažnas už mane galva mažesnis, ir šeip jei suduodu smūgį visi iš manęs pasijuoke, bet dabar supratau dėl ko, nes aš duodavau kabliu į nugarą, o reikėjo tiesiai į nosį ir nežiūrėti, man nėra tos baimės, kad atvarys policiją, direktorius tėvams skūs, nes tėvas pats sako, kad duot į galvą, tėvas pats prasportavęs visą gyvenimą, užsigrūdinęs, o aš kaip koks mėmė visi gali stumdyti. Dar vieną kartą kaip su draugu rimtai susipykom jis už mane didesnis tai buvo prieš mėnesį atėjo su klasiokais ir pradėjo stumdyti dėl to ką sakiau per laidą ant jo kito virtualaus draugo, aš sakau nu tau pzdc gaidį pamatysi rytoj mokykloj, tas sako eik eik, nu ir aš grįžes jau tikrai buvau įsitikinęs, jog duosiu į galvą, bet vėl baimė sutrukdė.

Šita tema noriu paklausti kaip nugalėti baimę? Ar ji išaugoma ar ją reikia kažkaip psichologiškai, žmonės prašau padėkit jūsų maldauju, nes šita problema tapo gyvenimo problema, baimė ir dar kartą baimė, mušt muščiausi, bet baimė ir tikiu, jog galėčiau sudaužyti bent normalius erelius.

Šaunu, kad skaitinėji, bet tai nesuteikia teisės kurt naujos temos. Sujungiau tavo temą su šia. E.G.
« Paskutinis taisymas: 2012 Kov 26, 20:06:47 pm nuo EzysGazuotas »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #594 įjungtas: 2012 Kov 26, 19:44:55 pm »
gal i humora perkelt?  :chmm:
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

« Atsakyti #594 įjungtas: 2012 Kov 26, 19:44:55 pm »

Atsijungęs estras2000

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2011
  • Žinutės: 183
  • Amžius: 30
  • Vieta: Jonava

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Deivis Destras
« Atsakyti #595 įjungtas: 2012 Kov 26, 19:46:00 pm »
Pridek mane i skype deivis1429 jei nori atsikratyt tokiu problemu
Treniruok kuna , saugok siela

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #596 įjungtas: 2012 Kov 26, 19:46:04 pm »
Visos tokios problemos su laiku išsisprendžia rimtai sportuojant. Jei esi stambaus sudėjimo, turi prigimtinės jėgos, eik į kokias laisvąsias imtynes, jau po metų niekas prie tavęs nebesikabinės ;-)

Sportuojant grūdinasi charakteris ir dažnai net nebeprireikia naudoti jėgos (smurto).

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #597 įjungtas: 2012 Kov 26, 20:12:39 pm »
Visos tokios problemos su laiku išsisprendžia rimtai sportuojant. Jei esi stambaus sudėjimo, turi prigimtinės jėgos, eik į kokias laisvąsias imtynes, jau po metų niekas prie tavęs nebesikabinės ;-)

Sportuojant grūdinasi charakteris ir dažnai net nebeprireikia naudoti jėgos (smurto).

Robinai, pasinaudok šiuo patarimu. Žmogus žino, ką sako. O dėl patarimų per skaipą, slidus reikalas...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs estras2000

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2011
  • Žinutės: 183
  • Amžius: 30
  • Vieta: Jonava

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Deivis Destras
« Atsakyti #598 įjungtas: 2012 Kov 26, 20:28:57 pm »
Robinai, pasinaudok šiuo patarimu. Žmogus žino, ką sako. O dėl patarimų per skaipą, slidus reikalas...
Tiesiog nenoriu jog jaunuoliui pumpuotu nesamones kaip karat veiksminga savigyna gatveje  :kikena: ir is asmenines patirties patarimai jog tik ringe buni sparingo metu su didelem pirstinem ir statant rankas lengvai gali atremti smugi , o gatvei plikos rankos ir ranku statymas no kabliu ir t,t neefektyvu zodziu viskas is patirties ir kas tikra , o ne pumpuojamas sudas teorinio slamsto kuri patarineja dazniausiai  netureje susidurimu gatveje , o tik treniruotese zodziu patariau daug naudingu dalyku kuriuos pac supratau kom skires sparingas ringe ir sparingas gatveje ir 2 naudingus straipsnius susipazinimui

<<< Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
« Paskutinis taisymas: 2012 Kov 26, 20:31:34 pm nuo estras2000 »
Treniruok kuna , saugok siela

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #599 įjungtas: 2012 Kov 26, 21:05:39 pm »
Tiesiog nenoriu jog jaunuoliui pumpuotu nesamones kaip karat veiksminga savigyna gatveje  :kikena: ir is asmenines patirties patarimai jog tik ringe buni sparingo metu su didelem pirstinem ir statant rankas lengvai gali atremti smugi , o gatvei plikos rankos ir ranku statymas no kabliu ir t,t neefektyvu zodziu viskas is patirties ir kas tikra , o ne pumpuojamas sudas teorinio slamsto kuri patarineja dazniausiai  netureje susidurimu gatveje , o tik treniruotese zodziu patariau daug naudingu dalyku kuriuos pac supratau kom skires sparingas ringe ir sparingas gatveje ir 2 naudingus straipsnius susipazinimui

<<< Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Antras straipsnis matau mano rašytas prieš daugelį metų :angel: Beje, reikalaujantis nemažai patobulinimų (su amžiumi kai kas keičiasi).

O šiaip, ne kartą esu sakęs ir pasikartosiu, jog normalus sportininkas be vargo nuneš bet kokį gatvinį nuo horizonto. Tai mačiau ne kartą. Paprasčiausiai tai kita lyga. Technika, charakteris, fizinis parengimas...

O jei kalbėt apie 1vs5, peilius, pasalūniškus užuolimus ir pan. nuotykius gatvėje, tai čia kita tema. Ko gero net su kovos menais nesusijusi :)

Ir pabaigai pasikartosiu: jaunuolis skaitydamas straipsnius nieko neišmoks, čia reikia eiti ir sportuoti, tik sunkus darbas užgrūdins charakterį, pridės pasitikėjimo savimi. Kitas kelias – pradėti muštis su visais iš eilės. Nesvarbu, kad iš 10 gatvės kovų 7 sykius ausi malkų. Bet po tam tikro laiko tarpo nebejausi gatvėje nieko... Pažinojau tokį vieną veikėją. Bet – ar sulauksi 30-ies – čia klausimas!

« Atsakyti #599 įjungtas: 2012 Kov 26, 21:05:39 pm »