Pagrindines diskusijos > Savigyna

Baime kovoje

<< < (128/129) > >>

Balzebubas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtina, merginoms reikalingi ir šalmai, ir krūtinės apsaugos. jų ir psichologija, ir fiziologija skiriasi. pats tai per trenirutes praktikuoju tokias sparingų formas: be apsaugų, ribotu kontaktu, beveik be taisyklių. Tada su šalmais, bet be pirštinių. Tada su pirštinėm, bet be šalmų, su parterio elementasi, bet jau su griežtesnėm taisyklėm. Tada su šalmais ir su pirštinėm, kad jau pilnai išsiliet. Tas dėl apsaugų. Nereik prie jų prisirišt, skant.
Kas dėl įtampos- reik tiesiog kovot, kovot, kovot... Jokio kito būdo nežinau. O dėl agresyvios pozos sparingo metu, tai juk ir yra sparingo dalis. Agresyvus kovos vedimas, pasyvus-provokuojantis, nervus tampantis ar dar koks kitoks. Bet tai nereiškia, kad ir po sparingo tu taip su partneriu elgsies, ar namo perėjęs, su mama. Jeigu žmogus išsineša pernelyg daug sparingo į gyvenimą iš salės, tai jam ne sparinguotis reik, o niervus pasitikrint. ( o šiaip tam dalykui sutvarkyt naudojama meditacija po sparingo, kvėpavimo pratimai visokie ir šiaip nuoširdus bendravimas grupės viduje). :friends:PagarbiaI, o musu visuomeneje  tai egzistuoja? Kas maisui išsilieja, kas kur kitam.. kas ir ant žmonos...... agresija, tai ta valdoma ir puikiai kontroliuojama..tai sakykime taip tipo atsitikktineis atvejais šiaip sau netyčia atsitink...
Ir jei tu sakai jog kovot, kovot ir kovot.... Visi kiti žodžiai realybeje netenka prasmes, nes jei tu paskui paskysi begti.... Vadinasi tu tiesiog neatsakai pats už save nežiurint koks tu bebutum ringe.. Čia ne asmeniaškai čia kaip iš šono pažiuretu... Beja aš iš tu kuriuos jus skaitote neišsilavinusiais tamsuoliais.... Patys matote gramatiškai neraštyngas.. automatiškai pagal jus su ternungu semkas gliaudantis... :)
--- Baigti citatą ---

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiEžy gazuotas, kiek tavo postu skaites... esi protyngas žmogus.. O dabar... O jei tai butu tavo mergina, žmona, vaikas.. Vis policija kliautumeis? Butinosios gynties neperžengtum? ( Juk ju advokatas paskui paišytu jog jie tiesiog pas drauga kavos užejo atsigerti, nesvarbu jog duris sumaiše ir tave realiai sprde o tavo artima ant lovos verte... Galima ir dar rafinuočiau... Ir viskas paskui pagal istatyma parodys jog tai tu niekadejas esi.. Gal kokiu pamastymu tarp neiskiščiau ir to? Galima pvz prideti jog tai buvo grubiai tariant 2x2 nepilnamečiai macdolandu perede...

--- Baigti citatą ---
nu, pradziai sveikas atvykes i foruma.
Bet mano nuomone nesikeicia. Del nepazystamo zmogaus neaukosiu nei sveikatos, nei gyvybes. Stengsiuos, kad padet (kad ir policijos kvietimas, triuksmas ir pan.). O jei kalbi apie artima mano ar draugus, nors ir esu mazas,  bet ir eziai zverimis patampa... Kapish?
P.s. Ka norejai pasakyt Arimano postu?

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiEžy gazuotas, kiek tavo postu skaites... esi protyngas žmogus.. O dabar... O jei tai butu tavo mergina, žmona, vaikas.. Vis policija kliautumeis? Butinosios gynties neperžengtum? ( Juk ju advokatas paskui paišytu jog jie tiesiog pas drauga kavos užejo atsigerti, nesvarbu jog duris sumaiše ir tave realiai sprde o tavo artima ant lovos verte... Galima ir dar rafinuočiau... Ir viskas paskui pagal istatyma parodys jog tai tu niekadejas esi.. Gal kokiu pamastymu tarp neiskiščiau ir to? Galima pvz prideti jog tai buvo grubiai tariant 2x2 nepilnamečiai macdolandu perede...

--- Baigti citatą ---
Man, kaip emociškai nebrandžiam tipui, tai nuotaika daug lemtų. (Ne)tinkamu laiku ir vietoje galima už bet kurią pusę stot, bile dopamino būtų. O kadangi yra tam fikra socialinė grupė, kurios atstovų snukiai prašosi plytgalio padifoltų, tai stot tektų užu silpnųjų pusę

Ponasponaitis:
Manau jei zmogus moka kovos mena, ir mato,kad situacija yra tokia, kur bus neisvengta jegos panaudojimo, tai kas belieka? Juk yra tokiu personu,kurios nemoka taikliai spresti visko, o lenda i buna del nieko. Tai belieka statyti i vieta. Kas stipriam vaikinui, kuris lanko karate, ar muay thai, ar dar ka nors apginti save ir kitus? Na nenoras kistis ne i savo problemas tai musu zmoniu mada, o kai dauzys bejegi zmogu, kai 2 ant vieno puola, ar kabinejimasi prie merginos? Na as tai nebegciau i komisariata tai tikrai, kol kazkokie balvonai padarys bloga darbeli. Geriau jau dauzyt tokius, ne uzmust o nuraminti.

Dainiux:
jei reikėtų, net nušaučiau, kame problemos?  :nezino: Kažkokiam debilui galima man, mano artimam žmogui atimti gyvybę, o ją gindamas aš negaliu? Aš galiu, tuom net neabejoju ir net nesuabejočiau. Kitas klausimas, kaip tą situaciją mes suvokiame- vienas įkalimas į nosį jau afigienas smurtas, kitam tik pebraukus peiliu ar išsitraukus ginklą ...Bet čia kiekvieno vidus tam kaip pasiruošęs yra. Bet kaip kažkada rašė ZEN, -geriau kelis metus nepatogiai pasėdėsiu, nei kažkoks išsigimėlis mane pakiš po velėna. Tegul jis gula, jei jam to norisi. Už kitą žmogų? Taip pat, tik su didesne atsargumo zona, nes taip gelbėdamas "pasaulį" esu pats nukentėjęs- padedi, po to jie šaibom atsibarsto, susitaiko ir eini tada į Teismą įrodinėt, kad mušė tą, kuris dabar sako, kad niekas jo nemušė  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją