Pagrindines diskusijos > Savigyna

Baime kovoje

<< < (127/129) > >>

dziudoka:
Dar yra baimė gauti į snukį ir yra baimė pralaimėti.  :book1:

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDar yra baimė gauti į snukį ir yra baimė pralaimėti.  :book1:

--- Baigti citatą ---
Vat būtent  :kikena:Tada ir prasideda :,, tu pernelyg įsitempęs, tu pernelyg atsipalaidavęs, tavo veidas perbaisus, tu persmarkiai muši, man su mano bobute labiau patinka sparinguotis..."

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDar yra baimė gauti į snukį ir yra baimė pralaimėti.  :book1:

--- Baigti citatą ---

Ir yra baimė apsijuokti prieš fanus :senis:

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr yra baimė apsijuokti prieš fanus :senis:

--- Baigti citatą ---
Bet čia jau tada fanus reik turėt. Čia jau prafiesianalų liga yra  :kikena:  nebent kaip kokis miniedas turi daug įsivaizduojamų fanų, tada jau visko gali nutikti  :plaktukas:

Balzebubas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiRasa, kaip aš suprantu, čia kalbama daugiau apie baimę kovoje. Kova gatvėje, ringe. Gelbėjimas įlūžusio į vandenį, ir gelbėjimas 1 vs 5 skirtingi dalykai pradžiai. Nors įlūžusio gelbėjimas manau būtų ženkliai pavojingesnis gyvybei dalykas... Esu įsitikinęs, kad neičiau padėt spardomam žmogui, jei tai darytu 5 blogiečiai. Kviesčiau policija, bet nesikisčiau. Nesinorėtų kartu gulėt ligoninėje.

--- Baigti citatą ---
Ežy gazuotas, kiek tavo postu skaites... esi protyngas žmogus.. O dabar... O jei tai butu tavo mergina, žmona, vaikas.. Vis policija kliautumeis? Butinosios gynties neperžengtum? ( Juk ju advokatas paskui paišytu jog jie tiesiog pas drauga kavos užejo atsigerti, nesvarbu jog duris sumaiše ir tave realiai sprde o tavo artima ant lovos verte... Galima ir dar rafinuočiau... Ir viskas paskui pagal istatyma parodys jog tai tu niekadejas esi.. Gal kokiu pamastymu tarp neiskiščiau ir to? Galima pvz prideti jog tai buvo grubiai tariant 2x2 nepilnamečiai macdolandu perede...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją