Pagrindines diskusijos > Savigyna

Baime kovoje

<< < (125/129) > >>

EzysGazuotas:
Nu tai jei tai sparingas, tai ko gi ten ne taip suprast???? Arba tau, arba tu.  Nepergyvenk ir kovok. Manau, jei jau būsi per "žiauri", tave treneriai sustabdys  :bijo: :bijo: :bijo:

NiceGirl:
Na ta mergina man aiškiai pasakė kad jai daug labiau patinka sparinguotis su kažkokia savo drauge kuri tai daro atsipalaidavusi ir ne taip stipriai. Tai man lieka kelios išeitys jeigu dar su ja teks kovoti arba a) tai daryti labai lengvai kaip ji ir  nori arba b) pasakyti kad tokia yra sparingo esmė ir jeigu ji nenori normaliai tegul eina su kuom nors kitu švelniai pasitapšnoti arba c) nepaisant jos norų normaliai sparinnguotis, bet tada iš tiesų būsiu žiauri, nes kažką darysiu prieš jos norą... aš to labai nenoriu, o jei pasakysiu, kad gal eik su kuom nors kitu tai pasirodysiu pasikėlusi, o jei nusileisiu ir darysiu švelniai, tai man nebus jokios naudos iš treniruotės...
O kaip vat įdomu kitiems būna kai tenka kovoti rimtai (sparingas, ringe ir t.t)  prieš naujoką kuris bijo prašo pasigailėti arba supyksta gavęs smūgį kaip su tokiais elgiatės?
 Aišku aš įtariu, kad gal tarp vaikinų retai tokių būna, čia gal tarp merginų dažniau pasitaiko tokių mąstančių, kad ji mergina ir jos skriausti negalima ir visi ir visos turi jos pasigailėti ir šiaip, kad viską reikia daryti švelniai ir atsipalaidavus. Man tai kaip tik patinka sparingai su kovingai nusiteikusiomis merginom, nes pagaliau ne tik pati galiu stipriai ir aktyviai pulti bet ir tiek pat gauti ir pamatyti ko iš tikro išmokau....

Gediminas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai ten pas jus sparingas buvo ar laisva kova? Sparingas tai labai artima kovai ringe. Lupiesi beveik pilna jėga. Laisva kova kovoji lengvai, greitis gan didelis, smūgiai saugantys priešininką. Laisvose kovose ir bandai atidirbt tai, ką mokinotės treniruočių metu.

--- Baigti citatą ---

o kaip tu čia naujai sudėliojai sparingo ir iš WT laisvos kovos apibrėžimus? Va, wikipedijoj žmonės supranta kitaip nei tu ir pasisako truputį kitaip Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
arba rusiškas Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti.
Trumpiau tariant sparinge svarbiausios taisyklės ir mokomasis pobūdis. T.y. ką mokaisi ir kokių tikslų sieki apsprendžia nustatomus greičio ir jėgos lygius. O virš to jau kova. Nes jei yra laisva kova, tai kas tada nelaisva kova?

O kas dėl NiceGirl problemos tai mano nuomone užsidėje apsaugas negali daryti didesnės kiaulystės partneriui/ei, nei kovoti ne pilna jėga ar greičiu. Nes tada atsiranda iliuzijų vystymosi tikimybė ("aš apsiginu, aš geras kovotojas", kai iš tiesų....). Draugauti reikia iki ir po sparingo. O per jį rodyti tinkmą kiekį agresijos. Bet kaip suprantu, savo WT tu jau turėjai praeiti  klaidingą kelią. Jei sparingo partneris nesupranta jo tikslų, reikia paaiškinti, jei tas neveikia- keisti sparingo partnerį.

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa ta mergina man aiškiai pasakė kad jai daug labiau patinka sparinguotis su kažkokia savo drauge kuri tai daro atsipalaidavusi ir ne taip stipriai. Tai man lieka kelios išeitys jeigu dar su ja teks kovoti arba a) tai daryti labai lengvai kaip ji ir  nori arba b) pasakyti kad tokia yra sparingo esmė ir jeigu ji nenori normaliai tegul eina su kuom nors kitu švelniai pasitapšnoti arba c) nepaisant jos norų normaliai sparinnguotis, bet tada iš tiesų būsiu žiauri, nes kažką darysiu prieš jos norą... aš to labai nenoriu, o jei pasakysiu, kad gal eik su kuom nors kitu tai pasirodysiu pasikėlusi, o jei nusileisiu ir darysiu švelniai, tai man nebus jokios naudos iš treniruotės...

--- Baigti citatą ---

shachas ir matas. tau nera variantu.  :help:

arimanas:
Apibendrindamas galiu pasakyt, kad čia yra sprendžiama neegzistuojanti problema, arba tiesiog moteriškos intrigos. Sparingas yra sparingas, pastabas Nice Girl gavo iš dar labiau nepatyrusio ir gana arogantiško žmogaus. Blogai, jei partneris tyčia pažeidinėja nustatytas taisykles, atlieka draudžiamus traumuojančius veiksmus, keikiasi, grasina, įžeidinėja ir t.t. Tai yra vaikiškas, neetiškas elgesys. O jei partneris tavo požiūriu tiesiog yra perdaug įsitempęs ar perdaug atsipalaidavęs... Na, esu gerų smūgių praleidęs ir nuo tokių, ir nuo anų.
O su ta mergina nereikia veltis į intrigas. Bendrauji mandagiai, į asmeniškumus nelendi.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją