AutoriusTema: Baime kovoje  (Skaityti 135397 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 938
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Baime kovoje
« Atsakyti #255 įjungtas: 2008 Rgp 11, 20:01:47 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
tau ar man gal taip, bet kai kam ten gali but mielesne vieta uz laisve. Kokiam recidyvistui kalejima tikrai daznai nebuna baisiausia bausme.
Kai kurie recidyvistai netgi siekia ten sugrįžt. Būtent todėl, kad laisvėje jie nieko neturi (taigi neturi ir ką prarasti) ir nuo nulio pradėti nenori (tingi). Todėl jie ir vadinami neturinčiais, ką prarasti, "otmorozkais".
O tu gali paasihkinti toki fakta, kad nors ash ir esu gana stipriai neatitinkantis gopniku rajono standartu, bet visgi manes nei karto (per kokis 5-kis metus) ishtikro nebuvo uzpuole, o vat mano kaimineli, kuris neziurint savo teigiamo budo, bet deja budamas "lochelis" sugebejo (metu begyje) ir buti sumushtas netoli savo chatos, ir jam jau ir peiliu grasino... Kodel jie visgi neturedami ko prarsti renkasi lengvesnias aukas???  :rolleyes:
Elementaru, Vatsonai. Jie gi tinginiai. Suvokia, kad su tamsta tektų ilgai "dirbt". Ir kol yra lengviau įveikiamų aukų už tamstą, renkasi būtent jas.

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #256 įjungtas: 2008 Rgp 11, 20:53:03 pm »
Kaip matau turime skirtinaga patirti ir supratima apie teigini "nera ko prarasti", todel shi diskusija turi didelius shansus niekur nenuvesti...  :(
Gal grizkime i laida "Baimes faktorius".!?  :-)
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #257 įjungtas: 2008 Rgp 11, 20:54:24 pm »
Jie gi tinginiai. Suvokia, kad su tamsta tektų ilgai "dirbt". Ir kol yra lengviau įveikiamų aukų už tamstą, renkasi būtent jas.

Jokie jie ne tinginiai, o profesionalai. Kam ieškoti problemų, kai lengvai gali gauti sau reikalingus dalykus iš "aukų"?
Jau minėta - auka profiui matosi iš tolo. Visų pirma ana būna susigilinus į save ir nemato nieko aplink, o toliau - dar ir netinkamai apsirengusi kovai, galbūt tirtanti iš baimės ir nervinga,  galbūt tam tikro slabakiško kūno sudėjimo, ir ko tik čia gali neprirašyt...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #258 įjungtas: 2008 Rgp 11, 21:08:06 pm »
Kaip matau turime skirtinaga patirti ir supratima apie teigini "nera ko prarasti", todel shi diskusija turi didelius shansus niekur nenuvesti...  :(
Terminą "nėra ko prarasti", mano nuomone, suprantam gan panašiai. Tik galbūt skiriasi supratimas apie užpuolikų motyvaciją.  :nezino:
Gal grizkime i laida "Baimes faktorius".!?  :-)
  :alus:

Jokie jie ne tinginiai, o profesionalai. Kam ieškoti problemų, kai lengvai gali gauti sau reikalingus dalykus iš "aukų"?
Jau minėta - auka profiui matosi iš tolo. Visų pirma ana būna susigilinus į save ir nemato nieko aplink, o toliau - dar ir netinkamai apsirengusi kovai, galbūt tirtanti iš baimės ir nervinga,  galbūt tam tikro slabakiško kūno sudėjimo, ir ko tik čia gali neprirašyt...
Stripuli, tokie paprastai imasi ne praeivių, o bankų. O tie, kurie imasi vargšų praeivių, yra kaip tik tinginiai, snargliai chuliganai ir/ar narkomanai, kuriuos "laužo".

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #259 įjungtas: 2008 Rgp 11, 21:17:26 pm »
Stripuli, tokie paprastai imasi ne praeivių, o bankų. O tie, kurie imasi vargšų praeivių, yra kaip tik tinginiai, snargliai chuliganai ir/ar narkomanai, kuriuos "laužo".

Nereikia būt tokiam naiviam, kaip ką tik popaičių mokyklą baigus. Sorry, daugiau ginčų šia tema iš mano pusės nebus.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #259 įjungtas: 2008 Rgp 11, 21:17:26 pm »

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #260 įjungtas: 2008 Rgp 11, 21:32:31 pm »
Nereikia būt tokiam naiviam, kaip ką tik popaičių mokyklą baigus. Sorry, daugiau ginčų šia tema iš mano pusės nebus.
Man truputį baisoka, kad tokia diskusija šioj temoj gali būti OT. Todėl jos ir negilinsiu. Bet gal galėtum parašyt man į PM, kodėl manai, kad tie gatviniai plėšikai yra kažkokie superprofiai. O aš Tau galėčiau paaiškinti, kodėl manau kitaip.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #261 įjungtas: 2008 Rgp 12, 00:11:42 am »
Nusigrybavot totaliai  :-(
Paminėjau "smertnikus"... Daugumoj tai recidyvistai ,kurie jau tikrai neturi ką prarast. Tėvas ,tarnaudamas Archangelske matė tokių daug.. "zekai".
Kas liečia gatvines paniatkes... Toli gražu ne visi yra tokie. Bet tai nereiškia ,kad jie nepavojingi. Girtas gezas irgi turi ką prarast. Tiesiog, jis yra girtas ir apie tai negalvoja  :nezino:

Man truputį baisoka, kad tokia diskusija šioj temoj gali būti OT. Todėl jos ir negilinsiu. Bet gal galėtum parašyt man į PM, kodėl manai, kad tie gatviniai plėšikai yra kažkokie superprofiai. O aš Tau galėčiau paaiškinti, kodėl manau kitaip.
Augustai, nespręsk apie visus budulius iš vieno ar dviejų pavyzdžių.  ;-)  Mano patirtis rodo: Gopnikai puikiai pasirengę fiziškai. Gopnikai puola apgalvotai. Gopnikai kreipia dėmesį į viską, įskaitant aukos aprangą ir "patogumą". Čia iš gyvenimo.

Grįžtam prie baimių... Ką manot apie "neigimą"? T.y "aš neigiu ,kad mane gali užmušti ar suluošinti... Kovoju visiškai įsitikinęs savo pranašumu." Komentuojam ,kolegos  :-)
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 12, 00:13:13 am nuo Nialas »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #262 įjungtas: 2008 Rgp 12, 00:14:49 am »
Grįžtam prie baimių... Ką manot apie "neigimą"? T.y "aš neigiu ,kad mane gali užmušti ar suluošinti... Kovoju visiškai įsitikinęs savo pranašumu." Komentuojam ,kolegos  :-)
Truputeli per mandrai pasakei... Ar negaletumei aishkiau truputeli.!? :-)
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #263 įjungtas: 2008 Rgp 12, 00:20:52 am »
Truputeli per mandrai pasakei... Ar negaletumei aishkiau truputeli.!? :-)
:angel:
Turiu omeny kažkiek perdėtą pasitikėjimą savim  :angel:   Kai mąstai 'realistiškai', visada išlenda kažkoks kabliukas (tipo gal peilį išsitrauks, gal draugeliai subėgs, gal jo smūgis "mirtinas"  :D ).  Tada po truputį atsiranda 'baimė' dėl savo sveikatos ar gyvybės. O vat jeigu galvoti 100% pozityviai?  :-)   Iškelti save aukščiau priešininko.  :-)
Aš pats matau keletą didelių minusų šitoj "metodikoj", bet įdomi žmonių nuomonė  :-)    Beje, toks nusiteikimas visgi yra naudojamas praktikoj  :chmm:

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #264 įjungtas: 2008 Rgp 12, 00:33:38 am »
:angel:
Turiu omeny kažkiek perdėtą pasitikėjimą savim  :angel:   Kai mąstai 'realistiškai', visada išlenda kažkoks kabliukas (tipo gal peilį išsitrauks, gal draugeliai subėgs, gal jo smūgis "mirtinas"  :D ).  Tada po truputį atsiranda 'baimė' dėl savo sveikatos ar gyvybės. O vat jeigu galvoti 100% pozityviai?  :-)   Iškelti save aukščiau priešininko.  :-)
Aš pats matau keletą didelių minusų šitoj "metodikoj", bet įdomi žmonių nuomonė  :-)    Beje, toks nusiteikimas visgi yra naudojamas praktikoj  :chmm:
Na pasak Jesuso (kuri prie pliuso prisabacino), jeigu tikesi 200% tai viskas ir bus kaip tiki ir isivaizduoji, bet bijau, kad tai ne tas forumas, kur magijos klausimai nagrinejami, todel...  :rolleyes:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

« Atsakyti #264 įjungtas: 2008 Rgp 12, 00:33:38 am »

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #265 įjungtas: 2008 Rgp 12, 00:36:02 am »
n

o ka cia komentuot ,arba  :punch: arba dedi i kojas ,kitu atveju likimas aiskus  :ramentai: :fanaras:

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #266 įjungtas: 2008 Rgp 12, 00:39:58 am »
Na pasak Jesuso (kuri prie pliuso prisabacino), jeigu tikesi 200% tai viskas ir bus kaip tiki ir isivaizduoji, bet bijau, kad tai ne tas forumas, kur magijos klausimai nagrinejami, todel...  :rolleyes:
Nepasitikiu aš gimnastais ant medinių pliusų  :D      Nors magija čia gal ir padėtų   :bandit:

o ka cia komentuot ,arba  :punch: arba dedi i kojas ,kitu atveju likimas aiskus  :ramentai: :fanaras:
Konkretu  :-D     Kai    :punch:   laiko bijoti nėra - patikrinta. Baisu būna tik prieš arba po. Na, bėgant turbūt baisu ,kad nepagautų   :-]

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #267 įjungtas: 2008 Rgp 12, 00:51:03 am »
Nepasitikiu aš gimnastais ant medinių pliusų  :D      Nors magija čia gal ir padėtų   :bandit:
Zinai, cia kaip su tuo aikidokiniu pulso matavimu... Ash nesu i tai itikejes, tai man niekas ir nepuola pulso matuoti, ciumpa uz kaklo uz karshienes, bet pulso kazkodeltai ne...  :-( O vat aikidokos greiciausiai yra itikeja i tai, kad juos butent taip ir puls, todel ivyksta stebuklas ir gopnikas kazkodeltai ciumpa uz rankos, nors ishtikruju nafig jis kita karta taip elgtusi... :D :D :D
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #268 įjungtas: 2008 Rgp 12, 00:56:12 am »
Zinai, cia kaip su tuo aikidokiniu pulso matavimu... Ash nesu i tai itikejes, tai man niekas ir nepuola pulso matuoti, ciumpa uz kaklo uz karshienes, bet pulso kazkodeltai ne...  :-( O vat aikidokos greiciausiai yra itikeja i tai, kad juos butent taip ir puls, todel ivyksta stebuklas ir gopnikas kazkodeltai ciumpa uz rankos, nors ishtikruju nafig jis kita karta taip elgtusi... :D :D :D
Matyt, atrodai labai sveikas  :D  Kam čia tau pulsą matuot  :-]

O šeip... įtaiga veikia įvairias žmogaus būsenas  :chmm:  Logiškai mąstant turi veikti ir baimes  :chmm:   

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #269 įjungtas: 2008 Rgp 12, 01:28:48 am »
Matyt, atrodai labai sveikas  :D  Kam čia tau pulsą matuot  :-]

O šeip... įtaiga veikia įvairias žmogaus būsenas  :chmm:  Logiškai mąstant turi veikti ir baimes  :chmm:   
Del tavo tos minties pasakyciau taip... Tikejimas yra ivairus, vieni tik save apgaudineja, kad tiki, o kiti tiek dushios i ta savo tikejima ideda, kad ju tikejimas tampa daugiau negu shimtaprocentinis... Tai tiems virshshimtaprocentiniams greiciausiai niekas nei peilio, nei duros neishtrauks, nei mirtino-atjungencio smugio nepadarys, o vat tiems, kurie tik save apgaudineja, kad tiki, tai tiems gali labai "neskaniai" baigtis...  :( :chmm:
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 12, 01:31:37 am nuo Paladinas »
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

« Atsakyti #269 įjungtas: 2008 Rgp 12, 01:28:48 am »