AutoriusTema: Baime kovoje  (Skaityti 136148 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Baime kovoje
« Atsakyti #240 įjungtas: 2008 Rgp 11, 17:54:57 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tevynes ir artimuju meile, o tuo paciu ir baime del ju, tai turbut klausimas, kuri reiktu spresti ne shitame forume... O ish kitos puses, baime del savo artimuju, kaip tik gali padeti iveikt baime del saves paties, bet ash truputeli ne tai turejau omeny...
Gal apsiribokime baime, kuri liecia mus pacius...  :-)
Dėl tėvynės pritariu nors jos omenuose neturėjau   :angel:  
Aš kalbu apie tokią baimę ,kai eini su brangiu žmogum per miestą ,o čia išlenda koks "čiortas" ir pradeda kelt grėsmę  :barnis:  :E  :punch:

O ish kitos puses, baime del savo artimuju, kaip tik gali padeti iveikt baime del saves paties
Va, aš būtent apie tai   :handshake:

Gal apsiribokime baime, kuri liecia mus pacius...  :-)
Na, tai galima pakomentuoti mano teiginį dėl "bijoti reikia pačios baimės"  :-)

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #241 įjungtas: 2008 Rgp 11, 18:01:06 pm »
Na, tai galima pakomentuoti mano teiginį dėl "bijoti reikia pačios baimės"  :-)
Kalbant filosofishkai, tai turbut taip, bet jeigu kalbeti shiek tiek gyvenimishkiau, tai jau...  :rolleyes: Baime sukelia nervinga busena, o joje pradeda veistis ir kitos baimes, bet cia vel filosofavimui placios galimybes...  :-)
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #242 įjungtas: 2008 Rgp 11, 18:10:15 pm »
Kalbant filosofishkai, tai turbut taip, bet jeigu kalbeti shiek tiek gyvenimishkiau, tai jau...  :rolleyes: Baime sukelia nervinga busena, o joje pradeda veistis ir kitos baimes, bet cia vel filosofavimui placios galimybes...  :-)
Maža nauda iš filosofijų ,kai prieš tave stovi trys velniai su peiliais  :nezino:
Kol kas lieku prie nuomonės ,kad čia "veikia" tik praktinė patirtis.

Kita mintis... Žmogus neturintis ko prarasti - nieko nebijo. Toks mirtininkas visada turi pranašumą prieš "taikų" pilietį. Nepaisant to ,kad taikus/tvarkingas pilietis yra visapusiškai ginkluotas  :-(

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #243 įjungtas: 2008 Rgp 11, 18:17:33 pm »
Kita mintis... Žmogus neturintis ko prarasti - nieko nebijo. Toks mirtininkas visada turi pranašumą prieš "taikų" pilietį. Nepaisant to ,kad taikus/tvarkingas pilietis yra visapusiškai ginkluotas  :-(
Tame ir reikalazzz, kad susidurimas net gi trejais peilininkais, negarantuoja mirties (jeigu tau taip nelemta, einamuoju momentu) , o vat kad gyvensi dar daug metu kaip invalidas, kol kojas pakratysi, tai man tokia ideja neatrodo netiketina (ypac, kai pazistu, tokiu zmoniu)... Jaunimui sveikata neatrodo svarbu, bet tai didelis turtas...  :(
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 11, 18:21:50 pm nuo Paladinas »
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #244 įjungtas: 2008 Rgp 11, 18:35:42 pm »
Kita mintis... Žmogus neturintis ko prarasti - nieko nebijo.
Dazniausiai uzpuolikai tokie zmones ir buna...
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #244 įjungtas: 2008 Rgp 11, 18:35:42 pm »

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 938

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #245 įjungtas: 2008 Rgp 11, 18:37:41 pm »
Deni,  :handshake:

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #246 įjungtas: 2008 Rgp 11, 18:43:48 pm »
Citata
Deni,  :handshake:

Kazkodeltai man atrodo, kad Augustas su Deniu neteisūs... Tarp uzpuoliku pasitaiko tokiu, kuriems nera ko prarasti, bet tokiu ten tikrai nedauguma...
Kazkaip man nesirisha neturejimas ko prarasti ir puldinejimas penkiese ant vieno... :rolleyes: :chmm: :nezino:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #247 įjungtas: 2008 Rgp 11, 18:48:27 pm »
Kazkaip man nesirisha neturejimas ko prarasti ir puldinejimas penkiese ant vieno... :rolleyes: :chmm: :nezino:
Kai po uzpuolimo jie gali atsidurti kaleimoje  :rolleyes: Ar tai nera ka prarasti ?
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #248 įjungtas: 2008 Rgp 11, 19:04:27 pm »

Kazkodeltai man atrodo, kad Augustas su Deniu neteisūs... Tarp uzpuoliku pasitaiko tokiu, kuriems nera ko prarasti, bet tokiu ten tikrai nedauguma...
Kaip čia pasakius?  :chmm: Užpuolimas pats savaime yra dalykas rimtas. Už jį galima gaut keletą metų kalėjimo. Moralinės pasekmės irgi būna rimtos. Jau nekalbant apie tai, kad užpuolikas smarkiai rizikuoja užsiraut ant kompetentingo asmens. Todėl įprastai užpuolimui ryžtasi tokie, kuriems bent jau sprendimo užpulti priėmimo metu yra nusispjaut į save ir juo labiau į kitus, pvz., apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų arba yra kankinami narkotinės abstinencijos.

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #249 įjungtas: 2008 Rgp 11, 19:05:06 pm »
Kai po uzpuolimo jie gali atsidurti kaleimoje  :rolleyes: Ar tai nera ka prarasti ?
Galejimas atsidurti kalejime, tai dar nereishkia, kad zmogus neturi ko prarasti... Bijau, kad tik uzdengus kulkosvaidzio ambrazura savo kunu, taves laukia garantuota mirtis, o pleshimai praeviu, ten kur tos policijos tik trupineliai ir nusikaltimu ishaishkinamumo procentas labai mazas, ir papuolimas i kaleima - labai jau abejotina logine seka ir tie kas banditauja ta puikiai supranta (aishku ne visi)...  :(
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

« Atsakyti #249 įjungtas: 2008 Rgp 11, 19:05:06 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #250 įjungtas: 2008 Rgp 11, 19:12:24 pm »
....  :handshake:

Kaip čia pasakius?  :chmm: Užpuolimas pats savaime yra dalykas rimtas. Už jį galima gaut keletą metų kalėjimo. Moralinės pasekmės irgi būna rimtos. Jau nekalbant apie tai, kad užpuolikas smarkiai rizikuoja užsiraut ant kompetentingo asmens. Todėl įprastai užpuolimui ryžtasi tokie, kuriems bent jau sprendimo užpulti priėmimo metu yra nusispjaut į save ir juo labiau į kitus, pvz., apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų arba yra kankinami narkotinės abstinencijos.
Darbas stroikėse irgi rizikingas. Ir ką?  ;-)     Gopnikui gatvė yra darbo vieta. Jis puikiai žino ,kad rizikuoja todėl ir saugosi. Puola žaibiškai, netikėtai ir iš kart pasišalina. Net jei tave puola peiliu ,tai daugumoj atvėju peilis skirtas tik tam ,kad nesugalvotum priešintis. Gopnikui nereikia bereikalingos "voznios".  :nezino:
Apie narkomanus ir kitus degradus aš nešneku.

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #251 įjungtas: 2008 Rgp 11, 19:13:10 pm »
Bijau, kad tavo pamastymai apie shiuos dalykus labai jau teoretishki... Kiek tu tikroveje susiduri su tuo? Ash gi deja gyven (o gal tiksliau butu pasakyti egzistuoju) tokiame barake shiuo metu, kuris yra (arba visai nesenai buvo) trecioje vietoje Vilniuje pagal neramuma ir man visa tai kitaip atrodo...  :(
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #252 įjungtas: 2008 Rgp 11, 19:37:05 pm »
Galejimas atsidurti kalejime, tai dar nereishkia, kad zmogus neturi ko prarasti... Bijau, kad tik uzdengus kulkosvaidzio ambrazura savo kunu, taves laukia garantuota mirtis, o pleshimai praeviu, ten kur tos policijos tik trupineliai ir nusikaltimu ishaishkinamumo procentas labai mazas, ir papuolimas i kaleima - labai jau abejotina logine seka ir tie kas banditauja ta puikiai supranta (aishku ne visi)...  :(
Moralinės ir psichosocialinės pasekmės irgi egzistuoja.   :senis: Taip pat yra rizika, kad užpuolimas nepavyks dėl tam tikrų priežasčių, pvz., užsiraus ant Zeno ar gerb. Pitbulio, ir užpuolikui  :amen: .

Bijau, kad tavo pamastymai apie shiuos dalykus labai jau teoretishki... Kiek tu tikroveje susiduri su tuo? Ash gi deja gyven (o gal tiksliau butu pasakyti egzistuoju) tokiame barake shiuo metu, kuris yra (arba visai nesenai buvo) trecioje vietoje Vilniuje pagal neramuma ir man visa tai kitaip atrodo...  :(
Man pačiam anksčiau teko gyvent panašiam knibždėlyne. Mane patį yra viešai vidury baltos dienos viešoj vietoj kokius tris kartus apšvarinę, prieš tai, aišku, peilį pademonstravę.  Aš pats buvau tuo metu paaugliško amžiaus ir daug pinigų su savim tikrai nesinešiojau. Daugiausia 2 ar 3 litus. Taigi kalbu iš savo patirties. Ir patvirtinu, kad užpuolikams (bent jau tiems, kurie buvo užpuolę mane) buvo nusispjauti į save, ir vienintelis rūpėjęs dalykas buvo parodyti savo "kietumą", o kartu ir smulkių "užsidirbt" alui ar dar kam nors.

eldar

• Svečias
« Atsakyti #253 įjungtas: 2008 Rgp 11, 19:43:09 pm »
tau ar man gal taip, bet kai kam ten gali but mielesne vieta uz laisve. Kokiam recidyvistui kalejima tikrai daznai nebuna baisiausia bausme.

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #254 įjungtas: 2008 Rgp 11, 19:49:46 pm »
Moralinės ir psichosocialinės pasekmės irgi egzistuoja.   :senis: Taip pat yra rizika, kad užpuolimas nepavyks dėl tam tikrų priežasčių, pvz., užsiraus ant Zeno ar gerb. Pitbulio, ir užpuolikui  :amen: .
O tu gali paasihkinti toki fakta, kad nors ash ir esu gana stipriai neatitinkantis gopniku rajono standartu, bet visgi manes nei karto (per kokis 5-kis metus) ishtikro nebuvo uzpuole, o vat mano kaimineli, kuris neziurint savo teigiamo budo, bet deja budamas "lochelis" sugebejo (metu begyje) ir buti sumushtas netoli savo chatos, ir jam jau ir peiliu grasino... Kodel jie visgi neturedami ko prarsti renkasi lengvesnias aukas???  :rolleyes:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

« Atsakyti #254 įjungtas: 2008 Rgp 11, 19:49:46 pm »