Galejimas atsidurti kalejime, tai dar nereishkia, kad zmogus neturi ko prarasti... Bijau, kad tik uzdengus kulkosvaidzio ambrazura savo kunu, taves laukia garantuota mirtis, o pleshimai praeviu, ten kur tos policijos tik trupineliai ir nusikaltimu ishaishkinamumo procentas labai mazas, ir papuolimas i kaleima - labai jau abejotina logine seka ir tie kas banditauja ta puikiai supranta (aishku ne visi)... 
Moralinės ir psichosocialinės pasekmės irgi egzistuoja.

Taip pat yra rizika, kad užpuolimas nepavyks dėl tam tikrų priežasčių, pvz., užsiraus ant Zeno ar gerb. Pitbulio, ir užpuolikui

.
Bijau, kad tavo pamastymai apie shiuos dalykus labai jau teoretishki... Kiek tu tikroveje susiduri su tuo? Ash gi deja gyven (o gal tiksliau butu pasakyti egzistuoju) tokiame barake shiuo metu, kuris yra (arba visai nesenai buvo) trecioje vietoje Vilniuje pagal neramuma ir man visa tai kitaip atrodo... 
Man pačiam anksčiau teko gyvent panašiam knibždėlyne. Mane patį yra viešai vidury baltos dienos viešoj vietoj kokius tris kartus apšvarinę, prieš tai, aišku, peilį pademonstravę. Aš pats buvau tuo metu paaugliško amžiaus ir daug pinigų su savim tikrai nesinešiojau. Daugiausia 2 ar 3 litus. Taigi kalbu iš savo patirties. Ir patvirtinu, kad užpuolikams (bent jau tiems, kurie buvo užpuolę mane) buvo nusispjauti į save, ir vienintelis rūpėjęs dalykas buvo parodyti savo "kietumą", o kartu ir smulkių "užsidirbt" alui ar dar kam nors.