Pagrindines diskusijos > Savigyna

Baime kovoje

<< < (5/129) > >>

Lonsas:
Saxum, vienareiksmiskai cia negali sakyt. Tokiu atvejureiktu pradet zaidima si sitoacijos analize ir pan... gal trukom motyvacijos tau gal dar kazko dar kazko ir dar kazko :) Jei kova uzsitesia, kame problema? nu nzn, gal paprasciausiai neteko man taip ilgai ten voliotis su nieko :D (na neskaitant mokykliniu laiku, kai pasiulai nueit i miskeli issiaikint kokiam klasiokui :-])

Rasheed:
Prieš keletą metų man pasitaikė tokia, nedėkinga "situacija", kai teko "atstovėt" gal 10 min.:rolleyes: Bičui daviau iš visko, ką turėjau: kumščių, alkūnių, kelių, o tas, visas pamėlynavo, išpurto, svirduliuoja ir tiek. Viskas baigėsi tik tada, kai nei noro, nei jėgų nebeliko, o oponentas dar ir bėgioti nuo manęs pradėjo. Taip iki šiol ir nesupratau: ar ten jo galva, kaip akmuo buvo, ar aš, jaunas būdamas nesugebėjau "teisingai" užtvoti.

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai reziumuojant tai, ką norėjau šia istorija pasakyt, kad trumpoje kovoje, gal baimės ir nespėsi psjust, bet kai ji užsitempia, tai situacija labai įvairiai gali pakrypt. Ir kas kalba, kad kovos nebūna ilgos, viskas sprendžiasi per kelias sekundes, o jei ilgiau, tai gaidelių ar kokių tę slabakų peštynės, tai dar nėra susidūrę su tokia situacija, su panašaus pajėgumo ir mąstymo priešininku... Nu nebent kažkuris iš karto pereis prie peilių ar granatų...

--- Baigti citatą ---

Prie peiliu sakai? ;) Mintis idomi.
O jei rimtai, nu, jei jau tavo sudejimo vyras neiskirto staigiai ir nebuvo iskirstas, tada tikiu ;)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPrie peiliu sakai? ;) Mintis idomi.
O jei rimtai, nu, jei jau tavo sudejimo vyras neiskirto staigiai ir nebuvo iskirstas, tada tikiu ;)

--- Baigti citatą ---

Kažkaip netyčia nepraleidau nė vieno pavojingo smūgio, gal jaunas vikresnis buvau. Bet kol aš jį išjungiau, tai tikrai teko pavargti. Jėgų nerasta, jam pataikai, o jis vis sugeba pakilti, kaip Sfinksas iš pelenų :-/ Aišku, ir aš pats tuo metu svėriau kaip koks hantelis, gal 83 kg  :angel:

blogietis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPrie peiliu sakai? ;) Mintis idomi.

--- Baigti citatą ---

Kažkaip netyčia nepraleidau nė vieno pavojingo smūgio, gal jaunas vikresnis buvau. Bet kol aš jį išjungiau, tai tikrai teko pavargti. Jėgų nerasta, jam pataikai, o jis vis sugeba pakilti, kaip Sfinksas iš pelenų :-/ Aišku, ir aš pats tuo metu svėriau kaip koks hantelis, gal 83 kg  :angel:

--- Baigti citatą ---

Kaip feniksas, matyt, mintį turėjai :-]

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją