Sportas > MMA
PRIDE - Fear...
pack:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiŠeip gaila man tų bičeliu. Vos ne kiekviena karta po kovos savom kojom išeina. Nelabai suprantu kur čia sportas kai su plonom pirštinytėm gali partery skaldyti makaulę...
Aišku Jūs sakysit, kad čia tipo realiau, panašiau į gatvę ! Na ir kas ? Čia gi ne Koliziejaus arena kur priešą paskersti reikia, o labai panašu...
--- Baigti citatą ---
kazkada buvo koliziejus, o dabar ringas!!!! bet esme liko ta pati isaiskint geriausia!!!!!!!! :punch: nenori nekovoji!!!!
Magus:
Sutinku. Jie patys sprendžia kovoti ar ne, bet aš ne apie tai.
pack:
o apie ka?????! ;-)
Powka:
Registruotis arba PrisijungtiŠeip gaila man tų bičeliu. Vos ne kiekviena karta po kovos savom kojom išeina. Nelabai suprantu kur čia sportas kai su plonom pirštinytėm gali partery skaldyti makaulę...
Aišku Jūs sakysit, kad čia tipo realiau, panašiau į gatvę ! Na ir kas ? Čia gi ne Koliziejaus arena kur priešą paskersti reikia, o labai panašu...
--- Baigti citatą ---
Sveikas atvykęs į MMA pasaulį, žmogau.
Bėje, suklysiu nepaminėdamas, jog MMA sportas yra vienas iš saugiausių sportų visame pasaulyje, kad ir kaip tai atrodytu iš šalies.
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiBėje, suklysiu nepaminėdamas, jog MMA sportas yra vienas iš saugiausių sportų visame pasaulyje, kad ir kaip tai atrodytu iš šalies.
--- Baigti citatą ---
Nu kaip čia pasakius... Vienu saugiausių tai jau nesąmonė vadint. Geriau sakytum "nepatenkančiu tarp pavojingiausių". Traumos, gautos kovų etu, po kurių keliems mėnesiams iškrenti iš rikiuotės, nėra labai jau didelio saugumo požymis. O jų tikrai pasitaiko. Paklausk pas Radiatorių, jis jau daug metų ringuose praleidęs, papasakos aie tai ;)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją