Sportas > MMA

PRIDE - Fear...

(1/2) > >>

Powka:
Vienas iš geriausių mano matytu HL apie MMA ir PRIDE - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Būtinai turite pažiūrėti.

pack:
geras!!!!!!!  :respect:

Magus:
Šeip gaila man tų bičeliu. Vos ne kiekviena karta po kovos savom kojom išeina. Nelabai suprantu kur čia sportas kai su plonom pirštinytėm gali partery skaldyti makaulę...
Aišku Jūs sakysit, kad čia tipo realiau, panašiau į gatvę ! Na ir kas ? Čia gi ne Koliziejaus arena kur priešą paskersti reikia, o labai panašu...

Danny:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠeip gaila man tų bičeliu. Vos ne kiekviena karta po kovos savom kojom išeina. Nelabai suprantu kur čia sportas kai su plonom pirštinytėm gali partery skaldyti makaulę...
Aišku Jūs sakysit, kad čia tipo realiau, panašiau į gatvę ! Na ir kas ? Čia gi ne Koliziejaus arena kur priešą paskersti reikia, o labai panašu...

--- Baigti citatą ---

nu gailesčio iš tavęs niekas neatims, bet galėtum kada laisvalaikiu pasiskaičiuoti kiek smūgių per galvą gauna boksininkas vidutiniškai per kovą ir kiek MMA kovotojas. manau, kad boksas ir kikboksas (muay thai) yra povojingesni sportai. beto MMA teisėjai po nokdauno stabdo kovą, o ne suskaičiuoja iki 8 ir lengvai priglušusį siunčia toliau kovoti...

Lonsas:
o dar paskaiciuok kiek smugiu i galva gauna futbolininkas, va ten tai brutalumas....  :banging:  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją