0 narių ir 2 Svečiai žiūri šią temą.
Žiauriai aštrus Maždaug kaip šaukštas Tik va, bėda - duriant kam nors į pilvą tai neturi didelės reikšmės
Apie peili aš galvoju taip - jei jau teko susikauti su asmeniu ginkluotu peiliu kraujo nebeišvengsi ir mastyti jau reikia apie tai - kaip padaryti daugiau žalos puolančiajam su peiliu
tada belieka rast zmogu kuris butu ivaldes dvi lazdas kiek zen ivaldes du peilius tada viska ir issiakintume nors as savo pinigus statyciau uz dvi lazdas
Pitbuli, tu teisus. Bet mes gi pakankamai geri žmonės, milijono irgi nesusikrovėme, tad reikia tikėtis, kad mūsų nieks neužsakinės ir su specnazo profu nesusidursime Tad lieka visokie chuliganai, narkomanai ir chroniai. Į juos bandykime ir orientuotis diskusijose
Na, savo postu norejau pasakyti, kad laisvas rankos, laikancios peili, numusimas- efektyviau uz kieta karate bloka. Mano manymu.
nu krypsiu nuo temos ,jei ka per kk gimtadieny moderatoriai gales pareikst nepasitenkinima cia del kietu bloku ,jei bandyt slauzyt smuogiuotojo ranka kietu bloku vargu tai gali iseit nes teoriskai neisipaisysi i smugiavimo laika ,ir jo blokavimo ,kas netikit galyt pabandyt realiai nu nebent netycia [anksciau blokuoti pradesi ]
"Peillinis barjeras" tai daugiau psichologini savoka. Mano atveju tai netgi to barjero ir nebuvo. Viskas vyko taip greitai, kad netgi issigasti nesuspejau. Spejau tik pastebeti, kad kazkas bego ant manes ir daro smugi su ranka i pilva i sono. As tik pasitraukiau i sona kad kad jis nepataikyt ir tuo metu mano ranka pati kazkaip tai automatiskai padarew kabli i galva. As tik isgirdau kad nukrito kaz kos metalinis daiktas. Paziurejau..- atsuktuvas ir dar pagalvojau ...atsuktuvas blia jis gi galejo mane pradurti ..ir mane tokia baime apieme, kad taip dejau i kojos... o del "peilinio barjero" (jeigu tave kazkas gasdino su peiliu !!!) jeigu moki daryti smugiu be užsimojimu, algoritmas gana paprastas prilaikai ranka su peiliu ir i galva arba dar kurnors. Viskas vyksta labai greitai. 1-2 sek. Bet tavo smugiai turi buti uztikrinti. Mums SEK darbotojai demontravo kaip jie dirbo pries peili. Kuris atakoja su peiliu uzdeda ant galvos motociklinko apsaugini salma. Kitas turi apsaugines pirstines i dirbo pilno kontaktu i galva, taip, kad po 5 min. zmogus pats negali nuimti salma
....O kokios jusu patirtis toje srityje? Gal buvote peiliu suzeistas?
Specialiai del taves "pelkinski"... kad "briedžiu neganytum forume"artimiausio seminaro metu galesi pabuti tuo "mastytoju" ...
Jo, išmečiau, per žiauru čia dėt.
Kas buvo, kas buvo Pameni, gastronomuose kabodavo tokia mėsos kapojimo schema?