Aciu už palaikimą
Prisipažinsiu iškarto esu didelis tinginys, net forume rašyt tingiu, todėl daugeliu diskusijų nedalyvauju. Bet šį kartą pasisakysiu - manau tai gan rimta tema, kurioje turėtu pasisakyti daugiau žinančiu žmonių ir patylėti nežinančiu. Rašiau prieš tai, kad tema pavirto į cirką, tykios grįš į rimtesnes vėžias. Visgi nuo to priklauso mūsų gyvenimas.
Tykios nenusišnekėsiu daug
O idėja tokia - savigynos nuo peilio su tuščiomis rankomis
neegzistoja, manau yra tik teorine baze. Bent ją reikėtu kažkiek sudėliot, sukonkretint bendram ir paprastesniam supratimui - galbūt tai padėtu kažkiek ekstremalioje situacijoje. Toliau norėčiau pažymėti tai, kad esu minimaliai susipažinęs su peiliu ir jo savybėmis (jo dauginimosi procesais, gyvenimu laukinei gamtoje bei prijaukintais egzemplioriais
). Ir viska ką aš mačiau privedė mane tik prie vienos minties - nori išgyvent prieš peili ? Arba bėk – arba Išmok jo naudotis kitos išeities nėra.
p.s. Kiek floodo dėl 5 paskutinių žodžių
p.s.p.s. Mintis į galvą atėjo - Kai žmogus pradeda suprast, kad prieš ji blizga - bedugne po kurios nebus rytojaus, meiles, mergų, klubų, šeimos, gyvenimo - jis ir masto visai kitaip.