AutoriusTema: Savigyna nuo peilio  (Skaityti 97973 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Savigyna nuo peilio
« Atsakyti #270 įjungtas: 2007 Lap 26, 13:07:08 pm »
is ten pat
Citata
Этот безоружной человек тоже подвергся атаке «ножевика». Когда я задал ему вопрос, как ему удалось выжить, я получил классический ответ, : « Я просто схватил его руку, стараясь удержать нож, и сражался как дьявол «. В отличии от игры в «дуэльный» поединок, практикуемой в большинстве ножевых систем, люди могут выживать и побеждать, несмотря на многочисленные уколы и порезы. Учитесь бороться за свою жизнь несмотря на ранения. Никогда не верьте «специалистам» от БИ, уверяющих вас, что бессмысленно захватывать руку, или пытаться разоружить противника.
:senis:
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #271 įjungtas: 2007 Lap 26, 13:12:22 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
is ten pat :senis:

Na ir ką? Vienam pavyko, kitam nepavyko. Kai nebėra kito kelio, ir idiotui aišku, kad reikia priešintis iki galo, nes kovoji dėl SAVO gyvybės.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #272 įjungtas: 2007 Lap 26, 14:56:12 pm »
Na ir ką? Vienam pavyko, kitam nepavyko. Kai nebėra kito kelio, ir idiotui aišku, kad reikia priešintis iki galo, nes kovoji dėl SAVO gyvybės.
jei tiki, kad tave papjaus, greiciausiai taip ir bus
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs pitbull:)

• Globalus Moderatorius
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 1613
  • Vieta: ------------

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #273 įjungtas: 2007 Lap 26, 15:01:30 pm »
Tikejimu asmens nesustabdysi.
Пиво пьете? Драться любите? Вредный характер? Вы нашли свой путь!
Pitbull's House

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #274 įjungtas: 2007 Lap 26, 15:23:56 pm »

Gerai pastebėta :respect:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #274 įjungtas: 2007 Lap 26, 15:23:56 pm »

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #275 įjungtas: 2007 Lap 26, 16:23:09 pm »
stebinat. Idomu, su kokiu nusiteikimu siulote prireikus kovoti pries peili? "As jau lavonas, viskas beviltiska, sansu ner, bet negalima pasiduoti, tai gal davai pabandom?" Kazkaip nelabai itikinama... Gal sakau pabandykim tada procentais ivertinti, kokia svarba turi psichologinis pasiruosimas tokioje situacijoje, palyginus su visa kuo kitu?... Patys sau priestaraujat. Jei jau lavonas, tai kokio velnio stengtis "is paskutiniu jegu" ir vsio takoje?

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #276 įjungtas: 2007 Lap 26, 17:01:19 pm »
Ne visai taip, laiteri: "As jau vis tiek mires. Pasistengsiu ji pasiimti su savimi".

Zmogus neturintis jokios vilties iseiti is "peredriagos" gyvas, yra daug pavojingesnis uz zmogu, kuris turi vilti ir turi ka prarasti. Ziurke uzspausta i kampa gali pulti zmogu.
« Paskutinis taisymas: 2007 Lap 26, 17:08:22 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #277 įjungtas: 2007 Lap 26, 17:39:54 pm »
"As jau vis tiek mires. Pasistengsiu ji pasiimti su savimi".
taip ir kamikadzes sake. Ir tie, kurie sedejo lektuvuose rugsejo 11-aja... Ir gal net nuosirdziai tikejo, kad taip geriau...
Pavyzdziui, jei kad visi zmones taptu draugais man reiketu issokti is 10 auksto pro langa, as issokciau.
BENT JAU KOL KAS tikrai nesuprantu, kuo issitaskius apacioje ant asfalto tau galetu padeti visi pasaulio draugai... Arba kuo tavo bedvasiam kunui istiskusiam apacioje galetu rupeti ar zmones JAU draugai, ar ne ;)
Jei as mires, koks man skirtumas, ar jis irgi? Mano tikslas bent jau grazesnis :D Ir tik pusiau juokais - jei jau as mires, as visai nenoriu, kad amzinosios medziokles plotuose su manim sedetu tas, kuris mane ten pasiunte.

minti supratau, taciau nesutinku. "Tiketis" ir "tiketi" - ne tas pats, ir cia ne zongliravimas zodziais. Taip, tu negali "tiketis" kad peiliu ginkluotas uzpuolikas tau pades ar netrukdys issaugoti gyvybe. Bet as jau rasiau, kad esme yra tame, ka TU darai, o ne ka jis, kokia statistika ir kaip buvo visiems likusiems iki tol. Jei 99% zmoniu zuvo, kaip manai, ar mokytis geriau is 99%, ar is to 1%? Man pasirinkimas akivaizdus, ir todel labai linksma, kai zmones kartoja kiek kas kaip ka nuzude, ir nuvertina tai, kas leido tiems 1% islikti. Pasakes tam 1%, kad tu mires, tureciau gauti i liuli vien uz tai, kiek tie zmones paaukojo ir padare, kad liktu gyvi. IMHO.

Yoi

• Svečias
« Atsakyti #278 įjungtas: 2007 Lap 26, 18:31:12 pm »
Kalbant apie peilius, laiteri. Kodėl gi tu neateini patikrinti ar pagrįsti savo minčių kovose su peiliukais pas Pitbull'į? Kaip tik praeitą savaitgalį buvo proga. Pats juk įrodinėji, kad sparingai turi būti net ne antroje, o pirmoje vietoje. O draugiška kova - kartais labai gera ginčo forma, kuri gal ir į daugumą klausimų atsakytų  :P

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #279 įjungtas: 2007 Lap 26, 20:32:46 pm »
  mires, as visai nenoriu, kad amzinosios medziokles plotuose su manim sedetu tas, kuris mane ten pasiunte.

:luztu:

« Atsakyti #279 įjungtas: 2007 Lap 26, 20:32:46 pm »

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #280 įjungtas: 2007 Lap 26, 20:34:39 pm »
  :yes:Jei 99% zmoniu zuvo, kaip manai, ar mokytis geriau is 99%, ar is to 1%? Man pasirinkimas akivaizdus, ir todel labai linksma, kai zmones kartoja kiek kas kaip ka nuzude, ir nuvertina tai, kas leido tiems 1% islikti. Pasakes tam 1%, kad tu mires, tureciau gauti i liuli vien uz tai, kiek tie zmones paaukojo ir padare, kad liktu gyvi.
:yes:

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #281 įjungtas: 2007 Lap 27, 00:14:20 am »
Kalbant apie peilius, laiteri. Kodėl gi tu neateini patikrinti ar pagrįsti savo minčių kovose su peiliukais pas Pitbull'į? Kaip tik praeitą savaitgalį buvo proga. Pats juk įrodinėji, kad sparingai turi būti net ne antroje, o pirmoje vietoje. O draugiška kova - kartais labai gera ginčo forma, kuri gal ir į daugumą klausimų atsakytų  :P
klausimas OT, tai ir atsakymas OT. Susiprasti kad as durnas ar kazka kazkam irodyti? ;) Gal todel, kad tuo laiku treniruojuos su zmonem, kuriems rupiu ir kurie rupi man? Gal todel, kad klausimus ir atsakymus as skolingas jiems, o ne tiems, kam nei silta, nei salta, esu as ar manes nera? Gal kaip tik del tokiu stiliaus "pas ka ilgesnis" pranesimu kaip sis? Kas ten zino..

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2005
  • Žinutės: 684
  • Amžius: 43

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #282 įjungtas: 2007 Lap 27, 08:57:10 am »
Citata
Cituojamas: Yoi on Vakar at 20:31:12
Kalbant apie peilius, laiteri. Kodėl gi tu neateini patikrinti ar pagrįsti savo minčių kovose su peiliukais pas Pitbull'į? Kaip tik praeitą savaitgalį buvo proga. Pats juk įrodinėji, kad sparingai turi būti net ne antroje, o pirmoje vietoje. O draugiška kova - kartais labai gera ginčo forma, kuri gal ir į daugumą klausimų atsakytų 

klausimas OT, tai ir atsakymas OT. Susiprasti kad as durnas ar kazka kazkam irodyti?  Gal todel, kad tuo laiku treniruojuos su zmonem, kuriems rupiu ir kurie rupi man? Gal todel, kad klausimus ir atsakymus as skolingas jiems, o ne tiems, kam nei silta, nei salta, esu as ar manes nera? Gal kaip tik del tokiu stiliaus "pas ka ilgesnis" pranesimu kaip sis? Kas ten zino..
Nemanau, kad pas Pitbuli renkamasi pamatuoti pas ką ilgesnis  :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #283 įjungtas: 2007 Lap 27, 09:17:39 am »
klausimas OT, tai ir atsakymas OT. Susiprasti kad as durnas ar kazka kazkam irodyti? ;) Gal todel, kad tuo laiku treniruojuos su zmonem, kuriems rupiu ir kurie rupi man? Gal todel, kad klausimus ir atsakymus as skolingas jiems, o ne tiems, kam nei silta, nei salta, esu as ar manes nera? Gal kaip tik del tokiu stiliaus "pas ka ilgesnis" pranesimu kaip sis? Kas ten zino..

Sioje vietoje tu ne visai teisus. As vz. pas Pitbull:) tikrai ateiciau, jei buciau Vilniuje. Is klp - gan tolimas kelias ;) Bet, prie progos butinai pabandysiu. Teorijas reikia tikrinti praktikoje. Ir geriausiai - ne savo klubo tarpe. Kitaip anksciau ar veliau "uzsiciklinsi".

Nors sioje vietoje auksciau Yoi issakyta klausima galima vertinti ir kaip "najezda"  :chmm:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #284 įjungtas: 2007 Lap 27, 11:03:17 am »
Sioje vietoje tu ne visai teisus. As vz. pas Pitbull:) tikrai ateiciau, jei buciau Vilniuje. Is klp - gan tolimas kelias ;) Bet, prie progos butinai pabandysiu. Teorijas reikia tikrinti praktikoje. Ir geriausiai - ne savo klubo tarpe. Kitaip anksciau ar veliau "uzsiciklinsi".

Nors sioje vietoje auksciau Yoi issakyta klausima galima vertinti ir kaip "najezda"  :chmm:
Kiek aš žinau, Laiteriz buvo pas Pitbull. O kaip 'najezdas' ir man nuskambėjo, žiūriu, ne man vienai...
Maniau, jau išaugom iš to, kad nesant argumentų diskusijoje pradedama kabinėtis prie atseit praktikos nebuvimo. Negi vėl pradėsim?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

« Atsakyti #284 įjungtas: 2007 Lap 27, 11:03:17 am »