"As jau vis tiek mires. Pasistengsiu ji pasiimti su savimi".
taip ir kamikadzes sake. Ir tie, kurie sedejo lektuvuose rugsejo 11-aja... Ir gal net nuosirdziai tikejo, kad taip geriau...
Pavyzdziui, jei kad visi zmones taptu draugais man reiketu issokti is 10 auksto pro langa, as issokciau.
BENT JAU KOL KAS tikrai nesuprantu, kuo issitaskius apacioje ant asfalto tau galetu padeti visi pasaulio draugai... Arba kuo tavo bedvasiam kunui istiskusiam apacioje galetu rupeti ar zmones JAU draugai, ar ne 
Jei as mires, koks man skirtumas, ar jis irgi? Mano tikslas bent jau grazesnis

Ir tik pusiau juokais - jei jau as mires, as visai nenoriu, kad amzinosios medziokles plotuose su manim sedetu tas, kuris mane ten pasiunte.
minti supratau, taciau nesutinku. "Tiketis" ir "tiketi" - ne tas pats, ir cia ne zongliravimas zodziais. Taip, tu negali "tiketis" kad peiliu ginkluotas uzpuolikas tau pades ar netrukdys issaugoti gyvybe. Bet as jau rasiau, kad esme yra tame, ka TU darai, o ne ka jis, kokia statistika ir kaip buvo visiems likusiems iki tol. Jei 99% zmoniu zuvo, kaip manai, ar mokytis geriau is 99%, ar is to 1%? Man pasirinkimas akivaizdus, ir todel labai linksma, kai zmones kartoja kiek kas kaip ka nuzude, ir nuvertina tai, kas leido tiems 1% islikti. Pasakes tam 1%, kad tu mires, tureciau gauti i liuli vien uz tai, kiek tie zmones paaukojo ir padare, kad liktu gyvi. IMHO.