Visa kita > Skelbimai
Kovos Klubo mytas
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMagus !!! priimsi i savo ekipaza???? :bike: ?
--- Baigti citatą ---
Pack ar skaitai ka parasiau :maniac: :)
Visi visur prijims, viskas ok bus, tik parasykit kam dar reikia, kuo greiciau! Bo manes 5dieni jau nepagausit ir teks tarpusavy gaudytis :) (nu cia kaip kam geriau, bet vistiek praneskit, kad man del jusu galvos nereiktu sukt :))
Magus:
pack ash gi rashiau tau i privata, o tu nieko neatsakai :-/ Taigi, kaip Lonsas sake per shiandien visi kas ish Vilniaus ir kas turit mashina arba ne praneshat Lonsui ! Jis sudelios viska i vietas :-)
Lonsas:
Demesio vaziuojantiems!
Taigi, kam reikejo manau jau kreipesi del transporto, todel pranesu.
Kaunas
Renates 9:45 prie CENTRINIO MEGOS iejimo (tas kur su besisukanciom durim ir maluneliais virs ju). Isvaziavimo laiko nesakysiu, nes isigudrinsit pasirodyti paskutine akimirka :D
Traukinys ILGAI sikanciu nelauks. Todel jei reiks ko nors dar dasiprikt galit ateit ir siek tiek anksciau. :icon_bat:
Jusu vairuotojas bus <Danas79> su Mitsubishiu (toks melsvas ar tai zalsvas jis bus), taip kad susirandat sita zmogu ir susipaisot pas ji i masina. Galimas daiktas kad bus dar viena masina.
Primenu keleiviu sarasa: Nialas, Baila-morena
Jei ka pamirsau, praneskit :)
Jei kas negerai, veluojat ar pan, paskambinkit man, perspekit :)
Aciu uz supratinguma, linkime geros keliones :) :alus:
p.s. Rasheed atkrenta, nes vaziuos su savo maske veliau siek tiek. taip kad Belieka tik du keleiviai :)
Danas79:
Mano Skype : zymonai
Auto: Mitsubishi Galant (ryklys) universalas, valst. nr. CBR 254, lauksiu nuo 9:45, kiek? kaip sake Lonsas - paslaptis, ilgai nelauksiu. Mobilus 862032687
Saxum:
Žodžiu, šilti protarpiais su lietumi orai... Nepamaišys :icon_bat:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją