AutoriusTema: Vaikų odontologas Vilniuje  (Skaityti 590 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs ZumZum

  • 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2017
  • Žinutės: 4
  • Šalis: lt
  • Karma: +0/-0

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Vaikų odontologas Vilniuje
« įjungtas: 2021 Bir 09, 09:55:21 am »
Kada vaikui reikia apsilankyti pas odontologą?
Išdygus pirmiems nuolatiniams krūminiams dantukams būtinai apsilankykite pas odontologą. Ką tik išdygusių nuolatinių dantų vagelės yra silpniau mineralizuotos, todėl yra didesnė karieso atsiradimo rizika. Gydytojas jums pasiūlys padengti dantų vageles silantu, taip užkertant kelią maisto rinkimuisi ir karieso vystymuisi.
Pieninių dantų gydymas yra svarbus
Kartais tėvai galvoja, kam gydyti pieninius dantis, juk vis tiek jie greitai iškris. Labai klaidinga nuomonė. Kiekvienas pieninis dantis saugo vietą nuolatiniam dančiui ir daro įtaką sąkandžio aukščiui. Per anksti netekus pieninių dantų dažniausiai turėsite vietos ir sukandimo problemų, teks nešioti ortodontinę plokštelę, breketus ar funkcinį aparatą vietos atstatymui ir sąkandžio korekcijai.
Kaip paruošti Jūsų mažąją ar mažąjį vizitui pas odontologą?
Veskite savo vaikus kartu, kai patys einate gydytis dantų. Tegul mažieji sukasi aplinkui ir mato, kad mama ar tėtis gydosi dantis. Nesakykite vaikui, kad nereikia bijoti, kad neskaudės lankantis pas vaikų odontologą Vilniujear kitame mieste Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti. Taip jūs tik sukelsite vaiko galvoje mintis, kad iš tikrųjų reikia bijoti, nes gali skaudėti. Tiesiog pasakykite mažiesiems, kad gydytojas suskaičiuos dantis ir galbūt juos pavalys šepetėliu.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Vaikų odontologas Vilniuje
« įjungtas: 2021 Bir 09, 09:55:21 am »