Administracija > Forumo naujienos

Pakeistas forumo varikliukas

<< < (2/3) > >>

Powka:
Na ka, gan neblogas atnaujinimas. Tik dabar šiek tiek laiko reik apsiprasti. Tiek visko čia, kad net nežinai ką spausti. Kol suradau mygtuką "Atsakyti", vos nepersigalvojau atrašinėti. :)

P.S.: Po galais, dabar reikia rašyti tiek, kad pasiekti savo tikrą KYU lygį, et...

Saxum:
Nu ką, mielieji, savaitė prabėgo, apsipratote jau? ;-) Kokių bėdų ir pageidavimų yra? :director:

blogietis:
Mano yra nusiskundimas vienas :D
Seniau, kai paspausdavai naujus pranešimus, juos parodydavo ir pažymedavo kaip skaitytus.
O dabar paspaudus ismeta visus visus postus pagal svieziausius rikiuojant, tai
kol atsirenki kuri ten paskutini skaitei.. Negalima butu padaryt, kad paspaudus skaityt naujus postus,
juos atidarytu ir iskart zymetu kaip skaitytus, kad kita syki tik neskaitytus mestu, m?  :help:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMano yra nusiskundimas vienas :D
Seniau, kai paspausdavai naujus pranešimus, juos parodydavo ir pažymedavo kaip skaitytus.
O dabar paspaudus ismeta visus visus postus pagal svieziausius rikiuojant, tai
kol atsirenki kuri ten paskutini skaitei.. Negalima butu padaryt, kad paspaudus skaityt naujus postus,
juos atidarytu ir iskart zymetu kaip skaitytus, kad kita syki tik neskaitytus mestu, m?  :help:

--- Baigti citatą ---

Pačiam viršuj yra "Rodyti neperskaitytus pranešimus nuo paskutinio vizito". Kai paspaudu, tik naujus man išmeta. Apačioje prie statistikos dar yra "Žiūrėti naujausias forumo žinutes", bet man tai nepatinka. Dar galima spausti ant Yin Jang ženkliuko, kai pamatai, jog ryškesnis yr, tai išmes naujas žinutes toje skiltyje. Nu man tai kur kas patogiau, nei buvo anksčiau  :-/

blogietis:
Stupid me  :banging:
Viskas aisku dabar, dekui, kad paaiskinai..

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją