Taigi, antras
PRIDE Atviro Svorio Grand Prix turnyro raundas įvyks liepos 1 dieną. Gegužės 5 dieną Mirko, Hunt, Nogueira, Fujita, Werdum, Barnett ir Yoshida laimėjo savo pirmąsias kovas ir taip perėjo į antrą raundą. Fedoras (dabartinis PRIDE čempionas) negalėjo dalyvauti pirmame raunde dėl savo rankos traumos, todėl turėtu prisijungti antrame. Zentsovas yra GP rezerve - jeigu kuris kovotojas gaus traumą, Romanas jį pakeis.
Grand Prix dalyviai:
Grand Prix rezervas:
Aš nelabai suprantu Japoniškai, bet sprendžiant iš nuotraukos manau, jog sekančiame raunde tarpusavy kovos Yoshida ir Fujita (būtu visai logiška). Turėtu būti gan idomi kova, o ir japonų kovotojas turėtu būti PRIDE finaluose.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti Aišku Barnettas kovos su bet kuo, bet jis pareiškė, kad norėtu kovoti prieš Fedorą antrame raunde. Tad ši kova visai gali įvykti...
Mirko taip pat kovos su bet kuo (išskyrus Werdum, iki tol, kol tai bus neišvengiama), bet juk mes visi žinom, kad jis nori Hunto. Asmeniškai aš norėčiau pamatyti Mirko vs. Nogueira remačą. Nemanau, kad PRIDE leis Mirko kovoti su Barnettu 3čią kartą po tokios neilgos pertraukos. Taip pat nekovos ir su Werdumu. Na ir aišku Fedoras ir Markas - jis visai neseniai su jais kovojo. Taigi, kas lieka? Nogueira. Visai neatsisakyčiau pamatyti šią kovą.
Mano manymu kovos būtu maždaug tokios:
Hidehiko Yoshida vs. Kazuyuki Fujita
Mirko "Cro Cop" vs. Antonio Rodrigo Nogueira
Fedor Emelianenko vs. Josh Barnett
Mark Hunt vs. Fabricio WerdumŽinau, kad čia nedaug domisi MMA, o ypač PRIDE, bet gal yra kokių nuomonių? Ypač tų, kurie matė pirmąjį raundą.