AutoriusTema: Ka lankyt kaune?  (Skaityti 7343 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Rickson

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« įjungtas: 2006 Geg 24, 23:09:28 pm »
Sveiki
Va as nusprendziau lankyt kazka panasaus i kik boksa Kaune, Titanas netinka, nes ten brangu ir laikas man nesusiderina su darbu, man reiketu, kad treniruotes butu nuo 7 vakaro. Seip esu lankes kovine savigyna pas Geciauska, tai noreciau lankyti kazka panasaus.
 Pasiziurejau Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti puslapyje kokie yra klubai: tai Vincos klubas, Banginiai ir Grizlis, kaip manot kuri is siu klubu geriausia lankyt.
Taip pat dar susidomejau shidokan karate ir puslapyje radau tris klubus: Tai "Azuolas" su Romualdu Navicku, "Naglis" su Jordanu Poskaiciu, ir "Goju Ryu" su ROmu Bagdonavicium. Tai kaip manot, kuris klubas rimciausias.
Taigi mane domintu kuriame is mano isvardintu  klubu patartumete sportuoti? Kuris yra tikrai auksto lygio klubas? Gal yra lankanciu situose klubuose, taip pat idomi jusu nuomone.
Labai dekoju is anksto visiems :-)

barsa

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #1 įjungtas: 2006 Geg 25, 12:01:40 pm »
moderatoriam siulau sia zinute perkelti i atitinkama tema, o ricksonui patarciau pasiskaityti senesnes diskusijas.

cit. r.paksa: - Tvarka bus!

:)

Moderatoriaus pastaba: pranesti apie pazeidimus forume yra speciali komanda - "Pranesti Moderatoriams". Suliciau naudotis ja.

Rasheed

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #2 įjungtas: 2006 Geg 25, 22:54:18 pm »
Citata
Tai "Azuolas" su Romualdu Navicku, "Naglis" su Jordanu Poskaiciu, ir "Goju Ryu" su ROmu Bagdonavicium. Tai kaip manot, kuris klubas rimciausias.
Ąžuolas.

barsa

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #3 įjungtas: 2006 Geg 25, 23:21:06 pm »
Citata iš: barsa
moderatoriam siulau sia zinute perkelti i atitinkama tema, o ricksonui patarciau pasiskaityti senesnes diskusijas.

Moderatoriaus pastaba: pranesti apie pazeidimus forume yra speciali komanda - "Pranesti Moderatoriams". Suliciau naudotis ja.
Dekui uz pastaba, pasistengsim reaguoti ;)
taigi forumo naujokai, nepabijokit ir senestes temas pasiskaityt - stai ka radau per .... na max 2-3min.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Rickson

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #4 įjungtas: 2006 Geg 26, 00:22:42 am »

Skaiciau as senesnes temas, bet neradau man tinkamo atsakymo, o klausima as uzdaviau gana konkretu ir butu smagu gaut atsakyma, o ne klausytis kazkokiu vadovavimu...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #4 įjungtas: 2006 Geg 26, 00:22:42 am »

Rickson

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #5 įjungtas: 2006 Geg 26, 00:23:42 am »
Citata iš: Rasheed
Citata
Tai "Azuolas" su Romualdu Navicku, "Naglis" su Jordanu Poskaiciu, ir "Goju Ryu" su ROmu Bagdonavicium. Tai kaip manot, kuris klubas rimciausias.
Ąžuolas.
Gal gali argumentuoti? Aciu

Rickson

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #6 įjungtas: 2006 Geg 26, 00:24:52 am »

taigi forumo naujokai, nepabijokit ir senestes temas pasiskaityt - stai ka radau per .... na max 2-3min.

Na mane domina konkretus dalykai, tai yra koki kluba pasirinkti is mano isvardintu.

barsa

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #7 įjungtas: 2006 Geg 26, 09:28:57 am »
Citata iš: Rickson

Na mane domina konkretus dalykai, tai yra koki kluba pasirinkti is mano isvardintu.
:plaktukas:
ar nors perskaitei tas temas?
perskaityk....

negi manai kad kiekvienam klausimui reikia kurti po atskira tema?

p.s vienas is patarimu kuris kaip tendecija jauciamas visuose panasiose diskusijose yra tai, kad - nebus "konkreciu dalyku", o pats geriausias patarimas - veik, daryk, pradek - su laiku atsirinksi.

Atsijungęs kaliucka

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 161
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #8 įjungtas: 2006 Geg 26, 10:23:42 am »
ar nors perskaitei tas temas?
perskaityk....

negi manai kad kiekvienam klausimui reikia kurti po atskira tema?

p.s vienas is patarimu kuris kaip tendecija jauciamas visuose panasiose diskusijose yra tai, kad - nebus "konkreciu dalyku", o pats geriausias patarimas - veik, daryk, pradek - su laiku atsirinksi.
barsa,

paprsaciau atsakyti zmogui i klausima, nei mokyti ji ieskotis atsakymu paciam:)

Sunkus tas mokytojo darbas...;)
Drąsa be ritualo-įžūlumas, išmintis be ritualo-per didelis pasitikėjimas savimi;))))

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #9 įjungtas: 2006 Geg 26, 10:46:30 am »
siaip pasiulimas toks: arba perskaitykite temas ir uzduokite ten klausimus jei ten atsakymu nerandate. arba kurkite naujas temas normaliais pavadinimas ala "Shidokan" "Ieskau Shidokan klubu" ir pan, o ne "Ka daryti?" "Kur eiti?" ir pan, na duagiau konkretumo. arba jei jau matote kad tokios temos kaip "Shidokan" "Kikbox" ar dar kokios jus dominancios yra, tuomet klausimus uzduokite jose!
tiesiog bus mazesnis jovalas. beto, naudokites pajieska!
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #9 įjungtas: 2006 Geg 26, 10:46:30 am »

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #10 įjungtas: 2006 Geg 26, 11:54:14 am »
Sveikas, ish ishvardintu klubu mano nuomone yra "Vincos". Kodel ? Nu gal todel kad ash ten pats kazhkada lankiausi :-) , mazai zmoniu, treneris tikrai kvalifikuotas zmogus kuris skiria demesi kiekvenam mokiniui atskirai, geras technikos paruoshimas. Lengai dasigaut iki tos vietos.
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Powka

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2005
  • Žinutės: 189
  • Amžius: 36
  • Šalis: 00
  • Gym Instructor, Sports Nutritionist, Master PT

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #11 įjungtas: 2006 Geg 28, 00:21:25 am »
"Ąžuolas" ir "Goju Ryu" klubų ištiesų nežinau, tačiau galiu pasakyti, kad į "Naglis" nėra ko eiti. Treneris (J.Poškaitis) žinomas, kvalifikuotas ir t.t., bet viskame kitame - visiška priešingybė to, ką sakė Berserk. O rekomenduočiau kikboksą "Dainralfe".

Rickson

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #12 įjungtas: 2006 Geg 29, 00:04:20 am »
Citata iš: Powka
"Ąžuolas" ir "Goju Ryu" klubų ištiesų nežinau, tačiau galiu pasakyti, kad į "Naglis" nėra ko eiti. Treneris (J.Poškaitis) žinomas, kvalifikuotas ir t.t., bet viskame kitame - visiška priešingybė to, ką sakė Berserk. O rekomenduočiau kikboksą "Dainralfe".
O kodel i "Nagli" nera ko eiti taip ir nepasakei man?
O apie DAinralfa tai nieko gero negirdejau, vienas pzystamas ten lanke, tai sake ten isvis nieko nemokina, tik kase losia ir viskas.

Rickson

• Svečias
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #13 įjungtas: 2006 Geg 29, 02:19:52 am »
Taigi biski sukonkretinsiu klausima, nusprendziau eiti lankyti karate shidokan, ir renkuosi is dvieju klubu: Vienas tai "Azuolas" treneris Romualdas Navickas 6 dan, o kitas tai "Naglis" treneris Jordanas Poskaitis 1 dan, "Azuolas" kaip ir butu rimtesnis klubas, nes Romualdas Navickas yra ir Jordano Poskaicio treneris, bet klubas "Naglis" yra netoli mano namu kazkur 10 - 15 min kelio iki jo, o i kluba "Azuolas" man reiktu vazinet su masina, tai vienas dalykas, o kitas dalykas, tai ar labai skiriasi treniravimo lygis situose klubuose?
tai va buciau labai dekingas uz atsakymus

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #14 įjungtas: 2006 Geg 29, 06:26:23 am »
Tik savo kailiu tu pajausi, kas TAU geriau, o kas visai TAU neįtinka...

Ka lankyt kaune?
« Atsakyti #14 įjungtas: 2006 Geg 29, 06:26:23 am »