AutoriusTema: Ka patartumet naujokui?  (Skaityti 6555 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

tomahawk

• Svečias
Ka patartumet naujokui?
« įjungtas: 2006 Geg 21, 01:28:23 am »
Sweiki,

as ruosiuosi pradet lankyti karate kyokushin treniruotes, bet vis susimastau ar tai nebus per sunku, nes kiek girdejau kad tai vienas stipriausiu karate stiliu ir ten treniruotes tikrai sunkios. esu 20 metu, bet ne karto nesu lankes jokio kovinio sporto uzsiemimo. tiktai treniruokliu sale lankau. taigi norejau suzinoti, kokia jusu nuomone apie kyokushin ir ka jus man, naujokui, patartumet. ar pradejes lankyt nenusivilsiu? nes noriu ne ismokti duoti i galwa is kojos apsisukes ore, o tiesiog sustiprinti pasitikejima sawimi ir jaustis zmogumi.

aciu is anksto

barsa

• Svečias
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #1 įjungtas: 2006 Geg 21, 12:07:48 pm »
jei ne kokiam kaime gyveni o kazkokiam mieste, kur yra bent keletas skirtingu "kovinio sporto" saku - siulyciau nueiti i kelis klubus bent i viena treniruote. pamatysi kur kaip kokios treniruotes vyxta, pasiklausinesi to kas tau idomu ir pan.

kita alternatyva - perskaityk visas sio puslapio temas (VISKA) + pasieskok dominancios info inete - pvz. as tokiu budu radau tai ko net neiskojau ;)
sekmez ieskant!

p.s nesitikek vienareiksmisku atsakymu - tas gerai tas blogai. gali buti kad tas gerai, bet treneris blogai, ar aplinka blogai ir atvirksciai kai nuvertinta sporto saka gali pasiulyti daug daugiau.

Rasheed

• Svečias
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #2 įjungtas: 2006 Geg 21, 12:38:41 pm »
Ar pradėjęs lankyti nenusivilsi tau niekas tiksliai nepasakys, tik tu pats. Gal nepatiks, o gal `užsikabinsi` ir pasiliksi ten visam laikui, kaip kad aš. Patarimas būtų toks: pasiruošk nugalėti save. Yra tokia japonų patarlė: "Nukritai septynis kartus, stokis aštuntą." - ji labai tinka Kyokushin. Nuėjus pirmą kartą į treniruotes tikrai neapkraus didžiuliais krūviais - tobulėsi palaipsniui. Dėl pasitikėjimo savimi - taip, treniruotes (ir nebūtinai kyokushin) jį sustiprins, kiek tai įmanoma, išugdys kai kurias charakterio savybes, ir ne vien dėl pačio užsiėmimo - buvimas kolektyve, tai puikus dalykas.

P.S. Nuomonių per daug irgi neprisiklausyk, nes dažnai jos suformuoja neteisingą, išankstinį požiūrį. Reikia tiesiog nueiti ir pamėginti.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #3 įjungtas: 2006 Geg 21, 12:39:12 pm »
Jo barsos patarimu pasinaudok.
ka pridet galeciau apie kiokushin. asmeniskai man jis nepatinka... nes smugiai galvon vienas megiamiausiu mano uzsiemimu :) bet kaip disciplina palaikyt forma, pajudet ir tt tai labai gerai! gal netgi "pergerai", nes kaip pats sakei ten dideli labai fiziniai kruviai :) o ar sunku ar lengva bus, tai priklauso nuo tavo fizinio ir moralinio pasirengimo :) kuo sunkiau tuo geriau!
bet cia jau mano poziuris, tad ismegink, kokia savaitele pavaiksciok ir ziurek kaip tau.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

tomahawk

• Svečias
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #4 įjungtas: 2006 Geg 21, 14:20:56 pm »
ka gi, gerai pasakyta kad viskas priklausys tik nuo manes kaip man seksis. o kiti stiliai tikrai maziau domina, bent jau siuo metu, kai nesu isbandes nei vieno. turbut dar daug kas priklauso nuo trenerio? planuoju treniruotis pas Artura Bobeli, kiek girdejau, tai wienas geriausiu lietuvos meistru.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #4 įjungtas: 2006 Geg 21, 14:20:56 pm »

alfa78

• Svečias
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #5 įjungtas: 2006 Geg 21, 17:16:20 pm »
bent jau fiziniu paruosimu tikrai nenusivilsi, treniruokliu sale po to kaip vaiku darzelis atrodys. o del sunkumo - per kancias i zvaigzdes!
Citata iš: tomahawk
Sweiki,

as ruosiuosi pradet lankyti karate kyokushin treniruotes, bet vis susimastau ar tai nebus per sunku, nes kiek girdejau kad tai vienas stipriausiu karate stiliu ir ten treniruotes tikrai sunkios. esu 20 metu, bet ne karto nesu lankes jokio kovinio sporto uzsiemimo. tiktai treniruokliu sale lankau. taigi norejau suzinoti, kokia jusu nuomone apie kyokushin ir ka jus man, naujokui, patartumet. ar pradejes lankyt nenusivilsiu? nes noriu ne ismokti duoti i galwa is kojos apsisukes ore, o tiesiog sustiprinti pasitikejima sawimi ir jaustis zmogumi.

aciu is anksto

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #6 įjungtas: 2006 Geg 21, 19:05:51 pm »
kai jau tikrai susiruoši  duok žinoti :D  . ka nors tikrai patarsime :senis:
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Tomasas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 384
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #7 įjungtas: 2006 Geg 21, 19:11:19 pm »
Nu nezinau, is kur tu cia tokiu ziniu apie Artura Bobeli turi. Man pvz, jis isvis mazai girdetas. Ir nelabai mates, jog jo mokiniai kazkur startuotu. Kaip pradzioje, tai gal ir visai nieko. Bet norint rimtai, tai as patarciau eiti pas P. Klapatauska.

Rasheed

• Svečias
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #8 įjungtas: 2006 Geg 21, 21:34:57 pm »

Atsijungęs doom

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #9 įjungtas: 2006 Geg 25, 10:00:15 am »
Nori turėt gera techniką aik pas Bobelį, pas Klapatauska vis vien nepateksi, nes jis naujokų netreneruoja:D
kill them all

Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #9 įjungtas: 2006 Geg 25, 10:00:15 am »

alfa78

• Svečias
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #10 įjungtas: 2006 Geg 25, 20:54:25 pm »
Citata iš: doom
Nori turėt gera techniką aik pas Bobelį, pas Klapatauska vis vien nepateksi, nes jis naujokų netreneruoja:D
pats Klapatauskas asmeniskai ne.

Baila-Morena

• Svečias
Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #11 įjungtas: 2006 Geg 30, 20:25:04 pm »
Bobelio neteko girdėti.. Nors jau daugiau nei porą metų esu su kyokushinu susijusi. Kokiame jis klube treniruoja?
Jei gyvenčiau Vilniuje, eičiau į Saulės Ženklą (čia jau minėto Klapatausko).

Atsijungęs kastalomas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 286
  • Amžius: 46

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ka patartumet naujokui?
« Atsakyti #12 įjungtas: 2006 Geg 31, 21:35:18 pm »
Sweiki,

aciu is anksto

jei nori tik pagerinti fizini pasirengima tai galima ir kiukischina... bet gatveje nelabai tiks... galvos nedenksi... imtyniu technikos neturesi

alfa78

• Svečias
« Atsakyti #13 įjungtas: 2006 Bir 05, 15:10:15 pm »
Bobelio neteko girdėti.. Nors jau daugiau nei porą metų esu su kyokushinu susijusi. Kokiame jis klube treniruoja?
Jei gyvenčiau Vilniuje, eičiau į Saulės Ženklą (čia jau minėto Klapatausko).

Bobelis Antakalnyje, "Jusu sporto klubas" ar kaip ten vadinasi, prisiglaudes. As ten sale lankiau pora menesiu tai maciau karatekas, bet asmeniskai apie ji nieko negaliu pasakyti.
Aisku, jei gyveni kur Antakalnyje ar netoli, galima ten nueit. Pora menesiu palankysi pas vienur, gali po to nueit pas kita ir pamatysi kur tau geriau - gal vienas labiau fiziskai ruosia, kitas gal ant technikos varo
« Paskutinis taisymas: 2006 Bir 05, 15:16:37 pm nuo alfa78 »

Atsijungęs Danny

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 140
  • Amžius: 47
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano BJJ
« Atsakyti #14 įjungtas: 2006 Bir 05, 16:44:49 pm »
Bobelis kartu su Klapatausku treniravosi ir treniravo vaikus "Kanku" klube. Dabar pas Mikšį dirba Antakalnyje. Labai techniškas vyrukas ir gerai paaiškina technikas, ypač kichoną ir katas. Na o sparinguotis pagal kyokushina tai reikia mokintis pas Klapatauska... tokio taimingo kaip pas jį nesu matęs, nebent per teliką.

« Atsakyti #14 įjungtas: 2006 Bir 05, 16:44:49 pm »