Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

skysčių praradimas

<< < (13/16) > >>

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiChronius ir tiek.. :kikena:

--- Baigti citatą ---

reik apgaut organizma, kad valgyt pastoviai nenoret :D
o siaip kas ten apie kenkima sirdziai, tai turbut skysciu praradimas pirmiausia ne sirdziai o smegenims turetu kenkti. nes smegenys didziaja dalimi is skysciu sudarytos... ir kai jau nera is kur daugiau tu skysciu prarast, spekit is kur tada jie pasalinami :D taip, kad kaip tam anekdote: "vieni zmones sako, kad reik gerti nedaug, kiti sako kad reik gerti daug, bet visi sutinka, kad gerti reikia" :)  :alus:

Dainiux:
"vieni zmones sako, kad reik gerti nedaug, kiti sako kad reik gerti daug, bet visi sutinka, kad gerti reikia"   
Va tas tai gieras  :D :D :D

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisada -aišku tik po operacijos ant savo kailio, kada pašalino tulžį- per treniruotę pageriu po truputį vandens. Litrą per treniruotę išgeriu. Kodėl? Mokslininkų yra nustatyta, kad žmogus kada jau nori gerti, jau yra skysčių trūkumas. Gerti reikia po truputį dar tada, kada gert nesinori...Keista ir man tas buvo, bet pasitvirtino- net susitvarkė problemos su prakaitavimu- mažiau prakaituoju, nes organizmo skysčių balansas susitvarkė , niekada negeriu daug, nes netroškina...Mano darbas- sėdintis, todėl lėtėja medžiagų apykaita, tirštėja skrandžio turinys, jis tampa klampus...Kaupiasi įvairios medžiagos- tie patys mineralai sunkiau apdorojami, druska, cukrus ir.t.t...Auga akmenukai tulžyje, inkstuose... Vanduo tai atstato, todėl taip , kaip darau dabar, ko gero tulžies nereikėję būtų šalinti...Bent taip paaiškino medikai ir darau taip. Savijauta- super gera. O kas dėl specialių gėrimų - esu beveik įsitikinęs, kad gerdami kolą nieko mažiau negautume... ;-)

--- Baigti citatą ---
Vien dėl to ir žiūriu skeptiškai į tą madą vaikščioti su vandens buteliu. Dėl treniruočių ar dėl kitokių priežasčių prakaituojant - kitas reikalas. Bet tie mokslinykų sakymai, kad žmogus privalo per dieną išgerti tam tikrą kiekį vandens - briedas. Ne per seniausiai irgi vienas mokslininkas tai patvirtino. Juk anksčiau nebuvo to dalyko, kad reikia išgerti kelis litrus vandens per dieną. Ir ką? Žmonės viskas normaliai. Anksčiau obuolys buvo sveika, natūralios sultys sveika. O dabar viskas atvirkščiai. Kur teisybė??? Aš, jei neprakaituoju, papildomai, per prievartą vandens negeriu.

Dainiux:
Mokslininkas patvirtino, kad mokslininkas neteisus...Gal. Kažkada ir saulė apie Žemę sukosi, o ne Žemė apie ją  :D Bet ne apie tai. Manau, kad išgert po tiek kiek jie rekomenduoja-sunku, bet kad jo reikia gert bent litrą-pusantro tik vandens, aš sutinku. gerai, jei organizmas nėra linkęs akmenligėms- taip ir baigsi gyvenimą be operacijų...Jei linkęs- tai išims iš tūlžies arba inkstų juos...Organizmas nelygus organizmui...Yra Panevėžyje vienas lengvos atletikos treneris. Daug bėgantis. Klausiau jo, kaip jis geria. Sakė pusvalandis iki bėgimo po truputį sugeria puse litro ir po bėgimo per pusvalandį sugeria puslitrį ( vandens , aišku  :D )...Tai labai nedaug, nes iš karto jis nubėga po keliasdešimt km. Kitas daug begiojantis žmogus sakė, kad visada su savimi nešasi gėrimą ir vis pasiurbčioja...Kuris iš jų neteisus ar teisus- nežinau, tik man asmeniškai, vandenuko reikia...Viskas daug geriau veikia, nei negeriant aplamai. Po nedaug, bet geriu.

MindeM:
Na teigiama,kad reikia per parą suvartoti 2-3 litrus vandens per parą, bet gi didžiąją dalį to kiekio gauname su maistu.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją