Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

skysčių praradimas

<< < (12/16) > >>

Vilius:
Aš praeitą mėnesį nusipirkau Isodrink miltelių, skonis tai toks nelabai, tik, kad taupu, nereikia nuolat pirkti mineralinio ar paprasta vandenį gerti.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMedikai teigia, kad gerti reikia praėjus po sunkios treniruotės mažiausiai pusvalandį ir būtinai negazuotą vandenį, kitaip galima suvaryti širdį. Bet minėtasis "Isostar" tipo nekenkia ir treniruotės metu, tik kad gert jo reikia ne iki soties, o po gurkšniuką - per visą treniruotę gal kokie 3 ir susidaro. Ir suprask, kiek čia reklamos poveikio, kiek ko... Aš niekad pusvalandžio po treniruotės neišlaukdavau, iškart varydavau į kioską, pusantro litro gazirovkės susiverti... Širdis tfu tfu tfu neparėjusi kol kas. Bet treniruotės metu turbūt ir "Isostar" skrandis nepriimtų.

--- Baigti citatą ---

as tai geriu ir pries ir per ir po :) pirma kart girdziu kad puse val po trefkes negert reik... o kai visokias aminkes ir proteinus, tai kaiptik reik susiverst po trefkes. nes organizmas savo resursus naudoja. visi sportininkai iki sverimu dehidratuoja, po to iskart nuo svarstykliu nulipe rehidratacija atlieka. neveltui pagal specialybe tas medikas ir nedirba... :)

Dainiux:
Visada -aišku tik po operacijos ant savo kailio, kada pašalino tulžį- per treniruotę pageriu po truputį vandens. Litrą per treniruotę išgeriu. Kodėl? Mokslininkų yra nustatyta, kad žmogus kada jau nori gerti, jau yra skysčių trūkumas. Gerti reikia po truputį dar tada, kada gert nesinori...Keista ir man tas buvo, bet pasitvirtino- net susitvarkė problemos su prakaitavimu- mažiau prakaituoju, nes organizmo skysčių balansas susitvarkė , niekada negeriu daug, nes netroškina...Mano darbas- sėdintis, todėl lėtėja medžiagų apykaita, tirštėja skrandžio turinys, jis tampa klampus...Kaupiasi įvairios medžiagos- tie patys mineralai sunkiau apdorojami, druska, cukrus ir.t.t...Auga akmenukai tulžyje, inkstuose... Vanduo tai atstato, todėl taip , kaip darau dabar, ko gero tulžies nereikėję būtų šalinti...Bent taip paaiškino medikai ir darau taip. Savijauta- super gera. O kas dėl specialių gėrimų - esu beveik įsitikinęs, kad gerdami kolą nieko mažiau negautume... ;-)

Lonsas:
as per trefke isgeriu min 1l. kartais 1,5l (priklauso koki buteli turiu :D). po trefkes susaudavau dar kokia 0,5l-0,7l, skysciu su papildais... namuose sededamas isgeriu kokius 2-3l tai drasiai neskaitant arbatos. aisku gal as kiek ir daugokai tu skysciu pavartoju, kepenis apkrauni, bet stengiuos prilaikyt saika siek tiek :) bet vandens geriau kiek per daug, nei per mazai :)

Smauglys:
Chronius ir tiek.. :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją