Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

skysčių praradimas

<< < (2/16) > >>

blogietis:
Redbull'ius tai AJAJAJ kaip kepenims kenkia :banging:

Rasheed:
Isostar'as tai gėrimas sportininkams (milteliais būna) su vitaminais, mineralais ir mikroelementais kurių netenki sportuodamas. Jame nėra visų tų tonizuojančių veikliųjų medžiagų (taurino, kofeino), kaip red bulyje, todėl jis labiau jėgas atstatantis, negu sužadinantis. 400 gr. (5 litrų) kaina - 36 litai. O tu, sliosai, paskaityk kada kas ant tų multivitamino "sultukių" pakuotės parašyta. Ten ne sultys, labiau limonadas. Tas pats ir dėl mineralinio vandens - neapsigaukit visokie "Bonaqua", "Vichy" - tai ne mineraliniai vandenys, bet mineralizuoti, t.y. dirbtinai praturtinti mineralinėmis medžiagomis  ir vanduo tai jau nebūtinai i žemės gelmių :))) Man geriausias negazuotas yra Tichė, o gazuotas - Borjomi. Po treniruotės tai geriau gerti negazuotą.

sinoku:

--- Citata iš: Saxum ---Mineralinis vanduo, puerh arbata, vitaminai ir alus.
--- Baigti citatą ---
ar tik puerh arbata sirdies neisbaladoja..? kazkokie man prisiminimai negeri, gal kazka
painioju

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAr tik puerh arbata sirdies neisbaladoja..? kazkokie man prisiminimai negeri, gal kazka
painioju

--- Baigti citatą ---

Manau kad painioji. Nors viska daryti reikia su saiku. pvz. net ir apsinuodyti visų tokiais mėgstamais vitaminais irgi galima. O išgėrus "ant karto" kibirą vandens "skysčių atstatymui" gali ne tik širdis bet ir skrandis susibaladot :) :rolleyes:

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAr tik puerh arbata sirdies neisbaladoja..? kazkokie man prisiminimai negeri, gal kazka
painioju

--- Baigti citatą ---

Manau kad painioji. Nors viska daryti reikia su saiku. pvz. net ir apsinuodyti visų tokiais mėgstamais vitaminais irgi galima. O išgėrus "ant karto" kibirą vandens "skysčių atstatymui" gali ne tik širdis bet ir skrandis susibaladot :) :rolleyes:

--- Baigti citatą ---

skeptikui- šiltos degtinės ryte pagirioms iš muilinės gersi?  :alus:   :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją