Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
skysčių praradimas
Raimis:
Cia aprasoma, kodel kulturistams reikalingas vanduo Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Dojo:
zinau tik viena, kad jei treniruote buvo labai ir net labai sunki, atidavei visas jegikes, tai iskart po trenkes nepatartina gert, skrandis sutreikuoja ir ta ka isgerei viska atpilsi, teko paciam savo kailiu patirt
alfa78:
na tai nereikia per trenke litro susiverst ant karto :-) Jei troskena, gurksteli kelis mazus gurksnelius ir viskas, jei netroskena - tai negeri. mano manymu dehidratacija tikrai blogiau... o vanduo su glukoze ar kitais angliavandeniais (pvz. medus) tai isvis gerai - dar ir energijos prideda tam kartui
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiCia aprasoma, kodel kulturistams reikalingas vanduo Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---
Priežasčių galima dar daugiau prirašyt :) Ir pakankamai rimtesnių. Ir ne tik kultūristams. Ten kur rašoma dėl kavos, tai pritariu. Ji labai varo skystį iš organizmo. O va dėl gazuoto... Nesu pastebėjęs vandens netekimą iššaukiančio poveikio :-/
Registruotis arba Prisijungtizinau tik viena, kad jei treniruote buvo labai ir net labai sunki, atidavei visas jegikes, tai iskart po trenkes nepatartina gert, skrandis sutreikuoja ir ta ka isgerei viska atpilsi, teko paciam savo kailiu patirt
--- Baigti citatą ---
Na, man dar to neteko patirt ir nelabai suprantu :O Bet jei buvo sunki trieša, vadinasi daug prakaito išlieta, daug skysčių prarasta... Tai logiška, jog reikia pusiausvyrą atstatyt... :alus:
Saxum:
Registruotis arba Prisijungtina tai nereikia per trenke litro susiverst ant karto :-) Jei troskena, gurksteli kelis mazus gurksnelius ir viskas, jei netroskena - tai negeri. mano manymu dehidratacija tikrai blogiau... o vanduo su glukoze ar kitais angliavandeniais (pvz. medus) tai isvis gerai - dar ir energijos prideda tam kartui
--- Baigti citatą ---
Tikrai taip :alus: :alus: :alus:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją