Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

skysčių praradimas

<< < (8/16) > >>

Dojo:
aga, esu girdejes, jog per treniruote gert skysciu negalima, bet konkretaus paaiskinimo taip ir negirdejau kodel, tad gal kas zinot kodel negalima, nes man rods nieko tokio blogo jei vidury trenkes suvilgai gerkle, zinoma su saiku  :-]

Lonsas:
Suvilgyt tai gal nieko, bet net ir per varzybas vengia nuryt vandeni. Manau tai daugiau susija su tuo kad prigeres vandens labai apsunksi per trefke, bet garantuot negaliu kad tikrai taip :)

Saxum:
Mano nuomone, tai tarybinių laikų išmislas, o dauguma ir po šiai dienai vadovaujasi. O tarkim nemažą dalis kultūristų ir kitų jėgos sportininkų, per triešą po litrą liuosiai išgeria. Ne degtinės aišku  :angel: O kaip žinia, šiuose sportuose mityba itin sparčiai pažengusi, nes tokiam kultūrizme ji kone svarbesnę vietą už treniruotes ima... Ir yra logiškai aiškinama, jog treniruotės metu skysčiai prarandami ir juos pastoviai reikia papildyt.

Lonsas:
Saxum tai kulturizmas skiriasi nuo kovos menu. Pazek net profai, praskalauji ir isspjauna per varzybas. Kulturizme tai kas, prigeri, vel guli po stanga ir ramu. O kovos menuose tai sokinet vartytis ir pan turi... gali blogai baigtis jei pilnas vandens busi :)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSaxum tai kulturizmas skiriasi nuo kovos menu. Pazek net profai, praskalauji ir isspjauna per varzybas. Kulturizme tai kas, prigeri, vel guli po stanga ir ramu. O kovos menuose tai sokinet vartytis ir pan turi... gali blogai baigtis jei pilnas vandens busi :)

--- Baigti citatą ---

Lonsai, blogai susipažinęs su tais dalykais. Jei šokinėsi su pilnu skrandžiu, blogiausiu atveju apsivemsi, o jei lysi po štanga... Yra atvejai, kai plyšta skrandis...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją