Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
skysčių praradimas
Paladinas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtireiks pabandyt ir paziuret, Paladinai, kaip supratau tau nevisada padeda atstatyt skyscius siuo gerimu?
--- Baigti citatą ---
Man su skysciu atstatymu viskas O.K. buna, tik kiek pastebejau, kad ne visiems shio gerimo skonis priimtinas. Tai pirma... Antra, kas man gerai, tas tau gal alergija sukels ar panashiai... Pvz.: daug kam zenshenis gerai, o man nuo jo neretai padidejusio kraujo spaudimo pozymiu atsiranda!!! :book1: Trumpai tau ir kitiems pasakiau, kad yra toks birzgalas, o jus jau ziurekyte vartoti ji ar ne... :senis:
Dojo:
tai taip, as asmeniskai tik pabandysiu, o veliau ziuresiu kiek tos naudos atnes. dekui uz nuoroda ;-)
Saxum:
Aš seniau naudodavau puikų gėrimą - vanduo iš tarybinio krano ir gliukozės milteliai :) Super. Gliukozė, kaip žinia, pagrindinis kraujo ląstelių maistas ir bene greičiausiai įsisavinamas paprastasis angliavandenis (greita energija).
Dojo:
tai tu saxum cia po treniruotes grizes namo toki gerimeli gerdavai ar iskart po trenkes praejus vos porai minuciu? idomu, nes tikrai aktualus dalykelis, ypac kai pagal savo ugi turi virsvori ir treniruotese isleidi begalo daug prakaito nors ir truputi pajudi :maisas:
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtitai tu saxum cia po treniruotes grizes namo toki gerimeli gerdavai ar iskart po trenkes praejus vos porai minuciu? idomu, nes tikrai aktualus dalykelis, ypac kai pagal savo ugi turi virsvori ir treniruotese isleidi begalo daug prakaito nors ir truputi pajudi :maisas:
--- Baigti citatą ---
Į triešą geriausia nusinešk kokį bidoną. Iš karto po triešos ir išbaubi. Nu kartais per triešą suvilgai skrandį kokiu "troinyku" :angel: Seniau sakydavo ka negerai per triešą gert, ale mą rodos, ka mą gerai, tai ką tie pasakoriai tę aiškint gal :angel:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją