Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

skysčių praradimas

<< < (5/16) > >>

wault:
na apie kranini vandeni abejoju ,bent as nes pas mane bega labai jau kejsto skonio tas wanduo ,turbut kad kalketas nors naudojam filtrus ,bet ....... na naturalus mineralinis tai swejkas o kaip su gazuotu mineraliniu?  :-)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtina apie kranini vandeni abejoju ,bent as nes pas mane bega labai jau kejsto skonio tas wanduo ,turbut kad kalketas nors naudojam filtrus ,bet ....... na naturalus mineralinis tai swejkas o kaip su gazuotu mineraliniu?  :-)

--- Baigti citatą ---

Tai tas pats natūralus mineralinis vanduo prisotintas anglies dvideginio.

Dojo:
Kiek man teko skaityt apie skyscius kaip rase wault, sultys, arbata ir visi kiti gerimai isskyrus vandeni organizmas pripazista kaip maista, tad skysciu organizmas atgauna sunkiai, o vanduo nesiskaito kaip maistas todel organizmui atstatyti skyscius ir yra geriausia. na tokia literatura jau buvau aptikes neviename saltinyje. kiek zmoniu tiek nomoniu, mane tenkina ir priimtina ta, kad geriausiai organizme atstato skyscius tai vanduo.

wault:
ai na tada aisq viskas :) begu pirkt wandes pusle :D

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKiek man teko skaityt apie skyscius kaip rase wault, sultys, arbata ir visi kiti gerimai isskyrus vandeni organizmas pripazista kaip maista, tad skysciu organizmas atgauna sunkiai, o vanduo nesiskaito kaip maistas todel organizmui atstatyti skyscius ir yra geriausia. na tokia literatura jau buvau aptikes neviename saltinyje. kiek zmoniu tiek nomoniu, mane tenkina ir priimtina ta, kad geriausiai organizme atstato skyscius tai vanduo.

--- Baigti citatą ---

Organizmas neskirsto maistas ar ne maistas :) Skrandis ką gauna, viską bando suvirškinti (beje, virškinimas vyksta ne tik skrandyje, bet ir žarnyne). Ir jis įvairias medžiagas įsisiavina praktiškai iš bet kokio maisto. Iš vaisių bei daržovių šiek tiek užtrunka, tad paduotos sultys gerokai greičiau perdirbamos. Jose esantis vanduo yra gerokai naudingesnis už paprastą vandenį. Paprastą vandenį įsisavina greičiausiai (mineralinį taip pat), nes jį mažiausiai reikia perdirbti. Tačiau geriant mineralinį vandenį, dar papildomai gaunama ir kitų naudingų cheminių medžiagų.

Tikri nežinau, kodėl kai kurie šaltiniai teigia, jog sultys ar arbata yra maistas ir vanduo iš jų neįsisavinamas... Nelogiška vienok.  Nes gal tuomet jokių medžiagų iš maisto neįsisavina????? :angel: Neverta valgyt...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją