Sportas > MMA

Tank Abbot

<< < (2/2)

Saxum:
Baik tu, jis bent smūgiuot normalii sugeba.

Lonsas:
mhm, ir kiausai pas ji didesni nei pas Sappa. Sappas daznai pristabdo kai ji lupa. Pries Sefo kovoje, matesi kad jis nebegali toliau varyt, nes neistveria ir suvaidino TKO. Tankas netoks.

Powka:
Bob "The Clown" Sapp yra visiška tikro kovotojo priešingybė...

Saxum:
Mano nuomonė... Tankas nėra talentingas kovotojas. Jis yra banalus (kovojimo prasme), su primityvia bazine technika, kuri momentais atliekama bilekaip... Bet... jis legenda. Kodėl? Tankas turi didelę charizmą, turi charakterį, o bazinė technika bei geri fiziniai duomenys leidžia jam būti pakankamai neblogu kovotoju MMA ringe. Beje, jei jis būtų ne tik ringe primityvus, elgtusi kaip koks Emeljanenko, tai toks žinomas tikrai nebūtų :)

radiatorius:

--- Citata iš: Saxum ---Mano nuomonė... Tankas nėra talentingas kovotojas. Jis yra banalus (kovojimo prasme), su primityvia bazine technika, kuri momentais atliekama bilekaip... Bet... jis legenda. Kodėl? Tankas turi didelę charizmą, turi charakterį, o bazinė technika bei geri fiziniai duomenys leidžia jam būti pakankamai neblogu kovotoju MMA ringe. Beje, jei jis būtų ne tik ringe primityvus, elgtusi kaip koks Emeljanenko, tai toks žinomas tikrai nebūtų :)
--- Baigti citatą ---
mano megstamiausias :] o ypac jo pasakytas posakis"su bet kuo ,visur ,ir visada"

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją