AutoriusTema: Ir kam man tai? (apie motyvaciją)  (Skaityti 7372 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Sei-i

• Svečias
Ir kam man tai? (apie motyvaciją)
« Atsakyti #15 įjungtas: 2004 Grd 13, 15:24:33 pm »
Citata
Kur cia taip?
Kuriam numery? :)

Jei LaKuka neprisipažins, tai teks kvosti Storą (Karminį žmogelį)... :poke:

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2004 Grd 15, 17:55:12 pm »
Senai tai buvo..niekas nebeprisimena, tai ir niekam neturi būt įdomu.. :rolleyes:  
vat taip va :P  :D

donce

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2005 Sau 27, 15:01:59 pm »
O as po muay thai uzsiemimu jauciuosi labai gerai.Is treniruotes iseinu apsiramines,agresijos,itampos nebera ir pan.Tikras kaifas...:)

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #18 įjungtas: 2005 Sau 28, 10:50:03 am »
Citata
O as po muay thai uzsiemimu jauciuosi labai gerai.Is treniruotes iseinu apsiramines,agresijos,itampos nebera ir pan.Tikras kaifas...:)

O paprasta, tai esi agresyvus ir isitempes?

Siaip normalu, kai nusikali kaip suo, tai jau apie kazkokias "drakes" tai ir galvot, ne tik kad veikt, nesinori..
Net zmonai lovoj nugara atsuki...;)
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

donce

• Svečias
« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Sau 28, 11:26:25 am »
Citata
Citata

O paprasta, tai esi agresyvus ir isitempes?

Siaip normalu, kai nusikali kaip suo, tai jau apie kazkokias "drakes" tai ir galvot, ne tik kad veikt, nesinori..
Net zmonai lovoj nugara atsuki...;)

Buna,buna...:)
Siaip dirbu toki darba,kad neisvengi itampos,streso ir pan.,o treniruote padeda viska graziai "nuimti"...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Sau 28, 11:26:25 am »

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #20 įjungtas: 2005 Kov 26, 09:50:13 am »
O as pradejau tai taip... mane pradzioj ikisho, nei kiek nenusimaniau apie toki dalyka kaip kovos, reikejo kokiu puses metu kad pajausciau ir isiwaziuociau, ir tada pradejau waryt :) tada supratau kad lankau kad apsiginciau ar seip kada graziai kam mawasha ikalciau :)

addiction

• Svečias
« Atsakyti #21 įjungtas: 2005 Kov 26, 20:24:15 pm »
Citata
O as pradejau tai taip... mane pradzioj ikisho, nei kiek nenusimaniau apie toki dalyka kaip kovos, reikejo kokiu puses metu kad pajausciau ir isiwaziuociau, ir tada pradejau waryt :) tada supratau kad lankau kad apsiginciau ar seip kada graziai kam mawasha ikalciau :)

bet vistiek ash buvau geresnis kyokushin kovotojas, ir ish taves mokykloj atiminedavau bandeles  :P
sheip ash tai pradejau lankyt del triju priezhashchiu, kad galechiau apsigint, kad turechiau kuo uzhsimt/dometis , ir sheip, kaip del sporto, kad galechiau pasigirt, jog uzhemiau tokia ir tokia vieta, ar ishkirtau ta ir ta  :rockon:

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #22 įjungtas: 2005 Kov 26, 20:32:20 pm »
Bet tu taip ir neishsiaishkinai kad prispjaudydawo i tawo bandeles? arba prikakodawo i termosa. Ot geri laikai buwo. ir termosai tokie dideli atrode :D

addiction

• Svečias
« Atsakyti #23 įjungtas: 2005 Kov 26, 20:44:04 pm »
Citata
Bet tu taip ir neishsiaishkinai kad prispjaudydawo i tawo bandeles? arba prikakodawo i termosa. Ot geri laikai buwo. ir termosai tokie dideli atrode :D

termosai tai termosai, bet kam tada ish ju gerei jei viska zhinojai? ok nebepjaunam nes jau off topica varom ;))) :oops:  :A

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Kov 26, 20:50:35 pm »
I tawo termosa ne i mano :) Myliu agresija. Manau mes uzgrobem temas sawo postukais :) gerai nebepjaunam.

« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Kov 26, 20:50:35 pm »

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Amžius: 46
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2005 Kov 26, 21:58:20 pm »
Citata
I tawo termosa ne i mano  Myliu agresija. Manau mes uzgrobem temas sawo postukais

Tikrai, kad jau užgrobet, tiksliau prišikot viešoje vietoje :? . Gaila, kad tokie jauni ir iš pažistamo miesto, o taip negražiai ir ne į temas rašinėjat. Ir ar jūsų tėvai, mokytojai ir treneriai to nemokė, ar jums nusišikt ir ant jų, ar jums patiems smirdantiems taip būti gera?  :A
Žinoma čia kaip kokia bobutė nušnekėjau, bet išties apmaudu ir akivaizdu jog moderatoriai užtruko kažkur.
Moderatoriai ALIOOOOOO prabuskit, geltoną jiems... tfu raudoną
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #26 įjungtas: 2005 Kov 26, 23:15:01 pm »
Moderatorių nebėra, visi pašalinti (dėl įvairių priežasčių), viską vienas tvarkau :D Skirtingai nuo Sei-I, esu nusprendęs gan laisvai duoti diskutuoti. Bet jau matau, kad Jonavos bachūriukai vaikšto peilio ašmenimis...

P.S. Tiesiog norėčiau visų paprašyti gerbti vieni kitus, be reikalo nekeiksnoti ir prieš rašant pergalvoti tekstą.

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #27 įjungtas: 2005 Kov 27, 10:31:30 am »
Nu gerai gerai  :-(  mes pazystami geri draugai esam, taip cia biski uzpjowem ir wiskas :) addiction pazada kad daugaiu taip nebus :) ir as pazadu :) Jonava gi dabar wisur skamba kaip blogas miestelis :)

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ir kam man tai? (apie motyvaciją)
« Atsakyti #28 įjungtas: 2009 Geg 29, 20:11:12 pm »
na, lyg apie motyvacija buvo...
imtynes, veliau atplasnojo pirmieji karate pauksciukai.egzotika, nezinomybe, vos ne mistika," uzdraustas vaisius"...tai labai trauke ir zavejo.pasportavus ir ismokus"aukstai kelti kojas" atsirado pagarba sau, kad as tai sugebejau pasiekti, bet dingo pagarba ...kitiems.aisku, jaunyste-kvailystes...atsirado rimtesni treneriai,ismoke ne tik spardytis, bet ir pries spiriant pagalvoti..boksas ir vel imtynes...viska maisiau ir vel klijavau...kokie motyvai tada vede mane pirmyn?pirmiausia-noras isbandyt save.savo charakterio stipruma-silpnuma,valia, ryzta...eiti i prieki dabar mane vercia tai, kad norisi pajusti pazinimo(pirmiausia-saves!!!)skoni,ismokti ir suzinoti tai, ko nezinojau ir nemokejau.nekalbu apie sveikatos pagerejima,savijauta...kartais "paforsuoju"save ir dabar, tai savijauta kita diena buna ne is geriausiu:)ir manau,kad mes visi-pasirinke toki kelia-nelabai ir surastume motyvacijos  paaiskinima,vardan ko mes ejome ir einame tuo keliu!!!as kalbu ne apie jaunima, kurie eina 5-10metu.jiems gal viskas tuo ir pasibaigs.kalbu apie tuos, kurie juo eina 15-20 metu.suklupdami,sukasdami dantis ir vel pakildami, bet eidami!noriu palinketi visiems,net neieskant motyvacijos, eiti ten,kur gera,kur jauciames zmonemis ir tarp zmoniu!!!o motyvacija?susikurkime ja patys sau!!!!
« Paskutinis taisymas: 2009 Bir 17, 18:25:42 pm nuo dainiux »
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Re: Ir kam man tai? (apie motyvaciją)
« Atsakyti #28 įjungtas: 2009 Geg 29, 20:11:12 pm »