Visa kita > Kovos menai ir kinas

Labiausiai patinkantys koviniu filmu aktoriai

<< < (9/14) > >>

Raimis:
O, kaip jums B.Bosworth( vienas is filmu" saltakraujis"), ar G.Daniels. Pastarasis turejo neprastesnius duomenis nei "garsusis" Damas. Bosworth atrode neblogai ju jitsu pasikaustes :bo:

Voodoo:
Mano tai Seagal'as mėgstamiausias. Už tai, kad labai elegantiškai visus ant žemės paguldo.
Ir aišku dėl to, kad savo filmuose naudoja tik 1911 pistoletus  :respect:

Sunstep:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

------------------------------------------------

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiman labiausiai patinkantys aktoriai kurie afigenai musasi..tai chukas norrisas, zanas klodas van damas, lungrenas, brusas lee, segalas, silvestras stalone..jis patinka kaip aktorius..nes neaisku ar jis moka afigenai mustis..wien is jo filmu nenuspresi..dar patinka daug kitu zinomu aktoriu mokanciu mojuotis kumsciais..bet cia patys megstamiausi..su jais filmus ziuriu nuo waikystes..  :-D :D

--- Baigti citatą ---

Sorry, bet afigienai prastas lietuviu kalbos stilius ;) Ispejimas

stripulis:
Būdama berods dešimties metų (nu maždaug), pažiūrėjau Džeki Čano filmą "Užkandinė ant ratų" ir įsigeidžiau lankyti karatė. Iš pradžių nebuvo kur lankyt, tai linksminausi kilnodama koją iki spintos viršaus (tipo triukai). Ir kol dar nelankiau karatė, tai mano dievukas buvo Van Damas. Ale kai 15-os nuėjau ir pradėjau lankyt, tai treneris baisiai iš Van Damo išsityčiojo (ko tai dabar po kurio laiko man atrodo, kad jis jam tiesiog lankstumo pavydėjo tuomet), bet ale vis viena nuo tada man Van Damas nebepatinka... O Džeki Čanas patinka iki šiol. Nu kur ten, jei ne jis, nebūčiau atradus mieliausio gyvenime užsiėmimo  :icon_bat:
Ai, va tiesa, o Chuk Norriso kažkodėl tiesiog nevirškinu... Nu ant tiek man totaliai su realybe nieko bendro tie jo smūgiai neturintys, kad šakės. Bet galiu ir klyst.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją