Visa kita > Kovos menai ir kinas

Labiausiai patinkantys koviniu filmu aktoriai

<< < (5/14) > >>

Raimis:

--- Citata iš: Skeptikas ---
--- Citata iš: raimondas ---Cia skonio reikalas. Nieko neturiu pies J. Chano kaskadinius sugebejimus, bet kaip kovotojas, jis man visai nepatinka.
--- Baigti citatą ---
Na, jis saves didziuliu kovotoju niekados ir nepozicionavo. Juk baiges jis kinu aktoryste, o ne saolinio vienuolyna ;) TAigi, kaskadininkas - TAIP, aktorius - DAR IR KOKS, kovotojas - .... nezinau... kovu nemaciau. O tai kad sis zmogus labai stipriai padejo ispopuliarinti kovos menus, abejoniu nekelia.
--- Baigti citatą ---
Esu didelis kino filmu gerbejas. truputi nusimanau ju kuryboje ir aktoriu technikoje. Rytu kovos menus ispopuliarino Bruce Lee ir Chuck Norris. J. Chanas prie to prisidejo minimaliai. Jei patinka komedijos, tai paziurek P. Rishard. . Tan irgi pilna bajeriu, kurie su kovos menais nieko bendra neturi. Jei sluota mosuoti yra menas, tai sorry, Jackie aktorius n.1

Makivara's:
Jet Lee - da best siuo metu.
Dakascus (jei teip rasos) - kapuer (jei taip rasos) atstovas (Crying Free Man)
Jacke Chan - briedovas bichas, kada nors spranda vis gi nusilaus, bet filmai jo prikoljni :wink: (jokiu budu ne paskutiniai).

Pagarbiai,
Makivara's

sinoku:

--- Citata iš: raimondas ---
--- Citata iš: Skeptikas ---
--- Citata iš: raimondas ---Cia skonio reikalas. Nieko neturiu pies J. Chano kaskadinius sugebejimus, bet kaip kovotojas, jis man visai nepatinka.
--- Baigti citatą ---
Na, jis saves didziuliu kovotoju niekados ir nepozicionavo. Juk baiges jis kinu aktoryste, o ne saolinio vienuolyna ;) TAigi, kaskadininkas - TAIP, aktorius - DAR IR KOKS, kovotojas - .... nezinau... kovu nemaciau. O tai kad sis zmogus labai stipriai padejo ispopuliarinti kovos menus, abejoniu nekelia.
--- Baigti citatą ---
Esu didelis kino filmu gerbejas. truputi nusimanau ju kuryboje ir aktoriu technikoje. Rytu kovos menus ispopuliarino Bruce Lee ir Chuck Norris. J. Chanas prie to prisidejo minimaliai. Jei patinka komedijos, tai paziurek P. Rishard. . Tan irgi pilna bajeriu, kurie su kovos menais nieko bendra neturi. Jei sluota mosuoti yra menas, tai sorry, Jackie aktorius n.1
--- Baigti citatą ---
jei 9 is 10 zmoniu, paklausus apie kovu menu filma, pamini chana, tai nezinau, ar tai
vadinasi 'prie to prisidejo minimaliai'...

Asia:
Kai paskaitai J.Chan autobiografinę knygą - tai į šį nerealų aktorių pradedi žvelgt su didele pagarba...
Kai pasivartai Bruse autobiografiją - supranti, kad su tokia motyvacija tu galėtum tapti šalies prezidentu, jei tai būtų tavo tikslas...
Kai pradedi suprasti tai, ka atlieka S.Seagal ar mano numylėtasis Kim Silver (su Van.Damme vaidino viename iš jo filmų - the Twins), jų mokomuosiuose filmuose...

Tada pradedi vertint ne tiek tą televizoriaus atkartojamą įvaizdį, o tai, kad žmonės į save investavo siaubingai daug pastangų, nerealiai daug laiko...
Tada ta aktoriaus vertinimo skalė kažkur prapuola ir net nebežinai - kaip vertinti vieną ar kitą....

Mano jaunystėj vieninteliais "kumyras" buvo Van Damme ir Bruce Lee...
Todėl jiems ir atiduosiu savo pirmąsias vietas...
O toliau ...
Visi kiti -
J.Chan su savo netikru broliu Samo
Labai mano mėgstami J.Lee ir ypač Dakaskos...
Seagalas su savo smurtu ir despotija šeimoj..
Kitano su neslėpiama ironija ir puikia technika.... patys žinot kuria

O dabar dar vienas aktorius labai patinka, bet negaliu išskaityt jo pavardės mongoloturkiškuose heroglifuose, nes tokį filmą tik turiu...

Saxum:
Aš kai paskaičiau apie van Dammą neseniai kažkuriame mūsų žurnalų, tai... Toks padugnė pagal charakterį, ir jei jaunystėje jis man patiko, tai dabar galutinai sugadino savo reputaciją kaip žmogus...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją