Visa kita > Skelbimai

3rd FMA Festival, Plippines

(1/2) > >>

lady:
Liepos 11 - 21 dienomis Filipinuose vyksta Filipinu kovos menu festivalis. Bus atstovaujami visi filipinietiski kovos menai, taip pat ir CSSD/SC (Common Sense Self Defense and Street Combat). Beveik dvi savaites kasdien vyks treniruotes su zinomais filipinieciu meistrais ir kai kuriais kitais kviestiniais meistrais. Daugiau informacijos puslapyje Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti .

Visa informacija trumpai skrajutes pavidalu: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti ir Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti .

Kaina siuo metu yra U.S. $ 98.00 per diena (iki balandzio 28 d.). I kaina iskaiciuotos islaidos treniruotems, irankiai treniruotems, parvezimas is oro uosto i viesbuti ir atgal, nakvyne viesbutyje (treniruociu metu), maistas visiai dienai (full pension), suvenyrai...

Jeigu kas nors tikrai domisi filipinieciu kovos menais, tai tikrai gera proga pasimokyti is paciu filipinieciu meistru.

Jei turite papildomu klausimu ir atsakymo nerandat internete, rasykit man i e-mail'a: lady@cssd-sc.net

pitbull:):
Aciu uz info.Labai dziugu:)
Kas nuspres,-pigiausia skristi i Filipinus(Manila) is Maskvos per Dubaju.Viza i Filipinus Stokholme,na viza i Maskva paprasciausia tur. agenturoje imti.Dar tranzitas per Baltarusija:).
Vo taip...

Magus:
Kažkaip čia "painiai" gaunas žiuriu  :rolleyes:

Saxum:
Nu, tai mažum kas buvo nuvykęs? :ruko:

lady:
Kche, aš buvau. Taip pat buvo daugybė vokiečių ir amerikonų, bei keletas mažumų - trys broliai rusai, du anglai, vienas slovėnas ;].

Nuorodos į nuotraukų galerijas ir atsiliepimus puslapyje Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti > News.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją