Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

kaip numesti svori

<< < (80/81) > >>

Algirdukas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO ką daryt, jei žmona priešinasi tokiai dietai?
:)

--- Baigti citatą ---

jei zmona trukdo dietai - laikas keisti zmona  :kikena:

Levas:
Įdomu visai. Mėnesis be mėsos = -7kg iki 89. Aišku čia neabejotinai ir kitos dedamosio, bet visuomet buvęs 100proc mėsėdis, nustebinau pats save. O ir virtuvė įdomi be to. Bene neįdomiausia dalis yra pasakot "tai kodėl? tai gerai kad bent alų dar geri" ir t.t. :)

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtijei zmona trukdo dietai - laikas keisti zmona  :kikena:

--- Baigti citatą ---

O jei Asiai nepatinka nesąmoningas Algirduko atsakymas - laikas jį išbaninti ar ne? :kikena:

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtigal galetai nupasakoti dienos meniu?

--- Baigti citatą ---
Na, liko 86kg. Vaizdu patenkintas :) Išlaidom rūbams- ne :) Viskas pas mane paprasta- JOKIŲ SALDUMYNŲ!!! Juos pakeičiau džiovintais vaisiais ( nedideliais kiekiais ), javainukais. Jei labai užsinoriu saldaus- sausainiai su saldikliu. Mėsa. Ji liko ir yra pagrindas. Bulvės, šiek tiek ryžių ir jokių košių ( jos man eina į kūną). Ir treniruotės- trumpesnės, bet aktyvesnės. Daug aktyvesnės nei buvo.

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa, liko 86kg. Vaizdu patenkintas :) Išlaidom rūbams- ne :) Viskas pas mane paprasta- JOKIŲ SALDUMYNŲ!!! Juos pakeičiau džiovintais vaisiais ( nedideliais kiekiais ), javainukais. Jei labai užsinoriu saldaus- sausainiai su saldikliu. Mėsa. Ji liko ir yra pagrindas. Bulvės, šiek tiek ryžių ir jokių košių ( jos man eina į kūną). Ir treniruotės- trumpesnės, bet aktyvesnės. Daug aktyvesnės nei buvo.

--- Baigti citatą ---
Pas mane saldumynai tik tie, kurių neįmanoma išvengti (cukrus esantis gaminiuose).... Reikės nustot ieškot priežasčių, o rimčiau treniruotis.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją