Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

kaip numesti svori

<< < (78/81) > >>

logifax:
Manau aktyvi fizinė veikla turėtų padėti, svarbu daug prakaituoti, pvz. bėgimas, dviračio minimas. Taip pat negalima visiškai nustoti valgyti, reimia tiesiog valdyti normas, valgyti dažnai ir nedaug, taip, jog nebūtų to pilno sotumo. Manau 10kg yra nemažai ir tokių rezultatų galima sveikai pasiekti bent jau per kokius du mėnesius. Pačiam pavyko iš lašinuko sukūst per vasarą, na, dar tas augimas padėjo, bet esmė tame, jog aktyviai judėjau, nepersivalgiau, valgiau kaip ir minėjau :) Bet ir reikia pasistengti nevalgyti per daug riebaus, nesveiko maisto, bet visiškai jo taip pat negalima atsisakyti, nes jis vistiek yra reikalingas organizmui :) Žodžiu, viskam reikia turėti ribas ir svarbu aktyviai judėti. (Bent jau mano nuomonė čia :) )

gabrielezuk:
Kaip numesti svori per savaite Ką galit pasiūlyt? Dietos? Sportas? Ar suderinta mityba? Sportuoti nelabai noriu, tačiau norisi kuo greitesnių rezultatų. Nuorodoje yra pateikti tikrai neįtikėti rezultatai, gal kas išbandėte?

Pradžiai įspėjimas dėl užslėptos reklamos. E.G.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :handshake: jokios arbatos ar kavos tai griežtai (čia mano patyrimas)
Turėjau problemą - svoris ramiai augo, kol aš su juo įnirtingai kovojau. Kai varžydamas kalorijas, dietom ir kt. priemonėm pasiekiau 96kg (ūgis 176) - mečiau valgyti mėsą ir 2x mėnesyje nevalgiau visiškai - tik vanduo. Ilgainiui, išėjus toksinams iš organizmo (nereikia tyrimų - pajauti pats) perėjau prie sauso pasninko. Taigi, dabar 2x mėnesyje nei trupinėlio, nei lašelio. Visom kitom dienom ėdu apsiputodamas, :valgo: o svoris nukrito iki 88kg  :angel:
Galima kritikuoti mane visokais tyrimais, bet tiek energijos neturėjau prieš 20metų :dance:

--- Baigti citatą ---

o energija nuo mesos atsisakymo ar pasniko? nu as numest svorio per daug nenoriu. bet energijos klausimas mane visai sudomino.

Rolis:
Kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad visi koziriai mėsai tik blefas.
Bet man tik taip atrodo - visokio plauko daktarai ir kitokie veterinarai kalba kitaip. Mat ale-bet-tačiau anie pridarę visokių tyrimų ir gavę rezultatų. Jie mato savo rezultatus, aš - savo.
Po dviejų metų vegetarizmo (pernai) teko tikrintis sveikatą. Daktariuks pamatęs kraujo tyrimus, primerktom akim paklausė: -Tikriausiai lašinių kokias dvi savaites nevalgei, kad toks geras kraujas?...
Dabar vėl reikalinga sveikatos pažyma - ryt priduodu kraują, bus matyt kaip atrodo po 3 metų... Gal jau pažaliavo :D
O kas dėl energijos, tai sunku pasakyti - paskutiniu metu, be vairavimo, daugiau jokiu sportu nebeužsiiminėju - tam energijos pakanka. Jei kam trūksta mėsos, žemės, debesų - lai valgo. Kaip buvo pastebėta - kiekvienas susiranda savo dietą. Reikia tik pasibandyti iš galybės pateiktų pasiūlymų  :valgo:

EzysGazuotas:
Aleksandrui Šlemenko vegetarizmas neišėjau į naudą, tik į KO... Bet jei tamstai tik geriau, tai valio  :alus: man be mėsos lomkės būna...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją