Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
kaip numesti svori
alfa78:
pravalas: liepos pradzioj apie 102-101 tebuvo (nuo 108kg nukrito) , dabar vel ape 105 :-(
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtipravalas: liepos pradzioj apie 102-101 tebuvo (nuo 108kg nukrito) , dabar vel ape 105 :-(
--- Baigti citatą ---
Svarbu ne kiek sveri, o kaip jautiesi ;) Tavo svorio kategorijoje 5-8Kg nieko nereiskia. Nebent sunku batus ristis arba dusti ;)
As sverdamas ~130Kg galiu pvz. 10Km be jokios zalos organizmui nubegti. Ir ka pakeis jei sversiu 5Kg daugiau, ar 5Kg maziau ;)
alfa78:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtipravalas: liepos pradzioj apie 102-101 tebuvo (nuo 108kg nukrito) , dabar vel ape 105 :-(
--- Baigti citatą ---
Svarbu ne kiek sveri, o kaip jautiesi ;) Tavo svorio kategorijoje 5-8Kg nieko nereiskia. Nebent sunku batus ristis arba dusti ;)
As sverdamas ~130Kg galiu pvz. 10Km be jokios zalos organizmui nubegti. Ir ka pakeis jei sversiu 5Kg daugiau, ar 5Kg maziau ;)
--- Baigti citatą ---
kodel nieko nereiskia? Kiek tavo ugis, mano 186cm. manau man kokie 95 - 100 svyruot man butu labai gerai ir normalu.
o is kur zinai, kad 10km nubeges sau zalos nedarai? gerai jautiesi? as ir neblogai po kroso jauciuos, bet tai nereiskia kad papildomas svoris nesudaro papildomo kruvio sirdziai (kur matei maratonininka su 100kg? nes turbut uzsilenktu greit). kiek itakos virsvoris savijautai po kokiu 15-20 m tures?
o +-5kg ne tiek svarbu kiek kad siek tiek numest sugebejau kiek priauges buvau. Na cia asiku ne tragedija, dabar vel sportuosim ir dar daugiau pasieksim ;-)
alfa78:
5kg nedaug, 5% nesiekia, bet jei
108-95=13kg nuo simto astuoniu apie 10%. puse velnio nuolaida....
Beje, priaugau kai :ruko: meciau, nors tada jau per kudas buvau
Taigi logiska isvada (recptas rastas :-D): norit sumazint svori rukykit :D 1,5 pakelio per diena, kartais 2 labai gerai ir apetita numusa....
alfa78:
jei rimtai, sportuot, daugiau judet, vakarais tikrai reik nevalgyt, mazai valgyt arba nekaloringai (o ir siaip kokia vistiena daugiau apsiribot, o ne kiaule). galit kalorijas skaiciuot (mano antros puses pasiteisines bandymas be sporto). jei trenkes vakare tai po trenkes koki spec. kokteili geriau isgert ir tik siek tiek uzkast jei labai noris.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją