AutoriusTema: kaip numesti svori  (Skaityti 106058 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Re: kaip numesti svori
« Atsakyti #240 įjungtas: 2009 Sau 29, 15:57:09 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tas pats angliavandenis ir menulyje angliavandenis:)

Pezalas... Pasidomėk apie monosacharidus, disacharidus, polisacharidus... Skiriasi tiek chemine forma, tiek poveikiu organizmui. Čia tik skaičiukuose yra, kad angliavandenių 1 g turi 4 kcal. Čia tik energija, daugiau nieko.

Citata
Tu tuo įsitikinęs, dėl diabeto? Apie visus negalima kalbėt. Ne visi dirba ofice ar šiaip trūnija vietoj.:)

Ko čia man tikintis dėl kažko? Dieną yra šviesu, o naktį tamsu, ane? Ir kodėl tu man nori užgrūsti kažkokią nuomonę, kad va aš sakiau, jog matote visi suserga diabetu, kurie valgo šokoladą  :luztu: Ir kaip čia daba kreipiam kalbą apie visus? Kas yra visi? Kas per mada išversti sakinio esmę ir pakreipti taip, kaip norisi? Tu tiesiog įrodyk atvirkščiai... Nes... tu teigi, jog saldumynai padeda apsisaugoti nuo diabeto  :-D

Citata
Dėl ląstelienos tai pamiršk. Išpūstas daiktas ir tiek.

O kas kur pučia? :O Šiaip apie ją nelabai girdžiu kad kas kalbėtų, o be reikalo...

P.S. Vis pamirštu pasakyti, kad aš mėgstu praktikoje išbandyti, prieš ką nors tvirtindamas :D

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #241 įjungtas: 2009 Sau 29, 16:01:33 pm »
Pezalas... Pasidomėk apie monosacharidus, disacharidus, polisacharidus... Skiriasi tiek chemine forma, tiek poveikiu organizmui. Čia tik skaičiukuose yra, kad angliavandenių 1 g turi 4 kcal. Čia tik energija, daugiau nieko.

Ne pezalas. Na, man tikrai nereikia apie juos dometis. Tik nesuprantu, ka tu tuo bandai pasakyti? Na, kokia tada gi jų 'cheminė forma' ?

Ko čia man tikintis dėl kažko? Dieną yra šviesu, o naktį tamsu, ane? Ir kodėl tu man nori užgrūsti kažkokią nuomonę, kad va aš sakiau, jog matote visi suserga diabetu, kurie valgo šokoladą  :luztu: Ir kaip čia daba kreipiam kalbą apie visus? Kas yra visi? Kas per mada išversti sakinio esmę ir pakreipti taip, kaip norisi? Tu tiesiog įrodyk atvirkščiai... Nes... tu teigi, jog saldumynai padeda apsisaugoti nuo diabeto  :-D

Suprantama, kad dėsniai veikia ir veiks:) Aš tikrai nieko nenoriu tau grūsti. Vyksta diskusija ir tiek. Aš taip nesakiau. Aš nesakiau, kad padeda ir kad visi suserga. Nesuprask tai kaip absoliutų.

O kas kur pučia? :O Šiaip apie ją nelabai girdžiu kad kas kalbėtų, o be reikalo...

P.S. Vis pamirštu pasakyti, kad aš mėgstu praktikoje išbandyti, prieš ką nors tvirtindamas :D

Nesakiau,kad apie ją kalba visi. kad būtų išpūsta, tikrai nereikia, kad 'visi' kalbėtų. Ląsteliena tikrai nėra stebuklinga. :)
« Paskutinis taisymas: 2009 Sau 29, 16:04:02 pm nuo Ek4 »

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #242 įjungtas: 2009 Sau 29, 16:04:45 pm »
Ek4, mane ir šitoje temoje domina - kuo remi savo teiginius?

Būtent kokius? Perrašyk juos, jei gali.

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #243 įjungtas: 2009 Sau 29, 16:05:09 pm »
Nepykit dėl prieš paskutinės žinutės, išsidarkė man:D

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #244 įjungtas: 2009 Sau 29, 16:12:49 pm »
Ne pezalas. Na, man tikrai nereikia apie juos dometis.

Tai ko klausi?

Citata
Tik nesuprantu, ka tu tuo bandai pasakyti?

Noriu pasakyti, kad reikia stengtis vartoti daugiau sudėtingųjų angliavandenių, o ne paprastųjų :teisejas: Kažkur skaičiu, kad turi būt santykis 5:1.

Citata
Na, kokia tada gi jų 'cheminė forma' ?

Citata
Suprantama, kad dėsniai veikia ir veiks:) Aš tikrai nieko nenoriu tau grūsti. Vyksta diskusija ir tiek. Aš taip nesakiau. Aš nesakiau, kad padeda ir kad visi suserga. Nesuprask tai kaip absoliutų.

Tuomet paneik teiginį, jog dideli saldumynų kiekiai neturi įtakos diabetui (užbėgdamas už akių – pamiršk fizines veiklas, ne apie tai kalba).  Jei nepaneigi teiginio, tuomet nesuprantu, kodėl bandei kažką pradėt įrodinėt? :nezino: Škias tuščia diskusija, bet kad laiko turiu valandėlę, tai dar galiu pasiginčičityti  :barnis:

Citata
Nesakiau,kad apie ją kalba visi. kad būtų išpūsta, tikrai nereikia, kad 'visi' kalbėtų. Ląsteliena tikrai nėra stebuklinga. :)

Tai pala, kas sakė, kad stebūklinga? Einam duodam jam į snukį iš karto :punch:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #244 įjungtas: 2009 Sau 29, 16:12:49 pm »

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #245 įjungtas: 2009 Sau 29, 16:22:29 pm »

To Saxum,

Nesupratai. Klausiau 'cheminės formos', nes nesuprantu tavo terminų. Ne viena kalba kalbame.:)
Vartoti juos būtent metant svorį? Ar televizorių žiūrint?:)
Kokia ta įtaka? :) Nežinau ką tu vadini 'dideliais' kiekiais saldainių. Ir kokiam žmogui:)
Turėjau omeny tą, kad ląstelienos poveikis yra perdėtas labai smarkiai.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #246 įjungtas: 2009 Sau 29, 16:30:00 pm »
Nepykit dėl prieš paskutinės žinutės, išsidarkė man:D
Vos perskaičiau :) Žinok vis dar galima paredaguoti ir sudėti citatas :P
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #247 įjungtas: 2009 Sau 29, 16:30:57 pm »
Vos perskaičiau :) Žinok vis dar galima paredaguoti ir sudėti citatas :P

Žinau žinau, prasti įgūdžiai pakolkas:D

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #248 įjungtas: 2009 Sau 29, 16:53:40 pm »
Nesupratai. Klausiau 'cheminės formos', nes nesuprantu tavo terminų. Ne viena kalba kalbame.:)

Tfu, ne forma – forumulė

Citata
Vartoti juos būtent metant svorį? Ar televizorių žiūrint?:)

Na, kadangi tema apie kosmoso užkariavimą, tai vartoti reiktų skrendant į kosmosą :ruko:

Citata
Kokia ta įtaka? :)

Blyn, saldumynų dieta.... Jaučiu ne tik Homerio svajonė :D

Ar visgi ryžiai, grikiai, juoda duona naudingiau?

Citata
Turėjau omeny tą, kad ląstelienos poveikis yra perdėtas labai smarkiai.

Normaliai maitinantis sukt galvos nereikia apie tai. O šiaip ląsteliena ypač svarbi po iškrovos dienų.

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #249 įjungtas: 2009 Sau 29, 17:14:12 pm »
 Bet visgi nesuprantu, kodėl tu juos palietei? Kuo tau nepatinka monomerų skaičius angliavandeniuose?
Dėl dietos dar nebandžiau :D
Nesuprantu,kodėl būtent tu teigi, kad tada ir tada, ji yra gerai. Garbink bakterijas, o ne ląstelieną:)

« Atsakyti #249 įjungtas: 2009 Sau 29, 17:14:12 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #250 įjungtas: 2009 Sau 29, 17:20:48 pm »
Bet visgi nesuprantu, kodėl tu juos palietei? Kuo tau nepatinka monomerų skaičius angliavandeniuose?
Dėl dietos dar nebandžiau :D
Nesuprantu,kodėl būtent tu teigi, kad tada ir tada, ji yra gerai. Garbink bakterijas, o ne ląstelieną:)

Temą pasižiūrėk, OK? Nereiks klausti, kodėl paliečiau... Metant svorį mityba itin svarbi, ir labai svarbų KĄ VALGAI. Jei manai kitaip, žr. paskutinį šio posto sakinį ;-) O dėl bakterijų garbinimo, kiba sektantas?  :bijo:

O šiaip keistai mąsta – išskiri vien/garbinią, pamiršti/nekreipi dėmesio į kitą... Smulkmenų nėra. Svarbu VISKAS.

Jei atrodo kitaip, lauk kol pribręs mąstytuvė ir bus sukaupta gyvenimiška patirtis ;)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #251 įjungtas: 2009 Sau 29, 17:27:07 pm »
Po treniruočių nevalgyk 40min-1h.Arba jei valgai, tai tik ne tokį maistą, kuris skatina atiduoti riebalus. Po to, per šešias valandas po treniruotės reikia vartoti 50- proc angliavandeniu, 30 riebalu, 20 baltymo. Kodėl? Toks maistas skatina genus atiduoti iš ląstelės riebalus.  O kam fiziniai pratimai? todėl, kad reikia peržengti adrenalino barjerą, kurio metu, pradedami deginti riebalai, t.y. aktyvuojami tie genai, kurie už tai yra atsakingi.
Pavyzdžiui, šie teiginiai niekaip negalėjo būt išmąstyti sava galva be jokios literatūros, nes vien jau vartojami terminai yra ne tavo sukurti :) tai ką skaitom vis dėlto?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #252 įjungtas: 2009 Sau 29, 17:29:01 pm »
Temą pasižiūrėk, OK? Nereiks klausti, kodėl paliečiau... Metant svorį mityba itin svarbi, ir labai svarbų KĄ VALGAI. Jei manai kitaip, žr. paskutinį šio posto sakinį ;-) O dėl bakterijų garbinimo, kiba sektantas?  :bijo:

O šiaip keistai mąsta – išskiri vien/garbinią, pamiršti/nekreipi dėmesio į kitą... Smulkmenų nėra. Svarbu VISKAS.

Jei atrodo kitaip, lauk kol pribręs mąstytuvė ir bus sukaupta gyvenimiška patirtis ;)

Pritariu, kad svarbu. Joks ne sektantas, tiesiog įprastai nesupratai humoro.
Viskas prasideda nuo to, kaip tu viską 'susigradavęs'. Jei viena tau - gyvenimo 'kelrodės žvaigždės' ar dar kažkokie fenomenai,kitam tai tiesiog niekas. Analogiškai ir dėl smulkmenų.
Mąstytuvė bręsta visada.:) Nuo gimimo iki mirties. Taip, kad nelabai ir teisinga ta paskutinė tavo sentencija. :)

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #253 įjungtas: 2009 Sau 29, 17:35:20 pm »
Po treniruočių nevalgyk 40min-1h.Arba jei valgai, tai tik ne tokį maistą, kuris skatina atiduoti riebalus. Po to, per šešias valandas po treniruotės reikia vartoti 50- proc angliavandeniu, 30 riebalu, 20 baltymo. Kodėl? Toks maistas skatina genus atiduoti iš ląstelės riebalus.  O kam fiziniai pratimai? todėl, kad reikia peržengti adrenalino barjerą, kurio metu, pradedami deginti riebalai, t.y. aktyvuojami tie genai, kurie už tai yra atsakingi.

Pavyzdžiui, šie teiginiai niekaip negalėjo būt išmąstyti sava galva be jokios literatūros, nes vien jau vartojami terminai yra ne tavo sukurti :) tai ką skaitom vis dėlto?

kur cia tokia auksine minti radai? Man atrodo jis skaito medicinos terminu zodyna....  :yeahhh:
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #254 įjungtas: 2009 Sau 29, 17:35:48 pm »

Pats visko ir nemąstau.:) Tos pačios žinios, kaip ir jūsų. :) Tikiuosi, nesikeičia žodžio 'žinios' samprata?

« Atsakyti #254 įjungtas: 2009 Sau 29, 17:35:48 pm »